Opinie o Rol-Mech Grażyna I Jan Grześko Sp. z o.o. w Radymno

1.4/5
Na podstawie 13 ocen.

Branże: Pozostałe - sprzedaż hurtowa

Najnowsze opinie pracowników, klientów i kandydatów do pracy o Rol-Mech Grażyna I Jan Grześko Sp. z o.o. w Radymno

Dorota

@as, z Twojego komentarza wynika, iż byłeś związany z firmą Rol-Mech, czy możesz napisać coś aspekcie związanym z warunkami pracy w tej firmie? Chętnie dowiemy się więcej informacji w tym wątku.

Przemek
@Dorota

Warunki pracy tragiczne, wielki chaos , pracownicy nie mają uprawnień, nie polecam

Asd
@Dorota

A co tak każdego wypytujesz. Po prostu to jest (usunięte przez administratora) prowadzone przez typowych januszy biznesu w stylu lat 90 i tyle wystarczy.

Magister
@Dorota

Warunki są takie same dla wszystkich czyli najniższa krajowa + niejasna prowizja od sprzedaży.

Rychard
@Dorota

Znajomy opowiadał mi że jedna zwolniła się z Rol-Mech i za taką samą pracę w Przemyślu zarabia mniej.

Przemek Nowy wpis

kandydat Nowy wpis

Nie polecam!!! (usunięte przez administratora) !!! Uzgodniłem stawkę na rozmowie kwalifikacyjnej, a na umowie o wiele mniej!!! Dziady , wykorzystują ludzi. Jak się szanujesz ,nawet nie składaj tam CV. Ludzie szanujcie się , nie dajcie się wykorzystywać!!!!

Dominik Nowy wpis
@kandydat

Jaka miałeś ustaloną prowizję To Ty co obskoczyłeś 19 firm za 16 lat pracy ...

Przemek Nowy wpis

Polecam Rol-Mech, dobra uczciwa firma.

Uwazajcie!

Firma nie realizuje ustalen umownych oprocz tych co w momencie realizacji sa dla nich korzystny. Zupelny brak partnerstwa i lojalnosci. Firma Windykacyjna juz ich sciga. ODRADZAM!

Jacek
@Uwazajcie!

Pewnie chciałeś oszukać ich, zalegałeś im kilka lat i dali twój dług do Komornika. Trzeba samemu się wywiązywać z płatności. Ja płacę zawsze i nie mam problemów z Komornikami, polecam firmę Rol-mech współpracuje z nimi bardzo długo. bardzo dobra uczciwa firma

Zenon
@Jacek

Właściciele ciężko pracują na tym forum, żaden z pracowników nie napisze nic pozytywnego

obserwator

czy ktoś z Państwa wie jak wygląda etat na stanowisku np spedytora lub kierownika w transporcie? Firma ostatnio ogłasza się. Napiszcie jak to wygląda w rzeczywistości? Jaka atmosfera? czy duże ciśnienie??

radymno

pracuje tu dlugo polecam

@Mateusz a czemu branża rolnicza aż tak pomocna w doświadczeniu ?

Rychard
@Kasia

Znajomość branży jest konieczna bo to jest firma działająca w rolnictwie. Lekarz nie będzie dobrym mechanikiem i mechanik nie będzie dobrym lekarzem. Nauczyć się tej branży to potrzeba długiego czasu ???? ????????

Mateusz

Brałem udział w rekrutacji na stanowisko przedstawiciel handlowy- sprzedawca. Otrzymałem tą pracę. po drugiej rozmowie z Szefową. Nie radzę składać CV bez znajomości branży rolniczej. Składa swoje VC bez doświadczenia i się dziwi że nie chcą z nimi ro zmawiać. Tak jak by kierowca jechał bez prawa jazdy.. Dostałem ponad 3 000 netto plus prowizja po 3 miesiącach. Zobaczę czy dotrzymają obietnicy.

szeregowy
@Mateusz

Chyba 3000 Brutto.

