Ogółem to nie polecam chyba że na chwilę dorobić i to tyle. Praca to 90 procent stania na sklepie i patrzenia czy ktoś nie kradnie. Logiczne? Tak, tylko przez 9/12h to idzie oszaleć plus godziny pracy są tak rozjechane że człowiek jak ma coś więcej w życiu do robienia to może sobie pomarzyć lub co gorsza popaść w jakąś depresję a później zapijać wieczory alkoholem. Wszystko w tej firmie takie sztywne i jakby na pokaz ale jak bym tam pracował dłużej niż parę miesięcy to też bym zapewne taki się stał. Co do grup mobilnych to iksde. Panowie myślą że służą w co najmniej w GROM. Już konwojenci z prawdziwego zdarzenia są o wiele bardziej lepsi pod względem zachowania. Panowie z grupy to też chyba grupę mają ale taka dla niepełnosprawnych bo potrafią dużo rzeczy poprzekręcać haha Pracownicy Lidla to wisienka na torcie. Rozumiem że mają zapierdziel a jedna osoba to pełni pięć funkcji ale nie trzeba między sobą spiskować od razu. Z pierwszego rzutu oka jest wszystko ok ale nawet najmilsza załoga Lidl będzie trącić jadem. Najbardziej uważajcie na kierowników zmiany bo ci myślą czasami że są szefami Lidla xD no i nie warto z nimi rozmawiać, nawet witać się z nimi nie opłaca bo i tak będą was traktować jak gorszy sort mimo że nie potrafią złożyć poprawnie zdania a pracują tam tylko dlatego że nie wiedzą co ze sobą zrobić po ukończonych studiach z geodezji :P Się znalazł z innego obiektu ochroniarz który postanowił że będzie na mnie donosił, dosłownie przychodził codziennie po pracy, robił małe zakupy i obserwował czy mnie nie ma na sali. Dwa razy na mnie doniósł do KRO a później jak sam mu nagadałem to przestał przychodzić także walić dupoliza. Poza tym to: Zero szkoleń oprócz tego wyjaśniającego zajęcia i obowiązki ochraniacza. Brak perspektyw na awans. Brak premii za ujęcia. A tak ogółem to za to wszystko otrzymujecie 17zł netto na godzinie XD
Widzę, że z Ciebie typowa maruda :) 1. Po pierwsze Twoim zadaniem nie jest chodzenie jak policjant po sklepie i patrzenie co się dzieje, bo Ty nie masz złodziei płoszyć, lecz ich łapać, także dobre 90% czasu powinieneś siedzieć przed monitoringiem i obserwować co się dzieje = reagować w pilnej sytuacji. 2. Co do stawki to kwestia wyborna, ponieważ jeśli Twój KRO widzi zaangażowanie, ujęcia, współpracę na linii KRO czy też grupa mobilna to stawki mogą ulegać zmianie, sam jestem tego przykładem. Nie wystarczy ubrać mundur na zmianę i już być Panem danego obiektu. 3. Pracownicy Lidla to kwestia sporna, ponieważ osobiście mam dobre relacje z pracownikami, wiadomo, każdy ma swoje zadania i obowiązki, lecz wrzucanie wszystkich do jednego worka to troszkę nie fair, gdyż osobiście nawet po zmianie menadżera sklepu mam np właśnie z Nim/Nią bardzo dobre relacje, nie wspomnę o zastępcach czy też normalnych pracownikach. 4. A jak się nie podoba, to może minąłeś się z powołaniem. Jeśli stawka nie odpowiada, praca nie odpowiada to po co się męczyć? Myślę, że ktoś na Twoje miejsce na pewno się znajdzie, a zapewniam, bo sam miewałem wielu zmienników - znajdą się tacy, co docenia tą pracę bardziej niż Ty :) Sumując: być może co region to inne obyczaje, lecz np osobiście nie uważam tej firmy za coś zlego, wręcz przeciwnie, lecz tj wspomnialem - daj coś od siebie, a nie tylko wymagaj. A zapomniałem - opcje awansu i rozwoju są, gdyż pracuje w firmie 5 lat i dwukrotnie miałem już możliwość awansu z opcją wskoczenia do grupy mobilnej czy też wyrobienia sobie pracownika ochrony z kwalifikacjami :)
Punkt 1 pamiętaj że personel danego sklepu też ma coś do powiedzenia i może nanieść że jesteś więcej na kamerach niż na sklepie Opcja awansu przepracowałem 15 lat i żadnego awansu nie było a znałem takich którzy po roku mieli awans do grupy oczywiście po znajomości Punkt 2 stawki macie dobre i będą lepsze Warunki jakie są każdy widzi 10-12 h i do domu Zamiany też możliwe za zgodą kro Bony paczki na święta Jak ja robiłem było gorzej naprawdę Teraz coś macie z tego dnia Dzień jak co dzień nie jak kiedyś promocje i heja sklep trzeba obstawić albo jak był withen torebki Wypłaty do 10 tego a nie raz 7-8 już były swoje zrobicie i macie koniec A komu się ta praca nie podoba niech zrezygnuje Tyle z mojej strony powodzenia wszystkim
