Napotkałem na ogłoszenie o pracę jako programista, nie orientujecie się jak wygląda oganizacja narzędzi pracy? Tz czy NETI udostępnia sprzęt (laptop)? windows/linux/macOS ?
Czy poziom wynagrodzeń w Neti Sp. z o.o. uległ zmianie od czasu dodania ostatnich opinii? (usunięte przez administratora)
Cześć, wynagrodznie kształtuje się tak jak i trendy rynkowe, a jeśli chodzi o druga część zdania to nie bardzo rozumiem - pojawiły się w lipcu nowe oferty z 19 grudnia? :) Aktualne oferty pracy mamy zawsze na naszej stronie https://neti-soft.career.softgarden.de/en/ Zapraszam serdecznie
Czyli odnośnie efektywności pracy zdalnej w firmie wszystko zależy od sytuacji? Na to wynikałoby z poprzednich opinii. Widziałam parę ogłoszeń na stronie, są one jednak przeznaczone dla doświadczonych specjalistów... A co z przyjęciem dla juniora? Jak wyślę spontaniczne cv to kiedy mogliby się ewentualnie odezwać?
Cześć Gabriela, Aplikacje spontaniczne sprawdzamy na bieżąco i nawet jak nie ma rekrutacji na stronie, to właśnie kiedy szukamy np juniora zaczynamy od aplikacji spontanicznych. Nie zawsze w danym momencie prowadzimy aktywnie proces rekrutacji, ale CV analizujemy na bieżąco. Obecnie mamy kilku juniorów na pokładzie. Co do pracy zdalnej - preferujemy model hybrydowy, zwłaszcza jeśli chodzi o pozycję juniora, dużo efektywniej jest sie uczyć od mentora gdy choćby od czasu do czasu jest kontakt F2F. Lub w biurze uczestniczyć w dyskusjach w których inni rozwiązują wspólnie zagadki :) Zachecam do zaaplikowania na aplikacje spontaniczne, Pozdrawiam serdeczenie, Sylwia Chmurkowska
Czy w Neti Sp. z o.o. odbywają się wewnętrzne rekrutacje?
Cześć, W Neti mamy płaską strukturę, nie ma działów, ale mimo wszystko jesteśmy otwarci i nasi pracownicy mają możliwość przejścia z jednego projektu na drugi, jeśli tylko chcą i mają odpowiednie kwalifikacje. Często właśnie w ten sposób rozwijamy naszych pracowników :) Pozdrawiam, Sylwia
Cześć Honorata, Szczerze mówiąc to nie wyobrażam sobie inaczej. Pozdrawiam serdecznie, Sylwia
@dominika tak jest opcja pracy zdalnej, w Rzeszowie pracujemy w biurze w dowolne dni a jeśli ktoś jest spoza to ma 100% zdalnie
@Maja, na pewno zależy to od wielu czynników, zarówno od samej organizacji pracy jak i cech osobowościowych każdego z nas. Wg mnie praca zdalna nie jest dobra dla każdego, dlatego na to pytanie trudno jest mi jednoznacznie odpowiedzieć. Pozdrawiam serdecznie, Sylwia
W ogłoszeniu firmy Neti Sp. z o.o. na stanowisko Developer jest informacja, że zarobki wynoszą 16100 PLN. Czy po okresie próbnym można liczyć na więcej?
Bardzo fajni ludzie, ciekawe projekty, można się sporo nauczyć, dowiedzieć. Dostaje dużo wsparcia i nowej wiedzy. Poza tym sam właściciel mega fajny człowiek, kompetentny i widać naprawdę, ze zależy mi na ludziach
Jestem programistą freelancerem z Rzeszowa i zastanawiam się, czy nie złożyć do Neti swoje CV. Nie ukrywam, że oprócz dobrej atmosfery i możliwości rozwoju, o których wyczytałem, kluczowa jest dla mnie kwestia wynagrodzenia. Jakie są warunki finansowe, zwłaszcza na tle konkurencji? Na jakie premie można liczyć?
Cześć Sławek, bardzo nam miło że interesujesz się pracą w Neti. Trudno jest opisać zarobki nie znając doświadczenia kandydata. Z przyjemnością porozmawiam z Tobą i opowiem Ci szczerze i otwarcie jak u nas jest https://www.linkedin.com/in/sylwia-chmurkowska/ Pozdrawiam Cię serdecznie, Sylwia
Cześć Helena, Widełki wynoszą od 4k do 20k :) nie wiem jak bardziej precyzyjnie możemy odpowiedzieć nie znając kandydata? Napisz lub zadzwoń to z przyjemnością porozmawiam 785 501 530. Nie jesteśmy korporacją, podchodzimy elastycznie i indywidualnie do każdego. Nie mamy rotacji. Pracownicy mówią że jest naprawdę "spoko". Pozdrawiam i życzę miłego dnia :) Sylwia
Jaki jest wkład kierownictwa Neti Sp. z o.o. w budowanie dobrej atmosfery wśród pracowników?
