Ares Petfood Sp z o.o.

2.3Dodaj merytoryczną opinię

Opinie o Ares Petfood Sp z o.o.

Kierowców firma na ten moment nie szuka, a operatorów maszyn produkcyjnych? Ostatnią ofertę publikowali jakoś na przełomie roku, może teraz sa jakieś wakaty? Widełki 4000-6000 zł są prawdziwe? Wliczona jest w nie ta premia za wyniki? Kwota adekwatna do wykonywanej pracy? Jak wam się pracuje na produkcji? Podobno jest możliwość robienia godzin dodatkowych? Ile w miesiącu ich wychodzi? Chciałbym sobie dorobić troche:)

@anonim

Witam, ostatnią rekrutację na Operatora maszyn produkcyjnych prowadziliśmy na przełomie października, listopada bieżącego roku. Na chwilę obecną mamy komplet pracowników produkcyjnych. Zapraszam do obserwowania ogłoszeń na OLX praca . Pozdrawiam i życzę WESOŁYCH SWIĄT.

@anonim

Witam, prowadzimy rekrutację przez portal OLX praca na następujące stanowiska: operator maszyn produkcyjnych, koordynator produkcji, pracownik magazynowy. Zapraszam do aplikowania. Warunki ustalane są indywidualnie.

Barka

Dzień dobry. Czy państwo przyjmujecie do sprzątania kobiety?

@Barka

Witam, niestety na chwilę obecną nie szukamy pracowników utrzymania czystości. Pozdrawiam.

@Barka

Witam, niestety ale mamy komplet. Pozdrawiam i życzę miłego dnia.

Pytanie Nowy wpis

Jakie jest podejście kierownictwa do pracowników w ARES Bracia Maciołek Sp. z o.o.?

Sporo tu pytań o robotę na produkcji, a jako kierowca C+E ktoś z was tu pracuje? Szukam ofert, ale nawet nieaktualnych nie widzę. Nie potrzebują przypadkiem kierowców? Wiecie ile tak rzeczywiście wychodzi na tym stanowisku miesięcznie netto? Ile można liczyć podstawy, co z jakimiś dodatkami? Praca w jakich godzinach? Troche pytan sie nazbierało :) Pzdr

@anonim

Witam, Na tą chwilę mamy komplet kierowców. Wszystkie oferty publikujemy na stronach praca- OLX. Jeżeli jest Pan zainteresowany pracą w Firmie Ares zapraszamy do siedziby firmy w celu złożenia CV. Z pewnością skontaktujemy się z Panem w pierwszej kolejności, gdy zmieni się sytuacja personalna wśród naszych Kierowców. Ciężko na tą chwilę mówić o stawkach, gdyż sytuacja w naszym kraju jest niestabilna i wynagrodzenia wzrastają dynamicznie.

Włodek
@Ares Petfood Sp z o.o.

A jaka jest stawka na start dla nowego pracownika ?

@Włodek

Witam, taj jak pisałam wcześniej stawki ustalane są indywidualnie. Zapraszamy do kontaktu osobistego, proszę o przesłanie CV na sekretariat@arespetfood.com Pozdrawiam

@Ares Petfood Sp z o.o.

Dziękuję za radę co do wysłania cv, nawet jeśli nie ma rekrutacji. Czyli można mieć pewność, że nie zniknie ono w otchłani internetu? :) Rozumiem, że stawki są ustalane indywidualnie, ale może mogą państwo napisać, od czego zależą? I na jakich pracowników firma jest nastawiona? Jak duże trzeba mieć doświadczenie, aby u państwa pracować jako kierowca? Jakieś benefity są oferowane? :-)

@anonim

Witam, zapewniam Pana, że wszystkie dokumenty, aplikacje przekazywane są do kierowników, dyrektorów poszczególnych działów. Na tą chwilę nie prowadzimy rekrutacji na stanowisko Kierowcy. Jeśli chodzi o dodatkowe benefity to oferujemy naszym pracownikom dodatkowe ubezpieczenie .

Jeżeli byłeś na rozmowie kwalifikacyjnej w firmie ARES Bracia Maciołek Sp. z o.o., daj nam znać, co sądzisz o jej przebiegu. Jakie warunki Ci zaproponowano? Jakie wymagania ma pracodawca na stanowisko ogolnobudoelaniec? Podziel się swoimi wrażeniami!
Dyrektor

Proszę o informację, dlaczego poszukują dyrektora zakładu ?