Kandydat na pracownika
@Mateusz

Ja zrezygnowałem z dobrej pracy bo Pani Grażyna obiecała mi pracę po wcześniejszych spotkaniach i ustaleniach co do pracy na stanowisku sprzedawca środków ochrony roślin itd od 01.01.2021r po czym 2 dni przed końcem roku oznajmiła że znalazła kogoś innego i za mniejsze pieniądze. Zostałem bez pracy od nowego roku. Pozdrawiam Panią Grażynę i wierzę że karma wraca

Cha-cha-cha
@Kandydat na pracownika

Ale z ciebie...Głupszej wypowiedzi nie czytałem. Dopóki nie ma się umowy o pracę to nic się nie ma. Trzymałem się za boki śmiejąc się z twojej głupoty.

Nie powiem
@szeregowy

A o to spytaj kolegi za biurka :) pewnie z domu to wyniósł

Rol-Mech Grażyna I Jan Grześko Sp. z o.o. poszukuje osoby na stanowisko Sprzedawczyni. Czy ktoś z Was brał udział w procesie rekrutacji?

@Pytanie

To, że szukają nie oznacza, że zadadzą sobie trud przeczytania CV i spotkania z kandydatem :-)

:-)

1. Pani Szefowa najpierw nie miała czasu przeczytać wysłanego CV (telefoniczna informacja od Niej po moim telefonie - sugestia preferowanego kontaktu w ogłoszeniu). 2. Po około 2 tygodniach nagły telefon z sugestią natychmiastowego spotkania (godzina popołudniowa w środku wakacji). Po mojej informacji co do mojej dostępności ustaliliśmy termin spotkania po 3 dniach. 3. W umówionym terminie stawiłem się w biurze ........Pani nie było, z wielkim zaskoczeniem męża co do sytuacji (który nie był w ogóle w temacie) . Po konsultacji telefonicznej między właścicielami Pan mnie poinformował "żebym przyjechał jak żona będzie". Przypomnę, że rekrutacja dotyczyła obsadzenia teoretycznie stanowiska strategicznego dla ich biznesu - Kierownik ds. Sprzedaży ! 4. Zero telefonu i dalszego info. Cóż jeśli ma się wykształcenie wyższe zamiast oczekiwanego w ogłoszeniu średniego i staż kilkunastoletni (w tym kilkuletni na rynku agro) zamiast oczekiwanego w ogłoszeniu 0,5 roku należy się liczyć z w/w konsekwencjami:-) i tym, że nie spełnia się wymagać Pracodawcy :-) Po kilku miesiącach znowu zawieszone ogłoszenie na Pracuj pl. na to samo stanowisko. Puenta alternatywna: 1. Albo Państwo "szukają" Kierownika by go nie znaleźć i po kościele opowiadać w gronie znajomych i rodziny jak ciężko jest teraz o Pracowników :-) 2. Albo faktycznie chcą kogoś zatrudnić tylko ich kompetencje są na tak niskim poziomie, że nie umieją przeprowadzić najprostszej rekrutacji. O profesjonalizmie nie wspominam bo nie wymagajmy zbyt dużo w tych czasach :-)

:-)

Zapytaj właścicieli......Oni na pewno wiedzą czego oczekują od Kierownika. Pod warunkiem, że uda Ci się z Nimi spotkać :-) i oczywiście jeśli sami wiedzą czego/Kogo chcą :-) Nie ja szukam.

Mac
@:-)

Ha ha, z własnego doświadczenia wiem, że tak mogło być. Plus kosmiczne wynagrodzenie w ogłoszeniu a później się okazuje, że najniższa krajowa plus premia niezależnie od stanowiska.

Generał

Oni nie zatrudniają kobiet w sprzedaży. Na stanowiskach sprzedawczyń pracują tylko dwie starsze kobiety z otoczenia właścicieli.

Cha-cha-cha
@:-)

Po prostu: baba uciekła bo nie chciała ciebie zatrudnić. Od razu widać, że jesteś absolwentem nowej matury skoro nie zrozumiałeś tej aluzji.

Kinga

@mega wiocha dlaczego firma to porażka? Skąd taka opinia?

Maateusz
@Kinga

Czy masz doświadczenie w tej branży co szukasz pracy ??? .

Czym Rol-Mech Grażyna I Jan Grześko Sp. z o.o. zachęcają? Jakie mają dodatki?

Generał
@Pytanie

wypisywaniem bajońskich sum w ogłoszeniach i opowiadaniem bajek w rozmowach.

porucznik :-)
@Generał

Przynajmniej masz szczęście, że miałeś rozmowę :-) wielki krok rozwojowy Prezesów. Jak tak dalej pójdzie to jeszcze do 2030 roku kogoś znajdą :-) oczywiście za 8000 tys. / 2 :-)

Stach

Tak dobrze pracuje się, że zapomnieliście czasami napisać coś o aktualnej pracy?

