Opis oferty pracy
Kucharz będzie odpowiedzialny produkcję / obsługę dań w restauracji hotelowej. Praca w trybie zmianowym.Osoba zatrudniona na tym stanowisku będzie odpowiadać za nadzorowanie jakości serwowanych dań, przestrzeganie obowiązujących norm i standardów w tym HACCP, zamawianie towaru i surowców, zapewnienie dobrej organizacji pracy podległego personelu, racjonalne gospodarowanie towarem oraz nadzór nad gospodarką materialną.
Wymagania
• doświadczenie w branży
• znajomość kuchni polskiej
• umiejętność współdziałania w grupie oraz bardzo dobra organizacja pracy
• pasja do gotowania i zaangażowanie
• kreatywność i pomysłowość
• dbałość o szczegóły
• wiedza z zakresu HACCP
• dyscyplina w zachowaniu czystości i higieny pracy
• aktualna książeczka sanepidu
Oferujemy
• pracę w profesjonalnym i zgranym zespole
• zatrudnienie na podstawie umowy o pracę
• konkurencyjne wynagrodzenie
• możliwość rozwoju zawodowego i podnoszenia kwalifikacji
• stabilność zatrudnienia
Jak aplikować - informacje
Aplikacje ze zdjęciem prosimy przesyłać droga mailową na adres rekrutacja @ zimnik . com . pl
lub składać osobiście w siedzibie firmy.
Prosimy o umieszczanie w CV klauzuli o zgodzie na przetwarzanie danych osobowych. Proszę również zamieścić nazwę stanowiska pracy w temacie wiadomości.
Informujemy, że skontaktujemy się tylko z wybranymi kandydatami.