Ja oferty na takie stanowisko w internecie nie widzę, gdzie mogła być wystawiona? Wiem za to, że referent jest potrzebny a przynajmniej z ta oferta tu przychodzę. Pytanie z jakich przyczyn są te nabory? bardziej rozumieć to należy jako rotacje czy rozwój? i co myślicie o aplikowaniu? Warto?

@anonim

Witam, Nabór na stanowisko Referenta ds. jakości jak najbardziej spowodowany jest rozwojem firmy. W zeszłym miesiącu do Działu Jakości dołączyła nowa koleżanka. Na chwilę obecną szukamy jeszcze jednej osoby do zespołu nadzorującego 3- zmiany produkcyjne . Także zapraszamy do aplikowania na stronach OLX- zakładka Praca , bądź mailowo sekretariat@arespetfood.com.

Joanna

Cześć, czy można wysłać jeszcze CV na Operatora maszyn produkcyjnych? Widze ze oferta niedawno wygasła ,ale zawarto w niej informacje o potrzebie dużej ilości pracowników. Czy w soboty również są 3 zmiany? Czy premia jest zależna od wyników czy każdy ją dostaje (np.kwartalne )? No i jedno z najważniejszych pytań co oferuje nam pracodawca? Umowę o pracę/zlecenie? Czy jest pakiet zdrowotny np.Luxmed? W benefitach widze tylko parking.

Gość
@Joanna

Daruj sobie praca jak w obozie koncentracyjnym, cos uszkodzisz bulisz z wlasnej kieszeni 200,300,500 roznie. umowe? jak chcesz jesc suchy chleb na emeryturze to spoko najnizsza krajowa i tyle. czasami jakas premia pod stolem od kierownika jakosci dla "wybranych". (usunięte przez administratora) i malaria! nikt nie ma tu sentymentow.karza za wszystko! uciekaj!!!!

Wanda
@Gość

Czyli co, nie ma tutaj umowy? Bo z Twojej odpowiedzi to by tak wynikało, ale wolę dopytać... Czy są jakieś inne kary, oprócz pieniężnych? Skoro piszesz, że za wszystko są, to za co jeszcze? (oprócz uszkodzenia czegoś)

Kierownik Zakładu
@Gość

Dzień dobry, pracuje w ARES od niedawna, więc nie mogę powiedzieć jak było wcześniej, wiem jak jest teraz i jakie wyznaczamy sobie cele. Firma stale się rozwija i dąży do poprawy warunków pracy, Właściciele kładą duży nacisk na inwestycje w automatyzację procesów, by praca na produkcji jak i całej firmie w możliwie największym stopniu ograniczała się do obsługi maszyn i robotów. Jak w każdej firmie są różne problemy ale nikt nie płaci z własnej kieszeni za błędy, zdążają się sytuacje gdzie z premii jest potrącana jakaś kwota lecz tylko w przypadku świadomego i rażącego zaniedbania. Jeśli ktoś chce pracować, jest odpowiedziany i angażuje się w powierzone zadania na pewno znajdzie u Nas swoje miejsce. Warunki finansowe są zależne od stanowiska oraz kwalifikacji pracownika, co do najniższej krajowej to jest to nieprawda, wynagrodzenia są w pełni oskładkowane i na wysokim poziomie jak na warunki Piotrkowa i okolic. Pozdrawiam.

Kandydatka

Byłam na rozmowie o prace. nie wiem kogo oni zatrudniają ale ta pani co prowadzi z jakims panem rozmowe to jakaś nieogarnieta i widac brak wiedzy przy rekrutacji. on pełen profesjonalizm a ona macha tylko rękoma jakby chciala nadrobic tym braki :D szczerze to nie chciałabym z nią pracować, widac w oczach fałsz i podłość

Karolka
@Kandydatka

Na jakie stanowisko aplikowałas? Ktoś wspomniał na forum o najniższej krajowej, a Tobie jakie widełki zaproponowali? Mówili coś o umowie? W lipcu rekrutowali na stanowisko referenta ds jakości, niestety ogłoszenie nie jest już dostępne, jest tu może ktoś kto brał udział w rozmowie rekrutacyjnej? Czy też była taka "chaotyczna"?

