Jestem pacjentką medycyny estetycznej gabinetu Odesso w Luboniu od dłuższego czasu i stwierdzam, że pani doktor to czarodziejka, doskonale wie jakie zabiegi doradzić by wyprowadzić skórę na prostą,nigdy nie przesądza z ilością zabiegów, wszystko jest umiarkowane. Mam dziś 39 lat i stwierdzić mogę, że nigdy moja twarz tak dobrze nie wyglądała, od nastoletnich lat miałam ogromne kompleksy z powodu tego jak wygląda. Dziś jestem dumną, piękną i w 100% pewną siebie kobietą, a to w ogromnej mieże zasługa pani doktor.
Witam Jak wygląda pracą w recepcji? Proszę o opinię Dziękuję
Zdecydowanie nie polecam ! W salonie odessos od samego wejścia czuć negatywną atmosferę i olewacze traktowanie klienta. Podczas mojej pierwszej wizyty tam zauważyłam, że klienta tam traktuje się z „wielką łaską” , przy czym miny i nastawienie pracowników do klienta i siebie nawzajem nie napawają optymizmem. Umówiłam się na masaż u pana K. Niestety musiałam poczekać na swoją kolej, nikt nie zaproponował ani kawy ani herbaty ani czegokolwiek. Pani w recepcji natomiast była bardzo zajęta malowaniem sobie paznokci... Po wejściu ma masaż byłam zażenowana ! Pan masażysta widać na pierwszy rzut oka - wczorajszy, mało tego w pomieszczeniu do masażu czuć było alkohol do tego na podłodze coś porozlwane, klejące Niestety po tym co zobaczyłam, odmówiłam zabiegu i poprosiłam o zwrot pieniędzy ! Pani w recepcji wielce obrażona, oddała mi pieniądze, jednak nawet nikt nie zapytał mnie co jest powodem mojej decyzji. Ten salon to jest totalna kompromitacja ! Ludzie tam pracujący nie maja pojęcia jak obsługiwać i traktować klienta !!! Odradzam to miejsce ! Co mógłby zrobić pracodawca aby poprawić atmosferę w firmie: Lepiej traktować klienta i podnieść jakoś usług !
Cóż za opinia :) Czy aby nie prowadzi Pani w pobliżu swojego salonu podobnej branży i zwyczajnie próbuje Pani zaszkodzić konkurencji??? Ja jestem klientem Pani dr. Ireny i jestem w 100%zadowolona. Gorąco polecam
Ta opinia jest:
Pracowałam w tym miejscu i miałam umowę o pracę od pierwszego aż do ostatniego dnia. Wiem że nie wszyscy pracownicy takie umowy otrzymywali (różne stanowiska i różne umiejętności) ale stwierdzenie że "nikt, nigdy" jest nieprawdziwe. Z wypłatami również nie było problemu, w moim przypadku zawsze na czas i z godne z ustaleniami.
Pracowałam w tej firmie przez kilka miesięcy, wszystko ok, zrezygnowałam bo postanowiłam zmienić branże, umowa, wypłata, podejście do pracownika bez większych zarzutów.
Czy w firmie nie jest może poszukiwany masażysta z doświadczeniem?
Bardzo, miła i rzetelna obsługa Pani Ireny! Zawsze uśmiechnięta. Jestem stałym klientem od 5 lat. Korzystalem z usług Pani Ireny jak i masażysty. Nie mam nic złego do zarzucenia ani jednej ani drugiej stronie. Z mojego polecenia do Gabinetu trafiło dziesiątki osób, którym również została udzielona fachowa obsługa i które również są zadowoleni z usług Pani Ireny.
Zdecydowanie polecam! Pani Irena z sercem do klienta, wszystko dokładnie wytłumaczyła, bardzo miła i profesjonalna obsługa.. Wiele lat meczylam się z zoladkiem. Wystarczyła jedna wizyta i skuteczna diagnoza Pani doktor i od roku czasu skuteczna poprawa ????pozdrawiam ciepło Panią Irene????
TA PANI NIE JEST LEKARZEM. NIE MA PRAWA WYKONYWANIA ZAWODU W POLSCE. JEŚLI PODAJE SIĘ ZA LEKARZA I WYKONUJE ZABIEGI POPEŁNIA PRZESTĘPSTWO
Dla mnie opinia byłego pracownika jest zwyczajne złośliwa, w celu poprawy samopoczucia?
Bylem jakis czas temu na masażu w Odessos...Nie polecam... Pan masażysta chyba miał kaca albo coś wypił bo czułem alkohol. A masaż?chodził wokół stołu i "ugniatal" mi plecy jedna ręka...
......rzekomy alkohol,który był wyczuwalny to na pewno środek do dezynfekcji stołu(łóżka) lub rąk!!!! Jak dla mnie fizjoterapia (masaż)na najwyższym poziomie z indywidualnym podejściem do pacjenta!!!
