Opinie o Osada Śnieżka Operator Sp. z o.o.
Nie wiecie może czy szukają kogoś do kuchni? Gdzie szukać ich ofert?
Umówmy się, szukanie ofert to nie jest rocket science, a jeśli by faktycznie kogoś szukali, to nie chowaliby ofert w odmętach internetu, tylko na standardowych platformach
No raczej ktoś kto ma do tego 2 lewe ręce nie szukałby takiej pracy. Chociaż w sumie różnie bywa
Oj, zdecydowanie różnie bywa. Niektóre przypadki, z którymi miałem do czynienia, to się filozofom nie śniły. Nie w tej firmie, ale ogólnie na przestrzeni lat w tej branży
Dzień dobry, pojawiło się tu ogłoszenie o pracę na stanowisku Manager Salonu Kosmetycznego Dr Irena Eris Beauty Partner, w wymaganiach nie wskazali dokładnie ile doświadczenia jest wymagane, stąd moje pytanie ktoś się orientuje plus minus jakiego stażu pracy oczekują?
Ktoś z pracowników podzieliłby się informacją iluosobowy jest zespół w tym obszarze? Z góry dzięki za informacje :)
Ciężko stwierdzić, skoro nie określili, pewnie im więcej tym lepiej. Myślę, że najlepiej zaaplikować i się przekonać.
Jakie są warunki zatrudnienia, godziny pracy? Forma okej?
ogólnie mogę powiedzieć, że warunki są dobre, ale konkretniej to nie wiem o jakie stanowisko pytasz
a jakbym powiedzmy wziął zlecenie i chciał w jednym miesiącu sobie więcej godzin wyrobić a w innym mniej, to nie ma problemu?
są zmianowe ale wszystko zależy od stanowiska na którym jesteś zatrudniona, z tego co wiem to są zleceniówki i umowy o prace ale to tak jak mówię wszystko zależy gdzie jesteś zatrudniona i czy jest sezon wysoki czy niski...
praca zmianowa, a forma pracy zalezy jak kto patrzy, mi pasuje dlatego tez tu pracuje...miedzy innymi oczywiscie
Nie wiem czy ja nie umiem odpowiednio szukać, czy po prostu akurat nikogo teraz nie potrzebują, ale gdzie zamieszczane są aktualne ogłoszenia o pracę u was?? będę wdzięczna za jakąś konkretną informację :) pozdrawiam
jeśli w internecie nic nie ma to widocznie nie szukają pracowników, ale jeśli chcesz się upewnić to po prostu do nich napisz
ja wyhaczyłem ofertę na pracuj.pl ale to było dawno temu, nie wiem czy nadal tam publikują
czemu taka opinia? chyba będą potrzebować na ferie dodatkowych pracowników, co nie?
może jeszcze w jakichś innych miejscach zamieszczają ogłoszenia, ale ja swoje akurat tam znalazłam
pytanie do pracowników. gdzie znaleźliście oferty pracy tutaj?
Ciężko się pracuje . Atmosfera nie fajna
Po co w dziale sprzątającym aż tyle kierowniczek ? Rozumiem Ukrainkę bo tam pracują przeważnie Ukrainki . Ale dla dwóch pracujących polek aż dwie ?! Cały dzien siedza albo przyjeżdżają na dwie godziny i jadą do domu .
Witam, czy ktoś wie jak wygląda praca dla pokojówek? Czy Osada to jest coś bardziej w stylu hotelu czy domki? Pozdrawiam
+ wiem że to dość ciężko tak ogólnie ocenić ale może ktoś ze swojego doświadczenia tutaj się wypowie. Jak tak ogólnie wypada kultura osobista gości. Pytam czy raczej trafiają się tutaj takie naprawde ciężkie przypadki do sprzątania czy ogólnie goście raczej tacy kulturalni?
