Opublikowano23.10.2024
Rodzaj umowyumowa o pracę
Tryb rekrutacjirekrutacja stacjonarna
Wymiar etatupełny etat
Branżahotelarstwo / gastronomia / turystyka

Informacje podstawowe

Miejsce pracy: Główna 2, 55-040 Krzyżowice, powiat: wrocławski, woj: dolnośląskie

Zakres obowiązków: 1. organizacja pracy w kuchni, w tym nadzór nad pracą pozostałych pracowników, 2. dbałość o przestrzeganie zasad BHP oraz właściwe wykorzystanie sprzętu kuchennego, 3. planowanie jadłospisów i przygotowywaniu według niego posiłków, 4. pobieranie produktów spożywczych z magazynu żywnościowego w ilościach przewidzianych recepturą, 5. dbałość o utrzymanie porządku i przestrzeganie higieny osobistej, 6. dbałość o czystość pomieszczeń kuchennych, utrzymywanie w dobrym stanie powierzonego sprzętu kuchennego, 7. uczestnictwo w zakupach wyposażenia kuchni, 8. ścisłe przestrzeganie receptury przygotowywanych posiłków, 9. właściwe porcjowanie posiłków zgodnie z normami żywienia, 10. oszczędne gospodarowanie produktami spożywczymi, 11. dbałość o zgodność kaloryczną przygotowywanych posiłków z ich zaplanowaną wartością, 12. przygotowywanie i przechowywanie próbek pokarmowych zgodnie z przepisami prawa, 13. zachowywanie wzorowej czystości w kuchni i pomieszczeniach przyległych, 14. zachowywanie wzorowej czystości sprzętów i naczyń kuchennych oraz odzieży ochronnej. Informacja o warunkach pracy na stanowisku: 1. praca na pełny etat, w wymiarze 8 godzin, godziny pracy: poniedziałek-czwartek: 6.00-15.00, piątek: 6.00-10.00. 2. praca przy oświetleniu częściowo sztucznym. 3. większość czynności jest wykonywana w pozycji stojącej. Oferta pracy dostępna w sali G. Kontakt kandydatów z pracodawcą tel.: 71 311 86 31 lub e-mail: Aplikuj

Rodzaj zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony

Wymiar etatu: 1

Zmianowość: jedna zmiana

Liczba godzin w tygodniu: 40

Liczba godzin w miesiącu: 160

Wynagrodzenie brutto: od 4 700 PLN

Opis wynagrodzenia: + dodatek stażowy

System wynagrodzenia: Czasowy ze stawką miesięczną

Zapewnienie wyżywienia: NIE

Zapewnienie zakwaterowania:: NIE

Zatrudnienie od zaraz: NIE

Data rozpoczęcia: 24.10.2024

Wymagania konieczne

Zawody: Szef kuchni (kuchmistrz)

Wykształcenie: zasadnicze branżowe, gastronomiczne

Pozostałe wymagania

Inne wymagania: 1. doświadczenie zawodowe w pracy w kuchni i znajomość zasad organizacji żywnie zbiorowego, 2. wykształcenie minimum zasadnicze branżowe lub zasadnicze w zawodzie: kucharz, 3. posiadanie obywatelstwa polskiego, 4. posiadanie pełnej zdolności do czynności prawnych oraz korzystanie z pełni praw publicznych, 5. nie był prawomocnie skazany za przestępstwo popełnione umyślnie

Pracodawca

Nazwa: Powiatowy Zespół Szkół Nr 1 w Krzyżowicach

Adres: Główna 2, 55-040 Krzyżowice, powiat: wrocławski, woj: dolnośląskie

Nazwa Urzędu Pracy: Powiatowy Urząd Pracy we Wrocławiu

Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy

Język aplikacji: polski

Wymagane dokumenty: kwestionariusz osobowy dostępny pod linkiem: https://pzs1krzyzowice.ssdip.bip.gov.pl/search/joboffers/

Zainteresowała Cię ta oferta?Aplikuj na to stanowisko!

Oferty wybrane dla Ciebie

Oferty wybrane dla Ciebie