no co brukarze w trudnych warunkach przecież pracują. no ale może szef tyle płaci że mozna się lepiej pokrzepić w jakimś spa a nie zaraz nadużywać? Fajnie zarabiacie?
Nie polecam tej firmy ponieważ pracują w niej same pijaki
nie zgadzam się z Tobą. troszkę musisz jeszcze poczytać lub się dowiedzieć o tym co to znaczy pijak, a co alkoholik.
W przedszkolu? ;p A tak poważnie to serio coś tu nie tak było z tym alkoholem czy to tylko taki hejt sprzed kilku lat? Aktualnie jest w porządku?
Szef, ślepo zapatrzony w swojego pupila- starszego kierowcę, który jeździ mimo promili we krwi( podobno proceder powtarza się notorycznie) czasem aż było po prostu od niego czuć mimo tego wsiadał i jechał... Inni czasem wypiją piwo ale z umiarem (przynajmniej u mnie podczas pracy). A tak to ekipa zgrana, znają się na robocie. Kostka zrobiona na tip top. Polecam
Czy firma jest negatywnie nastawiona do osób które biorą urlop na żądanie ?
Firma znakomicie układa kostkę brukową. Mój wjazd został ułożony 4 lata temu i nadal się trzyma. Jeżeli miałbym polecić to tylko tą firmę. Gorąco polecam!
Witam! Ułożona kostka w porządku. Przebieg prac szybki i sprawny. Fachowe doradztwo. POLECAM!!
Firma rzetelna. Jakość i szybkość na najwyższym poziomie. Przystępne ceny. Bardzo dobry kontakt. Ekipa solidna i zgrana. Kostka brukowa po ponad 2 latach mimo jazdy po niej samochodem wygląda jak położona wczoraj. Gorąco polecam.