Jak teraz sytuacja z pracą na magazynie, czy nadal jest dosc zimno? Ktos o tym pisał wcześniej. Jest jakieś ogrzewanie? :)
Pracuję w firmie prawie 10 lat. Jestem bardzo zadowolona. panuje tu rodzinna atmosfera, każdy każdemu pomaga. Pracodawca wspiera i pomaga nawet w sprawach osobistych.
Ela? Pracuje 10 lat? A to ciekawe.... Jak tak dobrze sie tam pracuje,to moze niech zachwycomy pracownik mie wstydzi sie prawdziwego imienia? :)
Dokładnie i mimo stażu była traktowana bez szacunku jak zresztą wszyscy inni tam pracujący.Już nie będę pisać setny raz o zimnie jakie tam panuje na magazynie w czasie zimy ale i zimno od szefostwa straszne.Szefowa uwielbia jak się kabluje i obgaduje innych pracowników a potem Tobie i tak (usunięte przez administratora) obrobi.Atmosfera tam panująca jest okropna no chyba,że ktoś lubi pracować bez jakichkolwiek zasad moralnych.
Klasyczna przypadek żony szefa, ale nie chce mi się się wypowiadać o tej Pani. Co do warunków: Na magazynie zimno jak w psiarni (koniecznie trzeba chodzić w kurtkach i czapkach) a w biurze szefowa ma cieplutko. Nawet nie chciało im się zamontować przenośnych nagrzewnic tak jak to mają stałe pracownice w swoim pokoiku. Kamery na rączki i wszędzie gdzie się da. (usunięte przez administratora)
Gowork pyta dlaczego zgadzam sie z opinią- bo to prawda. (usunięte przez administratora) z cynicznymi właścicielami. Kamera nawet w toaleto-kuchni. Zimno, w zimę , można się udusić w lecie. Jak święto wypadało w sobotę,to tematem tabu było wspomnienie,że zgodnie z prawem należy się dzień wolny. Tak samo pretensja jak ktoś chciał brać urlop ( można było go brać tylko w wyznaczonych miesiącach). Wieczne humory,strach było czasami przyjść z problemem dotyczącym klienta jak trafiło się na zły humor...
@Gal Anonim to jaka jest temperatura na magazynie?
Taka jak na zewnątrz. Żona właściciela siedzi w ciepłym biurze i przechodząc przez magazyn potrafi stwierdzić "brrr jak tu zimno u was"
@Kasia wow to wygląda na niezły bałagan... Ale naprawdę nawet nie ogrzewają miejsca pracy???
Rozmowa przebiegła w bardzo miłej atmosferze co zupełnie nie zwiastowało tego, w jakiej atmosferze przyjdzie nam pracować. Właścicielka krzyczała o zbyt dokładne (czyt. ZBYT WOLNE) pakowanie i pomyłki, groziła karami finansowymi za popełnione błędy. Odradzam pracę dla tej firmy.
standardowe pytania o poprzednie miejsca pracy i dyspozycyjność
Poziom rozmowy:
- Rezultat: Dostałem pracę
Warunki pracy raczej odbiegają od norm współczesności. W zimie w całej firmie jest okropnie zimno. Biuro czy sklep stacjonarny nie są odpowiednio ogrzewane, a o magazynie nie wspomnę. Kamery zostały zamontowane wszędzie, nawet w pokoiku z toaletą. Atmosfera zależy od humorów szefowej, która lubi opierdzielić za nic. Pracownicy są zmuszani do pracy, do której nie byli zatrudnieni. Normalne jest, że pracownik biurowy pakuje paczki, a magazynier wystawia paragony, bo nie chcą zatrudnić za dużo ludzi.
Polecam prace u tego przedsiębiorcy,jeśli jesteście amatorami nagrywania nawet w pokoju socjalnym, złej atmosfery, przeciekającego dachu i przeraźliwego zimna.
Nie polecam pracy w tej firmie. Jest strasznie zimno na jesieni oraz w zimie:na magazynie,w biurze,gdzie jest pokój socjalny oraz na sklepie stacjonarnym. Trzeba pracować w rękawiczkach,szalikach. Za jedyne źródło ciepła w niektórych częściach firmy, robią nic nie dające nagrzewnice. W toalecie jest kamera. Atmosfera w pracy zależy od zmiennych humorów właścicieli.
Jak się pracuje w Tomasz Jurkowski Fitom?
Zobacz opinie na temat firmy Tomasz Jurkowski Fitom tutaj. Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy oraz kandydaci do pracy to 2.
Jak wygląda rekrutacja do firmy Tomasz Jurkowski Fitom?
Kandydaci do pracy w Tomasz Jurkowski Fitom napisali 1 opinii na temat procesu rekrutacyjnego. Zobacz szczegóły tutaj.