Informacje podstawowe
Miejsce pracy: Śliżowy Potok 8, 34-330 Żywiec, powiat: żywiecki, woj: śląskie
Zakres obowiązków: Przygotowywanie śniadań, obiadów i kolacji dla pensjonariuszy, wydawanie posiłków na stołówkę i do bemarów, utrzymywanie w należytej czystości naczyń, maszyn i urządzeń kuchennych, przygotowywanie i przechowywanie próbek żywnościowych zgodnie z obowiazującymi przepisami, utrzymywanie pomieszczeń wchodzących w skład bloku żywienia oraz stołówki w należytej czystości, dbanie o należyty stan techniczny powierzonych maszyn, urządzeń i naczyń będących na wyposażeniu kuchni i używanie ich zgodnie z przeznaczeniem.
Rodzaj zatrudnienia: Umowa o pracę w zastępstwie
Wymiar etatu: 1
Zmianowość: inna
Liczba godzin w tygodniu: 40
Liczba godzin w miesiącu: 160
Wynagrodzenie brutto: od 4 716 PLN
Opis wynagrodzenia: +dodatek stażowy wypłacany w zależności od posiadanego stażu pracy, +dodatek motywacyjny dla pracowników pomocy społecznej finansowany z Rządowego Programu - 1000 zł brutto. Pełny etat - praca w godzinach od 6.00 do 19.00 (6.00-14.00, 7.00-15.00, 7.00-19.00) - od poniedziałku do niedzieli
System wynagrodzenia: Czasowy ze stawką miesięczną
Typ propozycji: praca w wolne dni
Zapewnienie wyżywienia: NIE
Zapewnienie zakwaterowania:: NIE
Zatrudnienie od zaraz: NIE
Data rozpoczęcia: 01.03.2025
Data zakończenia: 30.09.2025
Wymagania konieczne
Zawody: Kucharz*
Wykształcenie: zasadnicze branżowe, średnie branżowe
Pozostałe wymagania
Inne wymagania: mile widziane doświadczenie zawodowe w zakładach żywienia zbiorowego, konieczne posiadanie aktualnej książeczki sanepidowskiej, umiejętność samodzielnego wykonywania pracy na stanowisku kucharza.
Pracodawca
Nazwa: Dom Pomocy Społecznej w Żywcu
Adres: Śliżowy Potok 8, 34-330 Żywiec, powiat: żywiecki, woj: śląskie
Nazwa Urzędu Pracy: Powiatowy Urząd Pracy w Żywcu
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Język aplikacji: polski
Wymagane dokumenty: CV lub skierowanie do pracodawcy