Opinie o Odessos Sp. z o.o. w Luboń

4.7/5
Na podstawie 16 ocen.

Poniżej znajdziesz opinie aktualnych oraz byłych pracowników o firmie Odessos Sp. z o.o.. Znajdziesz poniżej też opinie kandydatów do pracy w Odessos Sp. z o.o. na temat rozmowy kwalifikacyjnej.

Najnowsze opinie pracowników, klientów i kandydatów do pracy o Odessos Sp. z o.o. w Luboń

Monika Nowy wpis

Jestem pacjentką medycyny estetycznej gabinetu Odesso w Luboniu od dłuższego czasu i stwierdzam, że pani doktor to czarodziejka, doskonale wie jakie zabiegi doradzić by wyprowadzić skórę na prostą,nigdy nie przesądza z ilością zabiegów, wszystko jest umiarkowane. Mam dziś 39 lat i stwierdzić mogę, że nigdy moja twarz tak dobrze nie wyglądała, od nastoletnich lat miałam ogromne kompleksy z powodu tego jak wygląda. Dziś jestem dumną, piękną i w 100% pewną siebie kobietą, a to w ogromnej mieże zasługa pani doktor.

B Nowy wpis

Witam Jak wygląda pracą w recepcji? Proszę o opinię Dziękuję

Karolina W

Zdecydowanie nie polecam ! W salonie odessos od samego wejścia czuć negatywną atmosferę i olewacze traktowanie klienta. Podczas mojej pierwszej wizyty tam zauważyłam, że klienta tam traktuje się z „wielką łaską” , przy czym miny i nastawienie pracowników do klienta i siebie nawzajem nie napawają optymizmem. Umówiłam się na masaż u pana K. Niestety musiałam poczekać na swoją kolej, nikt nie zaproponował ani kawy ani herbaty ani czegokolwiek. Pani w recepcji natomiast była bardzo zajęta malowaniem sobie paznokci... Po wejściu ma masaż byłam zażenowana ! Pan masażysta widać na pierwszy rzut oka - wczorajszy, mało tego w pomieszczeniu do masażu czuć było alkohol do tego na podłodze coś porozlwane, klejące Niestety po tym co zobaczyłam, odmówiłam zabiegu i poprosiłam o zwrot pieniędzy ! Pani w recepcji wielce obrażona, oddała mi pieniądze, jednak nawet nikt nie zapytał mnie co jest powodem mojej decyzji. Ten salon to jest totalna kompromitacja ! Ludzie tam pracujący nie maja pojęcia jak obsługiwać i traktować klienta !!! Odradzam to miejsce ! Co mógłby zrobić pracodawca aby poprawić atmosferę w firmie: Lepiej traktować klienta i podnieść jakoś usług !

magda Nowy wpis
@Karolina W

Cóż za opinia :) Czy aby nie prowadzi Pani w pobliżu swojego salonu podobnej branży i zwyczajnie próbuje Pani zaszkodzić konkurencji??? Ja jestem klientem Pani dr. Ireny i jestem w 100%zadowolona. Gorąco polecam

również były pracownik Nowy wpis

Pracowałam w tym miejscu i miałam umowę o pracę od pierwszego aż do ostatniego dnia. Wiem że nie wszyscy pracownicy takie umowy otrzymywali (różne stanowiska i różne umiejętności) ale stwierdzenie że "nikt, nigdy" jest nieprawdziwe. Z wypłatami również nie było problemu, w moim przypadku zawsze na czas i z godne z ustaleniami.

Czy rozmowa kwalifikacyjna w Odessos Sp. z o.o. spełniła Twoje oczekiwania? Jak oceniasz spotkanie z rekruterem?
MK87

Pracowałam w tej firmie przez kilka miesięcy, wszystko ok, zrezygnowałam bo postanowiłam zmienić branże, umowa, wypłata, podejście do pracownika bez większych zarzutów.

Edyta

Czy w firmie nie jest może poszukiwany masażysta z doświadczeniem?