Jeszcze kolejne pytanie czy jakieś zniżki do wykorzystania w firmie są dla pracowników?
witam, nie wiecie może czy są teraz jakieś przyjęcia do działu gastronomicznego?
kierownika restauracji obecnie szukają, ale nie wiem czy po takim czasie ta informacje będzie przydatna
tak ogólnie dział gastronomiczny oceniam całkiem na plus. wiadomo jak to bywa w gastro, jest ciężko, ale ekipa fajna się trafiła
Potwierdzam! Ludzie spoko, warunki też, ale no jak to w gastro, bywają dni kiedy jest ogień :)
w tym roku również będą paczki?
Czy firma Osada Śnieżka Operator kieruje się zasadą równości w płacach kobiet i mężczyzn? Chodzi o równorzędne stanowiska.
ale nawet jak ci powiem, to nie będziesz wiedział czy dotyczy wszystkich, tylko tego konkretnego stanowiska, więc nadal daje to dość mały ogląd. a ja w innym w portfel nie zaglądam, więc nie wiem.
Zmienił się dyrektor i zaczyna się fajnie dziać.
Ogłaszają duże zmiany, wobec pracowników na lepsze i powoli zaczynaja je wprowadzać w życie.
Cześć. Widzę sporo negatywnych komentarzy dotyczących pracy w Osadzie. Zastanawiam się nad złożeniem CV w dziale marketingu i prowadzenia Social Mediów. Jak wygląda obecnie sytuacja w Osadzie? Czy coś się poprawiło?
z tego co widzę to tutaj się raczej pracownicy bardziej z bezpośredniej obsługi wypowiadają, a nie umysłowi, więc jak atmosfera w tamtym dziale to nie wiem, ale co ci szkodzi spróbować, najwyżej się zwolnisz
jak zapatrują się tutaj na pracowników z orzeczeniami niepełnosprawności, wie ktoś?
jak patrzyłam w sezonie letnim to były, ale teraz niestety nie mogę znaleźć zastanawiam się nad wysłaniem do nich po prostu cv, może akurat gdzieś się znajdzie miejsce
dziewczyny, pojawiła się oferta na OLX na recepcje, wysyłajcie CV jak jesteście jeszcze zainteresowane?
hej, czy znajdzie się tu praca w housekeepingu? jest opcja tylko na weekendy, bo studiuje dziennie, a chciałabym sobie dorobić? doświadczenie mam, pracowałam w różnych hotelach, za granicą też, także wiem na czym polega ta robota, jakby była taka możliwość, żeby sobie dorobić w weekendy to będę wdzięczna za info
bo nie widzę żeby mieli aktualnie jakieś oferty, ale na sezon może się coś pojawi i będą potrzebowali kogoś na mniejszy etat, nie wiem
no teraz najlepiej, żeby już się jakoś wdrożyć, bo jak będzie sezon, to wiesz, żeby to sprawnie szło, wtedy też ja będę miała więcej wolnego na studiach, to i godzin więcej bym mogła wyrobić
No ale wiesz, że to nie od ciebie zależy...może i wolisz teraz, ale będą przyjmować kiedy będą mieli potrzebę i tyle
Niestety to coś na co wpływu się nie ma. Chyba, że chcesz podesłać aplikację tak o, ale to i tak nie wiadomo czy jakikolwiek efekt będzie
ja się zastanawiałam, bo pare razy w hotelach pracowałam choć to były raczej dorywcze prace, właśnie czytam wasze komentarze i się zastanawiam kiedy u nich przypada stricte sezon? bo kurcze jak by nie patrzeć wakacje i zima (święta/ferie) to chyba sezon?