To ja nie wiem w jakiej placówce Ty pracowałeś, skoro: 1. KRO wymaga jasno, że Twoim miejscem pracy jest monitoring w głównej mierze, oczywiście możesz wyjść na sklep, nie jest to zabronione. 2. Personel sklepu wręcz chciałby, żeby się siedział w 100% przed monitoringiem, ponieważ zdecydowanie więcej wiesz co się dzieje. 3. Godziny? Norma miesięczna, ale nikt nie mówi, że to ma być 10-12h, bo jeśli są zmiennicy to można pracować 50/50 dzień po dniu, gdyż KRO nie ma nic przeciwko. 4. Stawki to kwestia indywidualna, termin płacy zawsze jak trzeba. 5. Awans - dyscyplina + pokazanie coś sobą, ujęcie raz na boski rok + staż pracy nie zrobi z nikogo dyrektora. Być może pracowałeś dawno w tej firmie, lecz to się zmieniło od dobrych kilku lat, a 5 lat już tutaj za mną. Może też kwestia rejonu, po prostu opisuje własny obszar.
Ja się z tobą zgadzam chodź trochę ale na temat siedzenia przed kamerami czy bycie na sklepie już nie U mnie było że każdym sklepie co byłem kierownictwo wymagało bycie na sklepie być widocznym Oczywiście nie tak że trzeba było Personel ma swoje gadanie wiesz mi nie jedno przeżyłem z nimi i zamiast zostawić misje mi(usunięte przez administratora) ploszyli go Oczywiście na każdym rejonie jest inaczej
Ach jak ja to znam, gdyby pracownicy Lidla traktowali ochroniarza jak człowieka, nie oni muszą traktować jak kogoś gorszego sortu, jak robisz ujęcia to jesteś chwalony.. i a tak to już nie, wieczne dokuczanie, o byle co i cięgle obgadywanie na słuchawkach. Najlepiej mieć (usunięte przez administratora), jak pracownicy ochrony z biedronki.
Prawda,tyle lat już tam pracuję i nigdy za ujęcia nie dostałem nawet małej premii..
Widać że pisał to jakiś '' PROMOTOR '' z grupy albo Kro, taa miałeś wspaniale relacje z pracownikami Lida a z menadżerem pewnie jadłeś śniadania obiady XD. Zacznijmy od tego że na umowie zlecenia nie trzeba mieć ujęć, chyba nie przeczytałeś umowy ze zrozumieniem.
Godziny pracy są różne np 12-22,8-20 itd w miesiącu masz np 10 dni wolnego. Nie polecam Ci zatrudniać się w tej firmie.
Jak chcesz 200 godzin to je dostaniesz godziny pracy są zazwyczaj do 22 przeważnie piątek i sobota 10-22 lub 12-22 pozostałe dni 6-18 ogółem ja polecam firmę Jest monitoring można trochę pochodzić po sklepie robić tak by było dobrze szkolenie też masz jak nie wiesz czegoś napewno ktoś ci powie z kierownictwa też zależy jakiego masz kierownika jak chcesz RMUA zawsze dostaniesz wystarczy zadzwonić do kadr i wyślą na emaila
Kiedyś było gorzej pracowało się 6-22 myślę że zmiany są na lepsze mają podnieść stawkę godzinową napewno jeśli się przyjmiesz będziesz mieć umowę zlecenie na początek, myślę że warto spróbować
tac zrobili ze można maksymalnie 10h w dzień, ta forma powoli upada Lidl oczekuje wyników, ale co poradzimy będąc pojedynczo na sklepie gdy przyjdzie 4 złodziei
Na każdej umowie trzeba mieć a jak już starać się o te ujęcia po to się przyjmujesz do pracy by reagować ale jeśli ty sobie chrapiesz bo masz zlecenie i ujęć nie musisz mieć bo tak pisze to brawo przekaz przełożonemu :-)
Premia powinna być napisana na pasku tzw a czy masz to wynagrodzeniu to już inna sprawa. Pobrać coś takiego możesz z kadr jak zadzwonisz i powiesz że chcesz za dany miesiąc tam będzie wyszczególnione niewiem czy dotyczy Umowy tylko o pracę czy też Umowę zlecenie
Do pracowników Lidla wpłynęła informacja, że w tym roku otrzymają kolejny raz bony świąteczne na wysokość 1000zl. Czy dla Nas, pracowników ochrony również w tym roku uda się na coś takiego załapać? Czy ktoś coś może wie? :)
To kierownictwo załatwia bony oraz paczki a kto musi wiedzieć z personelu że ochrona znów ma bony ? To są sprawy ochrony najlepiej się nieodzywac i tyle Ochrona wykonuje swoje obowiązki i nie ma prawa informować personel że są kolejki lub zamykać sklep Ochrona ma swoje obowiązki
Otóż to, im mniej wiedzą, tym lepiej śpią. Lecz to z pewnością też kwestia rejonu i sklepu, gdyż u mnie np sama menadżer sklepu jest za tym, aby ochrona otrzymała bony tj przez ostatnie lata, ponieważ też jesteśmy częścią pracowników. Zatem co sklep to obyczaj. A to już potwierdzone, że my pracownicy również się załapiemy czy tylko domniemania? Osobiście na tą chwilę brak informacji od mojego KRO.