Aleksandra

Wymyślanie czego konkretnie? Sypiesz epitetami, ale dosłownie zero przykładów, o co chodzi. Naprawdę coś się dzieje czy po prostu jakieś negatywne emocje z Twojej strony?

HOBBIT

Przypuszczam że był gnębiony w dzieciństwie i teraz próbuję się wywyższać mając miano "dyrektora". Karanie i zabieranie premii to jego główny atut do tego brak kultury osobistej jak na takie stanowisko. Nie polecam serdecznie .

Mozesienieznam

Witam serdecznie dyrektor nie ma pojęcia o tym co się dzieje tylko kamery i pani O co mu powie. wszyscy zastraszeni produkcja magazyn mechanicy i te procedury których nie przestrzega samo kierownictwo

ktosiek
@Mozesienieznam

brawo. może więcej osób niech się wypowie tu to BRACIA zobaczą jaką żmije karmią...

Kierowca

Interesuje mnie praca kat C. Czy są przyjęcia i jaka stawka.Czy może ktoś jeździł?

@Kierowca

Dzień dobry, Zatrudniamy tylko kierowców kat. C+E. Szczegóły do uzgodnienia w kontakcie telefonicznym lub na miejscu w firmie.

Wesołych Świąt!
Były zainteresowany

Nie polecam. Byłem na rozmowie. Umowa najniższa krajowa + "premia" za wyniki produkcji. Szkoda tylko że każda awaria linii, nawet ta nie z winy pracownika ma wpływ na wysokość tej "premii". (usunięte przez administratora)Ustalanie czy sobota pracująca na max tydzień wcześniej też wydaje mi się niezbyt fajnym rozwiązaniem. (usunięte przez administratora)Pewnie cieszą się tylko miejscowi gdzie nie chce im się poszukać czegoś innego.

Ktos
@Były zainteresowany

Ktos byl jeszcze ostatnio na rozmowie?

@Były zainteresowany

Interesująca opinia jak na kogoś, kto nie podjął pracy w firmie i nie wie jakie zarobki realnie można uzyskać.

@Ktos

Było kilka osób, niektóre nawet podjęły pracę. ;)

Artur

Dzień dobry chciałem się zapytać czy są przyjęcia do pracy w aresie na produkcję telefon komórkowy mój to 603-206-607 pilne poszukuje pracy

@Artur

Dzień dobry, zachęcamy do odwiedzin w firmie lub chociaż kontaktu telefonicznego. Rekrutacje prowadzimy coraz częściej, z racji rozwoju zakładu.

xyz

Witam Czy w firmie jest przeprowadzana rekrutacja do działu jakości? j

@xyz

Tak, zwiększa się ilość etatów prawie w każdym dziale.

zainteresowana
@xyz

Czy w dalszym ciągu są zatrudniane osoby do działu jakości?

@zainteresowana

Tak, rekrutacja trwa, zapraszamy.

@Ares Petfood Sp z o.o.

Rekrutacja została zakończona, z sukcesem.

Lena
@Ares Petfood Sp z o.o.

Czy ta praca te dla kobiet ?

Kobietka

Witam, czy w firmie pracują kobiety? Czy są wolne stanowiska przewidziane dla kobiet?

Jakie narzędzia pracy zapewnia ARES Bracia Maciołek Sp. z o.o.? Można liczyć na telefon? Czy można z niego korzystać również poza godzinami pracy?

@Pytanie

Firma zapewnia pracownikom wszelkie niezbędne narzędzia pracy, adekwatne do danego stanowiska, w tym telefony czy laptopy.

Ludzie pracujta a w przyszłym życiu może bedzieta braćmi m.

Jakie zarobki

@Kandydat

Zarobki całkiem przyzwoite.

Zainteresowana

A czy ktoś mógłby wypowiedzieć się na temat pracy w biurze?

Była
@Zainteresowana

Powiem tyle i jest to uczciwa odpowiedź. Wszystkie negatywne opinie na temat tego zakladu są prawdziwe. Powiedzialabym że praca w biurze takie samo(usunięte przez administratora)jak w innym miejscu w tej firmie. Wlasciciele nie maja szacunku do ludzi. Jesli chcesz slyszec ze jestes debilem od samego pracodawcy i ci to nie przeszkadza to dasz rade. Haha

Lucek
@Zainteresowana

Świetna atmosfera. Każdy jest miły i życzliwy. Pomagają sobie wzajemnie.