a orientujesz się może gdzie ogłoszenia najczęściej wrzucają, olx? pracuj? ich strona? bo właśnie też nic nie widzę i będe chyba po prostu wysyłała do nich bezpośrednio
pracowałem jakiś czas w trakcie przerwy w studiowaniu. lekko nie było to na pewno, ale ogólną atmosferę w zespole będę wspominał dobrze i choć nie wiąże przyszłości z pracą w gastro to jednak dużo się tu nauczyłem jeśli chodzi o takie ogólne ogarnięcie i zorganizowanie swojej pracy. teraz będę szukał czegoś w innym zawodzie, ale na tamten moment była to dla mnie spoko praca
a CV składałeś na konkretne ogłoszenie czy tak o wysłałeś? bo ja akurat nie widzę aktualnych ofert i nie wiem czy warto np. wysłać mailowo albo wgl iść osobiście? daj znać
wysłać zawsze możesz, chociaż skoro nie ma ofert to może narazie po prostu mają wszystkie stanowiska obstawione
też szukam czegoś w gastro, żeby sobie dorobić i liczę, że może w grudniu się coś pojawi, bo to chyba większy ruch wtedy, potem ferie i wgl
no generalnie trzeba obserwować czy coś się pojawia czy nie, ja się np. zapisuję na powiadomienia na stronkach z ofertami jak mnie jakaś praca interesuje i tak łapię roboty
całkiem dobry patent, też chyba tak zacznę robić, no będę na bieżąco mieć dostęp do ofert, najgorzej jak coś wygaśnie albo już obstawią jakieś stanowisko, a ty sobie nie sprawdzisz wcześniej, więc dzięki za wskazówkę
orientujesz się może czy oni po rekrutacji wysyłają na badania sanepidowskie? czy sami to mamy ogarnąć?
a to tego nie trzeba samemu wyrobić? nie wiem w sumie ja w sumie za swoje pieniądze robiłem jeszcze zanim zacząłem szukać pracy w gastro
przyjmują tu ludzi jakoś na sezon, wie kto coś na ten temat?
Sam też chce aplikować, ale nie widziałem żadnego ogłoszenia
Trzeba sprawdzać te najbardziej popularne
Hej, aktualnie szukam jakiegoś zatrudnienia przy czym już bardziej na stałe niż coś na chwilę stąd mam pytanko o stabilność zatrudnienia w tej firmie. Chociaż podejrzewam, że pracy nie brakuje. Ważne jest też dla mnie, wiem, że to dość przyszłościowo, ale jakie możliwości rozwoju daje firma
na ten temat to chyba każdy ma inne zdanie, zależy też jaki typ pracy lubisz robić i jakie konkretnie stanowisko cię interesuje. najlepiej popytaj w rekrutacji o rzeczy, które cię interesują i sama podejmij decyzję czy to miejsce dla ciebie
jak masz też jakieś konkretne pytania to dawaj, może coś pomogę, ale na razie to co napisałaś jest trochę zbyt ogólne, żeby odpowiedzieć
O Osadzie można powiedzieć wiele złego ale również wiele dobrego. Praca jest specyficzna - można nauczyć się życia i funkcjonowania w tym środowisku. Są miejsca dużo gorsze ale jest masa lepszych. Jedno jest pewne - nie jest to praca stabilna ani przyszłościowa. Bez kontaktów, znajomości ani dziwnych układów możesz zapomnieć o jakimkolwiek awansie i rozwoju. Wiele osób próbowało, starało się i już ich nie ma...
faktycznie pominęłam stanowisko, ale ogólnie szukam pracy w gastro, swoje doświadczenie w tym temacie mam spore, ale tak jak pisałam zależy mi na posadzie na dłużej
wydaje mi się, że pytanie o stabilność i warunki rozwoju są wystarczająco jasne, żeby coś o tym napisać
Cześć, czy można liczyć na jakieś dodatki pozapłacowe?
Jak się pracuje w Osada Śnieżka Operator Sp. z o.o.?
Zobacz opinie na temat firmy Osada Śnieżka Operator Sp. z o.o. tutaj. Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy oraz kandydaci do pracy to 70.
Jakie są opinie pracowników o pracy w Osada Śnieżka Operator Sp. z o.o.?
Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy to 36, z czego 1 to opinie pozytywne, 15 to opinie negatywne, a 20 to opinie neutralne. Sprawdź tutaj!