Paradoks polega na tym że większość pracowników Lidla żyje tylko plotami i o tobie chcieli by wiedzieć wszystko, ale ty masz się kompletnie niczym nie interesować... O sobie nic ci nie powiedzą.
Kwestia taka, że KRO powinien poinformować Cię o sytuacji, ponieważ nr telefonu musi zostać przypisany do aplikacji LIDL, więc czekanie na grudzień nic nie da, powinno się zostać właśnie poinformowanym wcześniej. Ogólnie rejon wielkopolski cisza na tą chwilę, a pytałem kilku znajomych. A u Was?
Tak, zgadza się. Również dziś zostałem poinformowany, ale dziękuję Ci także za informację :) miłego dnia :)
Tak będę kupony na 1000 zł w aplikacji Lidl plus od 6 grudnia Na Śląsku będą
Ja to bym nie powiedział że kupony na 1000 złotych są symboliczne. Gwarant sam powinien coś sypnąć.
I prawdopodobnie 200 zł bon trzeba dopłacić 50 zł 100 zł bon trzeba dopłacić 30 zł Będzie wiadomo jak zostaną aktywne bony
Gwarant nic nie da od siebie bony jak i paczki można zawdzięczać lidlowi Coś trąbią o dużych podwyżkach ale to żadna nowość podwyżki mają być od 1 /01/2024
Paczkach na święta z Lidla zazwyczaj są słodycze
Masz na myśli te ustawowe podwyżki? od 1 stycznia stawka 27.70 brutto
Kierowniczka sklepu zaczyna mi dziać na nerwy. Ciągle się czepia i ma jakieś dąsy. Mam się pytać też czy mogę z toalety skorzystać?! Na papierosa nie można iść i wieczne sapy o zryte podpisy i proszenie się o (usunięte przez administratora) klucze. Też macie takie baby u siebie Panowie?
Ja tak mam, niestety personel Lidla musi się nauczyć szacunku do chłopaków z ochrony
Ogólnie ludzie z Lida do wszystkiego potrafią się przyczepić, rozmawiałeś na sklepie z klientem (same to robią) o to że wyszedłeś 2 min przed czasem za zgodą kierownika ale tego że mam wpisane do 22 a stoje na sklepie do 22:05 nikt nie widzi, masz się im prosić o podpis na załączniku i wydanie kluczy (podpisać załącznik i wydać klucze to jest ich obowiązek) donoszą do grupy albo Kro (żeby jeszcze prawdę donosił) DRAMAT to najlepsze określenie tej pracy... Dużo mógłbym tu jeszcze napisać
Kierownicy mają pełno roboty, muszą ogarnąć pracowników, kontrole itp.. Często nie mają czasu choć faktycznie powinno się szanować każdego. W jakim Lidlu robisz?