Mieczysław,wybralem to miejsce bo mam blisko domu.i to był błąd...nie polecam
Maja,czyli nie dosc ze słaby fizjoterapeuta to jeszcze słabej jakości materiały do dezynfekcji...?!!!
Jak na razie OK - nie ma ściemy fachowa usługa Lubię atmosferę w Odessos Sp. z o.o. za: spokój i porządek
Witam, czy miała Pani wykonywane jakieś zabiegi na twarz u Pani dr Jaszyny? Jestem umówiona i bardzo się boje.
Nie polecam. Miałam robiony botox miesiąc temu na twarzy i już go nie ma... jakoś materiałów postanawia wiele do życzenia...
Naprawdę przestrzegam przed Panią Ireną „Jarzyną” z salonu Odessos w Luboniu. Uważajcie na nią ! Z tego co się dowiedziałam Pani Jarzyna NIE POSIADA jakichkowiek uprawnień lekarskich do przeprowadzania takich zabiegów jakie oferuje ! Robiła ponad 20 lat temu kurs nastrzykiwania na Ukrainie ! Dlaczego nie ma żadnych certyfikatów ? Dyplomów ?! Jak to zazwyczaj jest wszędzie u każdego specjalisty ?! Bo ich poprostu nie ma ! Niech was nie skusi atrakcyjna cena ! Mi spieprzyla wypełnienie ust, po którym dostałam stanu ropnego !
Abstrahując od zasadności reszty tego co Pani pisze, mnie jako osoby która trafiła tutaj przez przypadek, ciekawi tylko jedno... Czy śledzi Pani tą osobę od ponad 20 lat i przez co najmniej 2 kraje (Polska i Ukraina) że była Pani świadkiem jak te ponad 20 lat temu wykonywała ten kurs na Ukrainie, plus oczywiście śledziła Pani wcześniejszą i późniejszą ewentualną edukacje również na Ukrainie ewentualnie w Polsce xD? Pozdrawiam. P.S Przekręcanie czyjegoś nazwisko jasno sugeruje że nie tylko to mogło zostać przekręcone, a dodatkowo świadczy o bardzo niskim poziomie.
Polecam na 10 ...10
Jak można pisać tak negatywne opinie o kimś kogo tak naprawdę się nie zna....dla niedoinformowanych Pani Irena była przez kilkanaście lat Ordynatorem w szpitalu w Odessie i jeszcze jedno ma tytuł DOKTORA.Jest wspaniałą osobą i dobrym człowiekiem .Mi bardzo pomogła .Dziękuję Pani Ireno.
Pizdrawiam pania doktor...jest pani mila ciepla kobieta a jako lekarz wykonuje pani swoj zawod na wysokim poziomie...prosze sie nie przejmowac tymi pomowieniami moim zdaniem to ludzka zlosliwosc i poprostu ludzka zawisc ...pozdrawiam Islandia
Wszystkie pozytywne komentarze na tej stronie pisze sama o sobie Pani Jarzyna z Ukrainy właścicielka tego salonu ! JEST PANI FAŁSZYWĄ OSOBĄ OSZUKUJĄCA SWOICH KLIENTÓW !!!! NIE POLECAM !!!
Prosze pokazac klase i sie wypowiadac w sposob adekwatny do znajomosci medycznych ...polecam pania doktor Irene Jaszyne i prosze nie obrazac pani doktor na tym forum pozdrawiam Arkadiusz Islandia
@Ewa, udzielają się na forum nie należy nikogo obrażać. Jest to miejsce do rzetelnej wymiany informacji na temat warunków pracy oraz aktualnie prowadzonych rekrutacji. Wyrażając swoją krytykę, należy to robić w sposób kulturalny oraz konstruktywny. Przeczytaj regulamin https://www.gowork.pl/regulamin. Wpisy niezgodne z jego postanowieniami mogą być usunięte!
Nie wiem skąd tyle negatywnych opinii, ja tam pracowałam i było całkiem spoko. Gdyby nie to , że dojeżdżałam ponad godzinę to bym tam została. Zarobki też w porządku.
Zastanawiam się skąd bierze się tyle złośliwości? To jest super firma! Czy to konkurencja ?
Ukrainka, Irena Jaszyna (jeli to prawdziwe nazwisko), podaje się za doktora nauk medycznych, podczas gdy nie jest nawet lekarzem (lub nie nostryfikowała dyplomu) - tak czy inaczej nie ma prawa wykonywania zawodu lekarza na terenie Polski (każdy może sam sprawdzić w rejestrze lekarzy). Nie jest nawet znachorem - JEST SZARLATANEM! Kiedy zorientuje się, że nie odniesie żadnych korzyści, staje się arogancka i agresywna. Pomijając szarlatański proceder, wykonuję zabiegi wymagające specjalizacji lekarskiej, dlatego dla własnego bezpieczeństwa należy trzymać się od niej jak najdalej!