Tadeusz

Bardzo, miła i rzetelna obsługa Pani Ireny! Zawsze uśmiechnięta. Jestem stałym klientem od 5 lat. Korzystalem z usług Pani Ireny jak i masażysty. Nie mam nic złego do zarzucenia ani jednej ani drugiej stronie. Z mojego polecenia do Gabinetu trafiło dziesiątki osób, którym również została udzielona fachowa obsługa i które również są zadowoleni z usług Pani Ireny.

Ewa Pera

Zdecydowanie polecam! Pani Irena z sercem do klienta, wszystko dokładnie wytłumaczyła, bardzo miła i profesjonalna obsługa.. Wiele lat meczylam się z zoladkiem. Wystarczyła jedna wizyta i skuteczna diagnoza Pani doktor i od roku czasu skuteczna poprawa ????pozdrawiam ciepło Panią Irene????

lekarz

TA PANI NIE JEST LEKARZEM. NIE MA PRAWA WYKONYWANIA ZAWODU W POLSCE. JEŚLI PODAJE SIĘ ZA LEKARZA I WYKONUJE ZABIEGI POPEŁNIA PRZESTĘPSTWO

Stach

Dla mnie opinia byłego pracownika jest zwyczajne złośliwa, w celu poprawy samopoczucia?

Max

Bylem jakis czas temu na masażu w Odessos...Nie polecam... Pan masażysta chyba miał kaca albo coś wypił bo czułem alkohol. A masaż?chodził wokół stołu i "ugniatal" mi plecy jedna ręka...

Maja
@Max

......rzekomy alkohol,który był wyczuwalny to na pewno środek do dezynfekcji stołu(łóżka) lub rąk!!!! Jak dla mnie fizjoterapia (masaż)na najwyższym poziomie z indywidualnym podejściem do pacjenta!!!

Max

Mieczysław,wybralem to miejsce bo mam blisko domu.i to był błąd...nie polecam

@Maja

Maja,czyli nie dosc ze słaby fizjoterapeuta to jeszcze słabej jakości materiały do dezynfekcji...?!!!

zuzu

Jak na razie OK - nie ma ściemy fachowa usługa Lubię atmosferę w Odessos Sp. z o.o. za: spokój i porządek

kas1975

Witam, czy miała Pani wykonywane jakieś zabiegi na twarz u Pani dr Jaszyny? Jestem umówiona i bardzo się boje.

Zawiedziona
@kas1975

Nie polecam. Miałam robiony botox miesiąc temu na twarzy i już go nie ma... jakoś materiałów postanawia wiele do życzenia...

Uważajcie !

Naprawdę przestrzegam przed Panią Ireną „Jarzyną” z salonu Odessos w Luboniu. Uważajcie na nią ! Z tego co się dowiedziałam Pani Jarzyna NIE POSIADA jakichkowiek uprawnień lekarskich do przeprowadzania takich zabiegów jakie oferuje ! Robiła ponad 20 lat temu kurs nastrzykiwania na Ukrainie ! Dlaczego nie ma żadnych certyfikatów ? Dyplomów ?! Jak to zazwyczaj jest wszędzie u każdego specjalisty ?! Bo ich poprostu nie ma ! Niech was nie skusi atrakcyjna cena ! Mi spieprzyla wypełnienie ust, po którym dostałam stanu ropnego !

eeee
@Uważajcie !

Abstrahując od zasadności reszty tego co Pani pisze, mnie jako osoby która trafiła tutaj przez przypadek, ciekawi tylko jedno... Czy śledzi Pani tą osobę od ponad 20 lat i przez co najmniej 2 kraje (Polska i Ukraina) że była Pani świadkiem jak te ponad 20 lat temu wykonywała ten kurs na Ukrainie, plus oczywiście śledziła Pani wcześniejszą i późniejszą ewentualną edukacje również na Ukrainie ewentualnie w Polsce xD? Pozdrawiam. P.S Przekręcanie czyjegoś nazwisko jasno sugeruje że nie tylko to mogło zostać przekręcone, a dodatkowo świadczy o bardzo niskim poziomie.