U mnie wszyscy normalni i fajni, moze orzez to ze to w miare nowy lidl i nie w duzym miescie. Kierowniczki fajne, sama palą, jest przyjemnie
Szacunek to pojęcie obce, ani Gwarant ani Lidl kompletnie nie szanują osób stojących na sklepach , personel jest miły i uśmiechnięty jak coś potrzebuje dla Gwaranta jesteście tylko nr konta na który przed 10 spływa ta śmieszna pożal się Boże wypłata , może jeszcze nie zauważyliście ale na zleceniu pracuje się 12 miesięcy w skali roku na umowie o pracę 11 miesięcy(masz płatny urlop) 90% osób stojących na sklepach jest na zleceniu ,nie masz płatnego urlopu płatnego l4 buty robocze we własnym zakresie , pranie ciuchów we własnym zakresie , badania okresowe we własnym zakresie , na zleceniu nie ma dodatku nocnego za pracę w godzinach nocnych a tak się też zdarza gdy np. jest przebudowa sklepu , nie ma dodatku za pracę przy monitoringu , to wszystko nam się należy , ale Gwarant i Lidl tną koszta na maksa dlatego zatrudniają na zlecenie , wieli mądry KRO powie ci a po co ci urlop? Zachowania ludzi z Lidla i Gwaranta są na bardzo niskim poziomie , ci co jeżdżą w grupach to w większości sama mądrość co mogą to podkablują do kro , nikt was nie doceni za wasze starania i dokonywanie ujęć , kro pamięta o was tylko jak trzeba za kogoś wyrobić godzinki ... Pozdrawiam
Święta prawda. Zleceniowka opłaca się tylko młodym ze statusem. (usunięte przez administratora) Za taką stawkę niech sam sobie biega za nimi. (usunięte przez administratora) praca, której nikomu nie życzę. I to (usunięte przez administratora) kierownictwo, które myśli, że to ich sklep. Śmiechu warte to wszystko!
Zgadzam się w 100% a jeszcze dodatkowe zajęcie wypisanie na Leonie raport ujęć heh był raz Kro pokazał tyle go widziałem pojawia się raz na rok siedzi na (usunięte przez administratora) i dyryguje kto ma styczność z panem K to wie o kim mowa dodatek przy monitoringu też się należy brak tylko (usunięte przez administratora) na dwa sklepy dyrygować porażka
Gwarant Poznań odział w Poznaniu został zamknięty na stałe? Ktoś coś wie na temat zmian w firmie?
Raczej nie możliwe ewentualnie jeśli to mogła firma zmienić adres firma istnieje i tyle w temacie
Ajjj, ale z Was małe móżdżki :) Gdy firma jest nieczynna (po 16:00) taki komunikat istnieje każdego dnia, aż do rozpoczęcia nowego dnia pracy (godziny 8:00). Pozdrawiam :)
Poziom zakłamania level hard, nie wierzcie nikomu kierownikowi grupie czy pracownikom Lidla. Gwarant chce ujęć a personel sklepu stania na sklepie i dzwonienia na kasę, nie chcesz im pomagać za chwilę zaczną na Ciebie narzekać i zmyślać jakieś plotki, na słuchawkach jest masakryczne obgadywanie które podchodzi pod (usunięte przez administratora) i znęcanie się psychiczne.
Gwarant chce ujęć? To niech zaczną w końcu robić jakieś szkolenia, a nie że ja muszę oglądać jakieś filmiki na YT żeby się doszkolić w tym jak kradną (usunięte przez administratora) człowiek z długim stażem pracy może poczuć znużenie. Umowa jest jaka jest ale powinno się dbać o psychikę pracownika. A GK? Przyjeżdżają żeby albo donieść albo coś złapać, przecież i tak większość czasu spędzają w samochodzie.
Wszystko jest spoko, praca z najniższą krajową na zleceniu, jeśli się starasz to jest to praca stała, są opłacane składki czego są dowodem tzw. kwity. Najbardziej bolącym minusem jest stagnacja, brak możliwości rozwoju, nawet jeśli chodzi o monitoring, cały czas jest presja ze strony KRO który chce ujęć, nawet wysyła smsy że jak ujęć nie będzie, bonów będzie mniej, żadna to motywacja, jeśli nie pokazują jak tych ludzi łapać, na co zwracać uwagę, nie jesteśmy robocopami.
Kolego rób swoje i się nie przejmuj że ci kro mówi o ujęciach będą to będą ważne by ci (usunięte przez administratora) nie uciekł rób swoje bądź aktywny na sklepie niech personel to widzi Powinieneś mieć segregator i wnim jest opisane co do ujęć jeśli nie masz zwróć uwagę kro swojemu Nie pracuj w stresie kro to sobie może wymagać kupony na święta w aplikacji Lidl plus będą od 1 grudnia Powodzenia ????
Od tego jest segregator i w nim powinno pisać o ujęciach skończyło się pokazywanie jak działa monitoring na co zwracamy uwagę już tego nie ma według mnie najlepiej więcej być na sklepie i nikt pretensji miał nie będzie
Kierownik konkretny to ten, co o nim pisali A. K. Normalne pytanie, normalna odpowiedź. Głupoty piszą, konkretna stawka , Ludzki facet bez owijania w bawełnę.
Skomplikowane procedury , ale do ogarnięcia.