@Była

No widać bardzo różne są doświadczenia. Nie potwierdzam. Pracuje się dobrze. Miałem obawy po opiniach tu, ale w praktyce jest ok.

biurowa nie nowa

Aż trudno uwierzyć, że to o jednej firmie opinie. Pracuje się dobrze! W biurze ani nie śmierdzi, ani nie jest zimno, jest klimatyzacja. W całej firmie jest monitoring i pracownicy o tym wiedzą. Tu jest kilka działów, dziesiątki ludzi pracują i jest wyraźny podział obowiązków.

Ja też była :-D
@biurowa nie nowa

Rozumiem że jak się pracuje to jest się niejako zobowiązanym do pozytywnych opinii ;-) Monitoring a nagrywanie rozmów (dźwięku) to dwie inne sprawy. Co do 'biur' to warunki wszedzie slabe- kanciapy na produkcji gdzie śmierdzi, biura na magazynie gdzie jest zima zimno a niektórzy mają okno wielkości lufciku, biuro przy konferencyjnej przy którym raz w tygodniu wyciągają (usunięte przez administratora) :-D i biuro przy Zarządzie gdzie latem słońce wali przez szyby a atmosfera iście wojenna. No ale co kto lubi :-)

abba
@Ja też była :-D

Nie rozumiem ile jadu jest w ludziach którzy obstawiam już odeszli z tej firmy. Warunki w każdym zakładzie są różne. Nigdzie nie ma idealnie. Po prostu nie ma. co do zarządu pracowałam tam jakiś czas i nie będę wylewać żółci tylko dlatego że nie pracuje. Każdy ma prawo zmienić pracę. słońce świeci moooooże 1,5 godziny ale nie na tyle żeby się zwalniać i o tym pisać :D:D atmosfera? serio Szefowie są normalni i rozumieją wiele rzeczy. Można do nich iść z każdą sprawą i każdą sprawę zrozumieją, pomogą. polecam pracę w tej firmie.

biurowa nie nowa
@Ja też była :-D

Jak się pracuje, to ma się aktualne informacje o firmie. Do przeszłości trudno mi się odnieść. Firma się rozwija i rozbudowuje, a problemy, które opisujesz - jeśli były to już dawno minęły. W biurach nic nie śmierdzi, nowe pomieszczenia na magazynie są dogrzane, w godzinach pracy nic nie jest wybierane, nawet szyby przy biurze głównym są zaizolowane specjalną folią. Tymczasowych biur "z lufcikami" już nie ma, niedługo będą stawiane zupełnie nowe. A atmosfera pracy naprawdę nie jest zła.

Czy w ARES Bracia Maciołek Sp. z o.o. jest skuteczna reakcja na zgłaszane przez pracowników problemy?

@Pytanie

Tak, oczywiście. Pracownicy zgłaszają ewentualne problemy i propozycje usprawnień bezpośrednio do przełożonych w swoich działach lub do kierownika zakładu. Rozwiązania są wdrażane na adekwatnym poziomie.

Zostaw merytoryczną opinię o Ares Petfood Sp z o.o. - Piotrków Trybunalski

Możesz oznaczyć pracodawcę w treści opinii wpisując znak @ np: @Pracodawca

łamie prawo polskie
ikona dobre praktyki
jest niezgodna z regulaminem serwisu GoWork.pl
jest wulgarnym komentarzem
jest niemerytoryczna

przebieg on-boardingu nowego pracownika
proponowane przez Pracodawcę wartości wynagrodzenia
ikona dobre praktyki
codzienna praca, również w relacji z przełożonymi
panująca atmosfera w pracy
#TwójGłosMaZnaczenie

• Jak się pracuje w Ares Petfood Sp z o.o.?

Zobacz opinie na temat firmy Ares Petfood Sp z o.o. tutaj. Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy oraz kandydaci do pracy to 18.

• Jakie są opinie pracowników o pracy w Ares Petfood Sp z o.o.?

Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy to 8, z czego 3 to opinie pozytywne, 3 to opinie negatywne, a 2 to opinie neutralne. Sprawdź tutaj!

Przejdź do nowych opinii