PG Pack Poland Przemysław Gawroński

Dodaj merytoryczną opinię

Opinie o PG Pack Poland Przemysław Gawroński

losos

Pasuje mi przede wszystkim wynagrodzenie :)

gosc

Warunki pracy bardzo dobre, nigdy nie było opóźnień w wypłacie.

szogten

Jak wygląda praca w Pg Pack ? Jak ludzie ? Jaka atmosfera? Wynagrodzenie?

duniek
@szogten

Pracowałem już w firmie transportowej, ale nigdzie nie było tak spoko jak w Pg Pack Poland. Ludzie bardzo sympatyczni . Dobrze sie tutaj pracuje. I wynagrodzenie też dobre

szogten
@duniek

dziękuję za odpowiedź , a jak z rekrutacją ;) ? szukam własnie pracy

Opeo
@szogten

Rekrutacja jest okej. Bez wiekszej spiny. Pytają o doświadczenie, wykształcenie itd. Jak z Twoja dyspozycyjnością itd. Ale wszystko do dogadania.

Klon
@szogten

Mogę powiedzieć, że atmosfera jest naprawdę dobra, ludzie w porzadku, można ze wszystkimis isę dogadac.

jpek

Terminowość, rzetelność i fachowość to słowa, które określają tę firmę :)

Co sądzisz o rozmowie kwalifikacyjnej w firmie PG Pack Poland Przemysław Gawroński? Czy wziąwszy pod uwagę Twoje wrażenia, poleciłbyś innym aplikację do tego miejsca? Podziel się z nami swoimi doświadczeniami.
Bąk

Dobre wynagrodzenie, umowa też w porzadku

Szymek

Dobre, wynagrodzenie i atmosfera polecam.

Mikos

Oferta pracy jest naprawdę bardzo dobra, warunki zadowalające, polecam.

stary

jeśli chodzi o tę robotę to konkurencja jest duża, ale da się przebić na rynku i dobrze zarobić.

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
kownacy
@stary

No to fakt, jak się starasz to możesz wiele zyskać, wiec warto robić wszystko, by dobrze zarabiac

Kwaśny

regularnie przewożą dla mojej firmy drobne ładunki i nigdy nie było problemu. Wszystko zawsze dostarczone na czas

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
lopto
@Kwaśny

U nas tez zawsze sa na czas , produkty nigdy nie uległy zniszczeniu więc bezpieczenstwo prze wszystkim

vogoule

Praca tutaj zapewnia mi stabilizację

szaza

Współpracowaliśmy z firmą Pg Pack Poland. Zapewnili terminowy transport busami

nickcik

Fajni ludzie w pracy, z którymi zawsze mozna pogadac. Z pracodawcą można się w wielu kwestiach dogadać..

Jaki jest system premii uznaniowych w firmie Pg Pack Poland Przemysław Gawroński?

chirros

Wszystko zalezy od stanowiska , etatu, doświadczenia, sumienności. Ale wynagrodzenie jest naprawde dobre

Napiszesz coś o warunkach zatrudnienia?

Dyzio
@Pytanie

Zalezy też wszystko od tego o jakie stanowisko się ubiegasz.

jelonek

W końcu firma transportowa szanująca swoich pracowników. Dobre zarobki, wiec nie ma na co narzekac,

dudek

Bardzo dobry pracodawca ale nie każdy to widzi niestety!!

BAJGIEL
@dudek

Niektórzy nie doceniają dobrych warunków pracy. Pracowałem w paru firmach transportowych i wszędzie było tragicznie. Trafiłem tutaj i od razu się lepiej pracuję, wypłata na czas, ludzie z którymi można normalnie porozmawiać

smyku

Wypłata zawsze w terminie, nie ma żadnych opóźnień

Szejk

Praca jest naprawde w porządku w porównaniu do innych firm transportowych.

danielos

Jestem kierowcą w Pg Pack Poland i mi warunki pracy odpowiadają, hajs się zgadza więc jeest ok

Ja złego słowa powiedzieć nie moge, miałem sporo pracodawców i trafiałem na gorsze firmy..

Zostaw merytoryczną opinię o PG Pack Poland Przemysław Gawroński - Sieradz

Możesz oznaczyć pracodawcę w treści opinii wpisując znak @ np: @Pracodawca

łamie prawo polskie
ikona dobre praktyki
jest niezgodna z regulaminem serwisu GoWork.pl
jest wulgarnym komentarzem
jest niemerytoryczna

przebieg on-boardingu nowego pracownika
proponowane przez Pracodawcę wartości wynagrodzenia
ikona dobre praktyki
codzienna praca, również w relacji z przełożonymi
panująca atmosfera w pracy
#TwójGłosMaZnaczenie

• Jak się pracuje w PG Pack Poland Przemysław Gawroński?

Zobacz opinie na temat firmy PG Pack Poland Przemysław Gawroński tutaj. Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy oraz kandydaci do pracy to 5.

• Jakie są opinie pracowników o pracy w PG Pack Poland Przemysław Gawroński?

Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy to 3, z czego 0 to opinie pozytywne, 1 to opinie negatywne, a 2 to opinie neutralne. Sprawdź tutaj!

Przejdź do nowych opinii