Poziom rozmowy:
- Rezultat: Dostałem pracę
A skąd oni wiedzą że na telefonach, czy w socjalach są pomontowane kamery czy jak , czy poukrywane
Najważniejsze to kasa mała,wymagań co nie miara,po 2 smsy dziennie.Mnie to nie dotyczy ale chłopaki robią kupę lat na zlecenie.A najgorsze to (usunięte przez administratora) z grup kontrolnych przez których wielu doświadczonych chłopaków odeszło, oczywiście tych na doróbkę bo małolaty to 2 tygodnie góra i wypad.(usunięte przez administratora) Cyrk.Później okazuje sié że Lidl wywala ochronę sklepu bo dobry remanent.Na miejscu szefa wszystkich tych KRO którzy potracili obiekty od razu na bruk Panowie ochrona i (usunięte przez administratora) to naczynia połączone.Bez nich nie będziesz miał pracy.
Potwierdzam, sam pracuje kilka lat cały czas na zleceniu nie ma możliwości przejścia na umowę o pracę stawkę mam o 97 gr brutto powyżej ustawowej, grafiki są układane na ostatnią chwilę. Ci co się przykładają są na każde zawołanie robią ujęcia jeszcze dostają po głowie, a ci co przychodzą żeby posiedzieć na monitoringu patrzą w telefon są wynagradzani dostają wolne weekendy kombinują jak koń pod górke żeby wyłudzić jakieś wolne a ty masz najlepiej go zastąpić. Bardzo dużo chłopaków odeszło z tej pseudo firmy, mieli po prostu dosyć. Większość osób z Lidla żyje tylko plotkami, ochroniarzowi dowalać jakieś głupie teksty itd jak najbardziej ale jak im coś odpowiesz to zaraz kablują do twojego kierownika albo grupy że im mówisz głupie teksty kierownictwo z Lidla oczekuje że będziecie im się kłaniać w pas a jak wejdą na social to ci nawet dzień dobry nie powiedzą, ale ty jak wejdziesz kłaniają się w pas!!! Jak byłem na otwarciu sklepu to dyrektorka Lidla nawet się z nami nie przywitała tylko z KRO i z grupą. OMIJACIE TĄ FIRMĘ SZEROKIM ŁUKIEM
Wiadomo, że atmosfera w miejscu pracy może wywoływać dużo emocji. Nie rozumiem trochę, jak to działa, że tak jak napisałeś, nagradzane są osoby które "przychodzą tylko posiedzieć". Firma was docenia tylko wolnymi weekendami czy macie jakieś bonusy?
Chodziło mi o to że czy będziesz się dwoił czy troił to i tak będziesz miał stawkę taką samą jak twój zmiennik który leci w h..a wolne weekendy są rzadko w skali roku miałem 8 sobót wolnych. Atmosfera w sklepach leży i kwiczy.
Czy ktos wie dlaczego zniknął reginalny koordynator w kujawsko pomorskiego z Bydgoszczy
Pracowałem tam 7 lat ale tylko na dorobienie bo pracuję na obiekcie z listy wojewody,lecz muszę powiedzieć że mimo dobrych stosunków z kierowniczkami i innymi pracownikami LIDLA to wiedziałem że za plecami to na pewno (usunięte przez administratora) obrabiają bo to jest naprawdę specyficzne środowisko,głównie starych pracownic .młode pracowały tylko chwilę i nawet mega ogarnięte uciekały jak najdalej. Co do firmy to wszystko ok.Na co się umówiłeś to dostałeś.Kontakt z szefostwem i kadrową również,Wypłaty zawsze wcześniej.Jedynie te grupy to pojeby,przeważnie spasine ale jest tego powód-prawie każdy z nich nie dostał się do policji włącznie z koordynatorami.Dlatego też bawią się w policjantów i z tego co wiem to nawet śledzą ludzi po mieście.GWARANT skończy marnie bo nie rozumieją że (usunięte przez administratora) i ochrona to naczynia połączone a zdażało się często że po dobrych remanentach tracili obiekt.Mazowieckie
(usunięte przez administratora)Nie polecam pracy w tej firmie z ż a d n e pieniądze non stop stres w pracy że cię (usunięte przez administratora)z byle jakiego powodu liczą się dla nich tylko ujęcia nawet gdy ludzie nie kradną ciągle szukają głupich do roboty w tych Lidlach(usunięte przez administratora) Lidle w Polsce do ochrony ogólnie powinna przejąć inna firma (usunięte przez administratora)Dlatego proponują i płacą nawet 6 tys w za pracę w tych Lidlach .Pracownice w Lidlach jeszcze gorsze a nawet takie same jak w biedronkach. (usunięte przez administratora)
Tak będę kupony na 1000 zł w aplikacji Lidl plus od 6 grudnia Na Śląsku będą
Paczkach na święta z Lidla zazwyczaj są słodycze
Masz na myśli te ustawowe podwyżki? od 1 stycznia stawka 27.70 brutto
Od 1 wchodzą na Lidl plus kupony świąteczne na 1000 złotych które są już dodane do aplikacji dla pracowników Gwaranta
PRACA W LIDLU ZA NAJNIŻSZĄ STAWKĘ NA ZLECENIE PRZEZ WIELE LAT-BRAK MOŻLIWOŚCI W NASZYM REGIONIE PŁOCK I OKOLICE-PRZEJŚCIA NA UMOWĘ O PRACĘ.W MIARĘ SPOKOJNIE ALE W ZWIĄZKU Z MARNYMI ZAROBKAMI DUŻA ROTACJA.MINUSEM SĄ TZW,KONTROLNI,KTÓRZY WG,MNIE CHCIELI KIEDYŚ DOSTAĆ SIĘ DO POLICJI A W ZWIĄZKU Z PORAŻKĄ W TEJ KWESTII NA TYM STANOWISKU ODBIJA IM SZAJBA I DLATEGO TRACĄ W MIARĘ DOŚWIADCZONYCH PRACOWNIKÓW
To czekamy, zobaczymy, przeważnie informacja od KO była w okolicy 15 listopada :)
Dowiesz się w grudniu, ale pewnie tak.
