Ponad 80 osób się przewinęło przez rok czasu. Coś o tym świadczy. Właściciel nie ma doświadczenia w zażądaniu i wyborze kadry pracowniczej. On ma nie dobra energetykę. Chcesz życiowych problem? - Podejmij prace w Kagmetal.
Nie polecam!!! Odmawiam. To co piszą - to jest prawda. Szef - (usunięte przez administratora)!!! Zero rozumu ! Marek taki samy! Kasy nie ma! Oszukuje inne firmy i nie płaci im!!! Wkrótce zbankrutuje oszust!
Zgadzam sie z w/w opiniami,dodam tylko brak płynnosci finansowej...w listopadzie sie pozegnalismy a jest 4 luty i dalej zalega z kasą...innym jeszcze dłuzej....
Pracowałeś dla Firmy Kagmetal Construction w Toszku? kazdy pracownik naszej firmy otrzymuje wynagrodzenie na czas, nie mamy podwykonawców. Dlaczego oczerniasz firme w ktorej nigdy nawet nie byłeś?
firma dramat, pracownicy bez badan i uprawnien, nadgodziny nieplacone, soboty nieplacone, delegacje nieplacone wszystko na czarno kasy na nic nie ma od papieru toaletowego i wody po material wypadki w pracy niezglaszane wlasciciel burak a jego metoda na problemy to nie odbieranie telefonow od ludzi zalosne wszystko zwala na dziewczye z biura a ludzi nie szanuje wogule NIE NIE NIE polecam!
Ponad 50osób się przewinęło przez rok czasu. Coś o tym świadczy. Zresztą kto chce niech idzie i zobaczy jakie super warunki panują(usunięte przez administratora)
Musiales dlugo u nas pracowac skoro naliczyles az 50 osob przez rok. Na produkcji jest raptem 5 osob, 4 osoby co miesiac musialy by sie przyjmowac i zwalniac.
Marek nie kpij sobie. Właściciel oszczędza na wszystkim. Nie ma czym robić, ale zrobione ma być. Zero bhp, szlifierki pływające w wodzie, kable plączą się pod nogami. Na rozmowie obiecuje cuda wianki, a po miesiącu bez słowa zostajesz z niczym bo umowy ci nie da. A jak o nią zapytasz to milion wymówek bezsensownych. NIE POLECAM!
Jak nie dbasz o stanowisko i rzucasz narzędzia na ziemie to nie narzekaj, jek ktos sie nie nadaje, nie umie spawac a przed podjeciem pracy opowiada co to nie spawal, to po miesiacu widac ze nic nei umie, dlatego nie dostaje kolejnej umowy i dowidzenia.
Jak się pracuje w Kagmetal Construction Sp. z o.o.?
Zobacz opinie na temat firmy Kagmetal Construction Sp. z o.o. tutaj. Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy oraz kandydaci do pracy to 3.
Jakie są opinie pracowników o pracy w Kagmetal Construction Sp. z o.o.?
Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy to 3, z czego 0 to opinie pozytywne, 3 to opinie negatywne, a 0 to opinie neutralne. Sprawdź tutaj!