Nikos

Polecam na 10 ...10

serdeczna

Jak można pisać tak negatywne opinie o kimś kogo tak naprawdę się nie zna....dla niedoinformowanych Pani Irena była przez kilkanaście lat Ordynatorem w szpitalu w Odessie i jeszcze jedno ma tytuł DOKTORA.Jest wspaniałą osobą i dobrym człowiekiem .Mi bardzo pomogła .Dziękuję Pani Ireno.

Akita
@serdeczna

Pizdrawiam pania doktor...jest pani mila ciepla kobieta a jako lekarz wykonuje pani swoj zawod na wysokim poziomie...prosze sie nie przejmowac tymi pomowieniami moim zdaniem to ludzka zlosliwosc i poprostu ludzka zawisc ...pozdrawiam Islandia

Ewa

Wszystkie pozytywne komentarze na tej stronie pisze sama o sobie Pani Jarzyna z Ukrainy właścicielka tego salonu ! JEST PANI FAŁSZYWĄ OSOBĄ OSZUKUJĄCA SWOICH KLIENTÓW !!!! NIE POLECAM !!!

Akita
@Ewa

Prosze pokazac klase i sie wypowiadac w sposob adekwatny do znajomosci medycznych ...polecam pania doktor Irene Jaszyne i prosze nie obrazac pani doktor na tym forum pozdrawiam Arkadiusz Islandia

Magdalena

@Ewa, udzielają się na forum nie należy nikogo obrażać. Jest to miejsce do rzetelnej wymiany informacji na temat warunków pracy oraz aktualnie prowadzonych rekrutacji. Wyrażając swoją krytykę, należy to robić w sposób kulturalny oraz konstruktywny. Przeczytaj regulamin https://www.gowork.pl/regulamin. Wpisy niezgodne z jego postanowieniami mogą być usunięte!

Isia
@Magdalena

Nie wiem skąd tyle negatywnych opinii, ja tam pracowałam i było całkiem spoko. Gdyby nie to , że dojeżdżałam ponad godzinę to bym tam została. Zarobki też w porządku.

Dominika

Zastanawiam się skąd bierze się tyle złośliwości? To jest super firma! Czy to konkurencja ?

WiemCoJestGrane

Ukrainka, Irena Jaszyna (jeli to prawdziwe nazwisko), podaje się za doktora nauk medycznych, podczas gdy nie jest nawet lekarzem (lub nie nostryfikowała dyplomu) - tak czy inaczej nie ma prawa wykonywania zawodu lekarza na terenie Polski (każdy może sam sprawdzić w rejestrze lekarzy). Nie jest nawet znachorem - JEST SZARLATANEM! Kiedy zorientuje się, że nie odniesie żadnych korzyści, staje się arogancka i agresywna. Pomijając szarlatański proceder, wykonuję zabiegi wymagające specjalizacji lekarskiej, dlatego dla własnego bezpieczeństwa należy trzymać się od niej jak najdalej!

Zostaw merytoryczną opinię o Odessos Sp. z o.o. - Luboń

Możesz oznaczyć pracodawcę w treści opinii wpisując znak @ np: @Pracodawca

łamie prawo polskie
ikona dobre praktyki
jest niezgodna z regulaminem serwisu GoWork.pl
jest wulgarnym komentarzem
jest niemerytoryczna

przebieg on-boardingu nowego pracownika
proponowane przez Pracodawcę wartości wynagrodzenia
ikona dobre praktyki
codzienna praca, również w relacji z przełożonymi
panująca atmosfera w pracy
#TwójGłosMaZnaczenie
Odessos Sp. z o.o.
  • Kołłątaja 3
    Luboń
  • NIP: 7772176263 KRS: 0000084545
gemius

Na podstawie badań Mediapanel prowadzonych przez Gemius w okresie od 1 sierpnia do 31 sierpnia 2024: wskaźniki "Real Users" platforma internet.

Ranking Użytkownicy
(real users)