Ale ty wiesz że nie tylko my dostajemy te kupony? Również firmy zajmujące się naprawami tzw złote rączki
Ta firma jak każda inna jak jesteś potrzebny wycisną cię jak cytrynę jak już nie to do kosza , śmieszne stawki śmieszne warunki najbardziej rozśmiesza to jak się reklamują w ogłoszeniach : rozwijająca się firma , no niestety nie bazują tylko na Lidlu ktoś kiedyś powie dość i po Gwarancie będzie Ps. buta KO poraża
Pracując w tej firmie NIE DOSTANIESZ na umowie zleceniu: urlopu którego nie masz, bonów na święta, butów do pracy, zwrotu na pranie odzieży, dodatkowego wynagrodzenia za godziny soboty i święta. Idąc na L4 firma nie płaci składki na fundusz pracy wiec ten okres nie będzie wliczony do zasiłku cały miesiąc. Szkoda ze firma nie robi szkoleń, ciągle brakuje im ludzi do pracy na sklepach. Co do płacy stawki głodowe jakie państwo przedstawia czyli najniższa kasa. Idąc dalej torem czy masz 20 lub 50 cm w bicepsie to się nie liczy, ważna jest tylko kasa w tej firmie nie pracownik. Osoba z która pracowałem nigdy nikogo nie złapała a miała takie same pieniądze. Jednym słowem NIE PRACUJ bo NIE WARTO karku nastawiać !!! Niech przyjmują straszaków na sklepy co nic nie robią a (usunięte przez administratora) i tak dalej będą na sklepach.
Co za głupoty piszesz na zleceniu normalnie dostaje się bony na święta.
Czy ktoś ma jakieś info o tym że Gwarant już nie płaci składki na FP i FGŚP ?
Skąd masz takie info co do ujęć liczy się by pracownik był aktywny przeważnie na sklepie by był widoczny a to czy złapie czy nie inna sprawa
Beznadziejna praca i firma. Zero rozwoju i szkoleń. Żadnych premii ani nagród. Praca strasznie nudna, stresująca i bezsensowna.
Jaka stawkę ma grupa mobilna ?
Jak wiele osób tutaj napisało to jest firma drucik niestety tak jak wszystkie w tym kraju ochroniarskie , do butnych kierowników można dołożyć grupy mobilne i dyrektorów rejonu i co z tego że się chwalą że jest jedna umowa tylko a nie kilka jak w innych firmach nawet jak masz umowę o pracę gdzieś są błędy w kadrach znalezione to potrafi kierownik czy dyrektor podesłać nowe ecp żebyś kilka miesięcy do tyłu podpisał się pod tym że było tak a nie inaczej , a co do pracowników Lidla też się zgodzę z tym co tutaj ludzie piszą że to nawet nie są znajome twarze z pracy
Czy ktoś z Was dostał premię w wysokości 200 złotych brutto? Jest ona wpisana w umowie. Warunek jest taki, że trzeba przepracować 2 miesiące kalendarzowe. Ja nic takiego nie otrzymałem chociaż pracuję już prawie 6 miesięcy.
Odpowiedz Sygnaliście i załóż darmowe konto Compliance Officera
Skorzystaj z usługi GoWhistle i porozmawiaj z autorem wpisu. Dowiedz się więcej o usłudze GoWhistle tutaj.
