Opinie o PG Pack Poland Przemysław Gawroński
Pasuje mi przede wszystkim wynagrodzenie :)
Warunki pracy bardzo dobre, nigdy nie było opóźnień w wypłacie.
Jak wygląda praca w Pg Pack ? Jak ludzie ? Jaka atmosfera? Wynagrodzenie?
Pracowałem już w firmie transportowej, ale nigdzie nie było tak spoko jak w Pg Pack Poland. Ludzie bardzo sympatyczni . Dobrze sie tutaj pracuje. I wynagrodzenie też dobre
Terminowość, rzetelność i fachowość to słowa, które określają tę firmę :)
Dobre wynagrodzenie, umowa też w porzadku
Dobre, wynagrodzenie i atmosfera polecam.
Oferta pracy jest naprawdę bardzo dobra, warunki zadowalające, polecam.
jeśli chodzi o tę robotę to konkurencja jest duża, ale da się przebić na rynku i dobrze zarobić.
No to fakt, jak się starasz to możesz wiele zyskać, wiec warto robić wszystko, by dobrze zarabiac
regularnie przewożą dla mojej firmy drobne ładunki i nigdy nie było problemu. Wszystko zawsze dostarczone na czas
U nas tez zawsze sa na czas , produkty nigdy nie uległy zniszczeniu więc bezpieczenstwo prze wszystkim
Praca tutaj zapewnia mi stabilizację
Współpracowaliśmy z firmą Pg Pack Poland. Zapewnili terminowy transport busami
Fajni ludzie w pracy, z którymi zawsze mozna pogadac. Z pracodawcą można się w wielu kwestiach dogadać..
Jaki jest system premii uznaniowych w firmie Pg Pack Poland Przemysław Gawroński?
Wszystko zalezy od stanowiska , etatu, doświadczenia, sumienności. Ale wynagrodzenie jest naprawde dobre
Napiszesz coś o warunkach zatrudnienia?
W końcu firma transportowa szanująca swoich pracowników. Dobre zarobki, wiec nie ma na co narzekac,
Bardzo dobry pracodawca ale nie każdy to widzi niestety!!
Niektórzy nie doceniają dobrych warunków pracy. Pracowałem w paru firmach transportowych i wszędzie było tragicznie. Trafiłem tutaj i od razu się lepiej pracuję, wypłata na czas, ludzie z którymi można normalnie porozmawiać
Wypłata zawsze w terminie, nie ma żadnych opóźnień
Praca jest naprawde w porządku w porównaniu do innych firm transportowych.
Jestem kierowcą w Pg Pack Poland i mi warunki pracy odpowiadają, hajs się zgadza więc jeest ok
Ja złego słowa powiedzieć nie moge, miałem sporo pracodawców i trafiałem na gorsze firmy..
Jak się pracuje w PG Pack Poland Przemysław Gawroński?
Zobacz opinie na temat firmy PG Pack Poland Przemysław Gawroński tutaj. Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy oraz kandydaci do pracy to 5.
Jakie są opinie pracowników o pracy w PG Pack Poland Przemysław Gawroński?
Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy to 3, z czego 0 to opinie pozytywne, 1 to opinie negatywne, a 2 to opinie neutralne. Sprawdź tutaj!