Rekrutacja
@Stach

"Klasa" sama w sobie:-) nic dodać nic ująć :-) rekrutacje, które były a jednocześnie ich nie było :-) ogłoszenie przez UP Jarosław chyba jedynie właściciele wiedzą jaki był jego cel skoro ich zainteresowanie rekrutacjami było na poziomie zero :-)

as

Odradzam, i jeszcze raz odradzam. Szkoda czasu. Bardzo niskie zarobki.

Dorota

@Zadowolony Przejrzyste zasady wynagradzania są jednym z najczęstszych oczekiwań pracowników w stosunku do pracodawcy. Czy możesz więc napisać, że jesteś zadowolony z pracy dla firmy Rol-Mech Grażyna I Jan Grześko? Czy oprócz podstawowego wynagrodzenia, można liczyć na premię za dobre wyniki i solidną pracę? Jak oceniasz atmosferę w zespole. Możesz liczyć na ich wsparcie?

Asf
@Dorota

Proszę Pani. Tam do dnia wypłaty nie wiadomo ile się zarobi. Oprócz wkładu liczy się wiele rzeczy na które pracownik nie ma wpływu i nastrój płacącego.

Zadowolony

Jak pracujesz 8 godzin a się nie obijasz to wyciągniesz 3500 netto bez problemu. Przejrzyste zasady wynagradzania. Firma dla chcących pracować a nie czy się pracuje czy się siedzi to się należy.

Asd
@Zadowolony

3 500 to chyba za dwa miechy. Po co ludzi w błąd wprowadzasz. Przez Ciebie ktoś może zostawić dobrą prace za 2500 na rękę. Znam ludzi, którzy tam pracują/ pracowali i za niebotyczne wyniki nawet trójki nie wyciągali.

ASD

Najniższa krajowa plus premia co daje sumę, że kelner z napiwkami wyciągnie spokojnie więcej. Archaiczne zarządzanie. Wszędzie rządzi chaos i przypadek. Zatrudniane są osoby przypadkowe i bez doświadczenia co skutkuje niekompetentną i niewyszkoloną kadrą przez co ciężko o rzeczową współpracę i jakąkolwiek sensowną informację od kogokolwiek. Ogólnie, żeby wytrzymać to trzeba być albo lizusem albo popaść w totalne zobojętnienie. Jak ktoś nie wierzy to niech spróbuje.

Taaa a na umówie najniższa krajowa + premia, jak weźmiesz 3500 to będzie sukces :)

smaś

Witam wszystkich, to tam szukają dyrektora? Jest ogłoszenie i proponują stawkę 6500 zł. Wie ktoś czy to jest propozycja na pół etatu, może - w sensie umowa zlecenie?

Tyr

słabo, odradzam

Zzzz

Odradzam odradzam odradzam

Zostaw merytoryczną opinię o Rol-Mech Grażyna I Jan Grześko Sp. z o.o. - Radymno

Możesz oznaczyć pracodawcę w treści opinii wpisując znak @ np: @Pracodawca

łamie prawo polskie
ikona dobre praktyki
jest niezgodna z regulaminem serwisu GoWork.pl
jest wulgarnym komentarzem
jest niemerytoryczna

przebieg on-boardingu nowego pracownika
proponowane przez Pracodawcę wartości wynagrodzenia
ikona dobre praktyki
codzienna praca, również w relacji z przełożonymi
panująca atmosfera w pracy
#TwójGłosMaZnaczenie

• Jak się pracuje w Rol-Mech Grażyna I Jan Grześko Sp. z o.o.?

Zobacz opinie na temat firmy Rol-Mech Grażyna I Jan Grześko Sp. z o.o. tutaj. Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy oraz kandydaci do pracy to 4.

• Jakie są opinie pracowników o pracy w Rol-Mech Grażyna I Jan Grześko Sp. z o.o.?

Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy to 1, z czego 1 to opinie pozytywne, 0 to opinie negatywne, a 0 to opinie neutralne. Sprawdź tutaj!

Rol-Mech Grażyna I Jan Grześko Sp. z o.o.
  • Słowackiego 17
    37-550 Radymno