Etap 1 - Zgłaszasz nieprawidłowość w firmie
Etap 3 - Pracodawca udziela odpowiedzi
- sygnalista informuje, czy problem został rozwiązany
- dostajesz możliwość upublicznienia sygnału
- dostajesz możliwość podziękowania pracodawcy
Zostań Sygnalistą w "GWARANT POZNAŃ" SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - Poznań
Firma nie ma zarejestrowanego Compliance Officera. GoWork oraz GoWhistle nie zobaczą treści Twojego zgłoszenia! Dzięki nam będziesz miał gwarancję, że firma otrzyma Twoją informację o chęci zgłoszenia sygnału.
POTWIERDŹ EMAIL
Dziękujemy za zgłoszenie nieprawidłowości w "GWARANT POZNAŃ" SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Zgłoszenie sygnału wymaga weryfikacji. Prosimy o zapoznanie się z treścią przesłanej wiadomości na Twój adres e-mail i potwierdzenie. Po poprawnej weryfikacji poinformujemy Cię o kolejnych krokach.
Nie otrzymałem e-maila, wyślij ponownieZarejestruj Compliance Officera
i odpowiedz bezpłatnie sygnaliście
POTWIERDŹ EMAIL
Aby zarejestrować darmowe konto Compliance Officera, musisz jeszcze potwierdzić adres e-mail.
Wysłaliśmy wiadomość z linkiem aktywacyjnym na podany przez Ciebie adres. Po naciśnięciu w niego, poinformujemy Cię o kolejnych krokach.
Skontaktuj się z nami
Pracodawco, skorzystaj z naszych usług
Dzięki nam, Twój sygnał dotrze do Pracodawcy!
Etap 1 - Zgłaszasz nieprawidłowość w firmie
Etap 3 - Pracodawca udziela odpowiedzi
- sygnalista informuje, czy problem został rozwiązany
- dostajesz możliwość upublicznienia sygnału
- dostajesz możliwość podziękowania pracodawcy
Chcesz być na bieżąco z odpowiedziami?
Zapisz się na powiadomienia o nowej opinii już teraz
Psst! To jeszcze nie koniec!
Potwierdź swoją subskrypcję!
Odbierz maila
Na podany adres e-mail wysłaliśmy wiadomość z prośbą o potwierdzenie subskrypcji (RODO)
Potwierdź subskrybcję
Kliknij w link potwierdzający subskrypcję w mailu i bądź na bieżąco!
Podziel się wiedzą o zarobkach w firmie "GWARANT POZNAŃ" SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ.
Dziękujemy za wypełnienie formularza zarobków.
Chcesz być na bieżąco z odpowiedziami?
Zapisz się na powiadomienia o nowej opinii już teraz
Psst! To jeszcze nie koniec!
Potwierdź swoją subskrypcję!
Odbierz maila
Potwierdź subskrybcję
Kliknij w link potwierdzający subskrypcję w mailu i bądź na bieżąco!
Dziękujemy za wypełnienie formularza zarobków.
Znajdź firmę
Zapisz się na powiadomienie o nowej opinii już teraz!
Zapisz się na powiadomienie już teraz
Otrzymuj powiadomienia na temat firmy
Jak się pracuje w "GWARANT POZNAŃ" SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ?
Zobacz opinie na temat firmy "GWARANT POZNAŃ" SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ tutaj. Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy oraz kandydaci do pracy to 131.
Jakie są opinie pracowników o pracy w "GWARANT POZNAŃ" SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ?
Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy to 116, z czego 15 to opinie pozytywne, 48 to opinie negatywne, a 53 to opinie neutralne. Sprawdź tutaj!
Jak wygląda rekrutacja do firmy "GWARANT POZNAŃ" SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ?
Kandydaci do pracy w "GWARANT POZNAŃ" SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ napisali 5 opinii na temat procesu rekrutacyjnego. Zobacz szczegóły tutaj.
- Lęborska 32
- OLX.pl 2 427 246
Firmy ochroniarskie - Poznań
Obowiązek informacyjny przedsiębiorcy
Szanowny Przedsiębiorco!
Poniżej znajdują się informacje na temat przetwarzania Twoich danych osobowych przez GoWork.pl Serwis Pracy Sp. z o. o.
- 1. Kto jest administratorem Twoich danych osobowych?
- Administratorem Twoich danych osobowych jest GoWork.pl Serwis Pracy Sp. z o. o. z siedzibą w Warszawie, ul. Wirażowa 124 A, 02-145 Warszawa.
- 2. Jak skontaktować się z wyznaczonym w GoWork.pl Inspektorem Ochrony Danych?
- Przestrzeganie zasad ochrony danych w GoWork.pl Serwis Pracy Sp. z o. o. nadzoruje wyznaczony Inspektor Ochrony Danych, z którym możesz skontaktować się poprzez adres e-mail: iod@gowork.pl
- 3. W jakim celu oraz w oparciu o jaką podstawę prawną przetwarzamy Twoje dane osobowe? Jak długo przechowujemy Twoje dane?
