W Gniewino Thai Union Poland Sp. z o.o. poszukuje pracownika na stanowisko Specjalista It. Wziąłeś udział w procesie rekrutacji? Daj znać, jak on wyglądał. Te informacje mogą okazać się cenną wskazówką dla mieszkańców regionu, którzy biorą pod uwagę pracę w firmie.
Praca ciężka, pracownicy traktowani jak roboty, liczą się tylko tysiące spakowanych puszek, praca powinna być lepiej płatna. Pełen szacunek do kobiet które stoją na nogach 8 godzin i pakują ryby z parownika do puszek.
Tam nie ma żadnego miejsca ani nic żeby krzesło wstawić lub jakiś stojak do podpierania się? Są jakieś narzędzia pomocnicze może? I jak przerwy się rozkładają wobec tylu godzin stania w miejscu?
A mnie ciekawi atmosfera między pracownikami. Widziałam że jakiś czas temu poszukiwali kogoś jako Specjalista ds. personalnych. Czy generalnie jest miło i przyjaźnie? I czy firma daje regularnie integracyjne spotkania i wyjazdy pracownikom?
Atmosfera bardzo na + ludzie przyjaźnie nastawieni na nowych pracowników. Jeśli chodzi o wyjazdy to nic mi o tym nie wiadomo.
Atmosfera w miejscu pracy odgrywa ważną rolę. Jak wygląda ten aspekt w Thai Union Poland Sp. z o.o.?
Atmosfera jest bardzo nieprzyjazna, zwłaszcza jak pracujesz na stanowisku produkcyjnym. Jest duży nacisk na pracownika, żeby wyrobić normę. Rzucają cię z jednego stanowiska na drugie jak im się chce, tzn. robią tak liderzy, żebyś nie mogła wyrobić premii na jednym stanowisku do wypłaty. Czasami niektórzy liderzy mają swoich pupili i oni są traktowani lepiej niż reszta zespołu. Niektórzy liderzy nie nadają się na stanowisko lidera.
Czy jest możliwość pracy w Thai Union Poland Sp. z o.o. na część etatu?
Nie ma szans pracy na część etatu. Ani na stanowiskach produkcyjnych ani na stanowiskach administracyjnych.
@pracownik a jak jest tutaj z przerwami na produkcji? Ile, ile trwają i czy są w czas pracy wliczone?
Nie wiem czy nadal to funkcjonuje , ale było 20 min przerwy + osobne minuty na toaletę , kawę lub wyjście na papierosa ( było ich chyba 10 ) i na pewno nie były potrącane z czasu pracy
Pracowałem w tej firmie . Praca ciężka jak to na produkcji . Ale atmosfera pomiędzy pracownikami oraz podejście przełożonych mogę jak najbardziej ocenić na duży plus . Jedyny minus to nacisk na wydajność . Ale według mnie jeśli się wprawisz to jest dobrze . Na pomoc innych zawsze można tam liczyć.
Podpowiedzcie czy firma prowadzi aktualnie rekrutacje? Interesuje mnie jaką umowę dają na początek?
Nie wiem co się dzieje ale coraz mniej pracy, magazyny pełne. Ludzie przestali jeść ryby ???
Praca ciężka dla ludzkiego kręgosłupa bo siedząca albo stojąca, mówię o pracy na produkcji na lini. Ludzie sympatyczni, kierownicy też w porządku. Wypłaty zawsze na czas.
Jak się pracuje w Thai Union Poland Sp. z o.o.?
Zobacz opinie na temat firmy Thai Union Poland Sp. z o.o. tutaj. Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy oraz kandydaci do pracy to 1.
Jakie są opinie pracowników o pracy w Thai Union Poland Sp. z o.o.?
Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy to 1, z czego 0 to opinie pozytywne, 0 to opinie negatywne, a 1 to opinie neutralne. Sprawdź tutaj!