Szef kuchni

Pruszków
Umowa o pracę12 000 złbrutto / mies.
Oferta wygasa za:21 dzień
Tryb pracystacjonarna
Rodzaj umowyumowa o pracę
Tryb rekrutacjirekrutacja stacjonarna
Wymiar etatupełny etat
Branżahotelarstwo / gastronomia / turystyka
Rodzaj stanowiskaekspert

Wstęp

  • Nowo powstałe bistro w centrum Warszawy zatrudni szefa kuchni

Obowiązki

  • • zarządzanie podległym zespołem pracowników
  • • przestrzeganie systemów HACCAP i BHP kierowanie, planowanie, koordynowanie i nadzorowanie wszelkich czynności związanych z organizacją pracy kuchni
  • • wprowadzanie ulepszeń w zakresie funkcjonowania kuchni
  • • dbałość o estetykę otoczenia i wysoki standard dań, kontrola stanów magazynowych (w tym przeprowadzanie inwentaryzacji)

Wymagania

  • • doświadczenia na stanowisku szefa kuchni lub zastępcy szefa kuchni
  • • bardzo dobra organizacja czasu pracy.
  • • umiejętności zarządzania zespołem, szkolenie nowych pracowników
  • • odpowiedzialność
  • • wysoka kultura osobista

Oferujemy

  • • umowę o pracę - etat
  • • stabilne zatrudnienie
  • • pracę w firmie o stabilnej pozycji na rynku
  • • pracę w zespole doświadczonych, zmotywowanych współpracowników
Zainteresowała Cię ta oferta?Aplikuj na to stanowisko!
Umowa o pracę12 000 złbrutto / mies.

Oferty wybrane dla Ciebie

Oferty wybrane dla Ciebie