- W zakresie swojej działalności zajmujemy się pozyskiwaniem informacji na temat sytuacji panującej w przedsiębiorstwach. Umożliwiamy Użytkownikom Serwisu zapoznanie się z opinią oraz dokonanie oceny przedsiębiorcy, w szczególności jego wiarygodności i rzetelności jako pracodawcy lub partnera biznesowego.
Kategorie osób | Cel przetwarzania | Podstawa prawna | Retencja danych |
---|---|---|---|
Osoby fizyczne prowadzące własną działalność gospodarczą | Utworzenie i udostępnienie profili przedsiębiorców w serwisie GoWork.pl, w celu umożliwienia zapoznania się z opinią oraz dokonania oceny przedsiębiorców. | art. 6 ust. 1 lit. f) RODO (prawnie uzasadniony interes administratora - prowadzenie portalu internetowego umożliwiającego jego użytkownikom wyrażanie opinii o przedsiębiorcach) art. 6 ust. 1 lit. f) RODO (prawnie uzasadniony interes osób trzecich - możliwość zdobycia przez przedsiębiorców opinii na swój temat przydatnych do podnoszenia jakości warunków pracy oraz polepszania wizerunku) art. 6 ust. 1 lit. f) RODO (prawnie uzasadniony interes administratora lub osób trzecich – ustalanie, dochodzenie roszczeń, obrona przed roszczeniami związanymi z prowadzoną działalnością gospodarczą) | Dane będą przetwarzane do momentu wniesienia skutecznego sprzeciwu, z przyczyn związanych ze szczególną sytuacją osoby, której dane dotyczą, a następnie, po wniesieniu sprzeciwu dane będą archiwizowane przez okres przedawnienia ewentualnych roszczeń. Po wskazanym wyżej okresie dane osobowe będą usuwane lub anonimizowane. |
- 1. Komu przekazujemy Twoje dane osobowe?
- Odbiorcami Twoich danych osobowych będą podmioty świadczące usługi na rzecz GoWork.pl Serwis Pracy Sp. z o. o. (w szczególności usługi takie, jak obsługa systemów informatycznych) oraz GoWork.pl Andrzej Kosieradzki, a także podmioty upoważnione do odbioru danych na podstawie przepisów prawa.
- 2. Jakie jest źródło pochodzenia Twoich danych?
- Twoje dane pozyskaliśmy ze źródeł publicznie dostępnych, takich jak: Centralna Ewidencja i Informacja o Działalności Gospodarczej (CEIDG), inne publiczne rejestry, strony internetowe.
- 3. Jaki jest zakres danych osobowych, które przetwarzamy?
- Przetwarzamy Twoje dane osobowe w zakresie obejmującym: dane teleadresowe (takie jak: imię, nazwisko, nazwa firmy, adres siedziby firmy), dane kontaktowe (takie jak: adres email, numer telefonu).
- 4. Jakie przysługują Ci prawa w związku z przetwarzaniem Twoich danych osobowych?
- Zapewniamy realizację Twoich uprawnień wskazanych poniżej. Możesz realizować swoje prawa przez zgłoszenie żądania na adres e-mail: iod@gowork.pl
Prawo do sprzeciwu wobec przetwarzania danych | Masz prawo w dowolnym momencie wnieść sprzeciw wobec przetwarzania Twoich danych osobowych, jeżeli przetwarzamy Twoje dane w oparciu o nasz prawnie uzasadniony interes. Jeżeli Twój sprzeciw okaże się zasadny i nie będziemy mieli innej podstawy prawnej do przetwarzania Twoich danych osobowych, usuniemy Twoje dane, wobec wykorzystania których wniosłeś sprzeciw. |
Prawo do usunięcia danych | Masz prawo do żądania usunięcia wszystkich lub niektórych danych osobowych, jeżeli:
Prawo do ograniczenia przetwarzania | Masz prawo do żądania ograniczenia wykorzystania Twoich danych osobowych, gdy:
Prawo dostępu do danych | Masz prawo uzyskać od nas potwierdzenie, czy przetwarzamy Twoje dane osobowe, w związku z tym masz prawo:
Prawo do sprostowania danych | Masz prawo do sprostowania i uzupełnienia podanych przez siebie danych osobowych. Masz prawo żądać od nas sprostowania nieprawidłowych danych oraz uzupełnienia niekompletnych. |
Zgłaszania skarg | Jeżeli uważasz, że Twoje prawo do ochrony danych osobowych lub inne prawa przyznane Ci na mocy RODO zostały naruszone, masz prawo do wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych (www.uodo.gov.pl). |