Firma ma niezwykle płaską strukturę, pełną uznania atmosferę i bardzo dba o dobre relacje wśród pracowników. Przykład idzie z góry czyli właściwie od Prezesa, który jest niezwykle sympatycznym człowiekiem, bardzo empatycznym, szczerym i otwartym, a przy tym niesamowicie inteligentnym (wciąż) programistą. Zawsze można liczyć na rozmowę i pełne zrozumienie ... Cytują szefa "zawsze jest dla Was"
Czy istnieje możliwość rozwoju w Neti Sp. z o.o.?
Oczywiście że tak!!! Na wszystkich etapach rozwoju kariery otrzymujesz cenne wsparcie od bardziej doświadczonych osób w zespole, dzięki czemu zawsze posiadasz odpowiednie do swoich zadań umiejętności - techniczne, metodyczne i osobiste. Jesteśmy również otwarci na Twoją inicjatywę w podnoszeniu kwalifikacji.
Jakie są mocne strony pracodawcy Neti Sp. z o.o.?
*Fajna atmosfera (brak korporacyjnych zwyczajów) *Elastyczność i zrozumienie (z szefem zawsze można się dogadać!) *Ciekawe międzynarodowe projekty (mimo że mała rodzinna firma) *Rozsądne warunki finansowe (elastyczna forma zatrudnienia) *Piątkowy lunch na koszt firmy *Zgrany zespół i przyjazna, luźna atmosfera *Do dyspozycji mamy również pokój rozrywki i relaksu, a w kuchni czeka na pyszna kawa / herbata prysznice oraz parking dla aut i rowerów *Praca zdalna lub hybrydowa
Cześć @Roman, w firmie stawiamy na kwalifikacje naszych pracowników, jednak to powinno wychodzić z inicjatywy danej osoby. Nie narzucamy szkoleń, dajemy wsparcie, opiekuna i wdrożenie ???? Dużo zależy właśnie od Ciebie i Twojego zaangażowania! Wiele osób uczy, uczyło się nami od początku swojej kariery, rozwijają swoje skrzydła wraz z nami.
@julek w jakim języku jest projekt ?
Zacząłem pracę w tej firmie pół roku temu i jestem bardzo zadowolony. Trafiłem do ciekawego międzynarodowego projektu, z którego wiele sie nauczyłem. Ludzie parcujący w Neti są bardzo pozytwnie nastawieni do pracy i zawsze jak miałem z czymś problem to ktoś mi pomógł i wytłumaczył o co chodzi. Jeśli ktoś szuka pracy, warto podesłać do Neti swoje CV!
Super firma, Neti taką ma opinię jako pracodawca!!
Pracuję tu już drugi rok - jest świetnie! Przede wszystkim dzięki przyjaznej atmosferze, gotowości zawsze pomóc i doradzić, co jest moim zdaniem najważniejsze podczas pracy w zespole. Cały czas czemuś się uczę i wzbogacam swoją wiedzę, w razie potrzeby mam dostęp do różnych kursów, opłaconych przez firmę. Często się wybieramy gdzieś całym zespołem - to też jest dobra integracja i możliwość lepiej się zapoznać. Więc, polecam!
Zaczynałem od praktyk, po dwóch miesiącach dostałem ofertę pracy i tak w przyszłym miesiącu mija rok. Jestem bardzo zadowolony z pracy tutaj. Na początek dostałem dobre warunki jak na osobę bez żadnego doświadczenia, poza tym ciągle się rozwijam i dostaję nowe wyzwania. Są luźne warunki i godziny pracy, a szefostwo wyrozumiałe więc w każdej sprawie idzie się dogadać. Serdecznie polecam!
Fajnie się tutaj pracuje, dużo się nauczyłem, polecam
Jak się pracuje w Neti Sp. z o.o.?
Zobacz opinie na temat firmy Neti Sp. z o.o. tutaj. Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy oraz kandydaci do pracy to 2.
Jakie są opinie pracowników o pracy w Neti Sp. z o.o.?
Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy to 2, z czego 2 to opinie pozytywne, 0 to opinie negatywne, a 0 to opinie neutralne. Sprawdź tutaj!