Zawsze jak żona robi rolade kluce się ze nie umie rozklepać tego mięsa tam to jest mistrzowsko rozklepane rolada ma max 1 milimetr z kilograma mięsa robią 20 stuk w sodki pomielony ogórek z mięsem z biedronki krokiet 1/3 klasycznego dziwię się tak oszczędzać nie adekwatne do ceny
Obsługa bardzo miła co do szanownej córki właścicieli która jest panią manager to kompletny brak kompetencji na zajmowanym stanowisku gdzie indziej to nawet miesiąca by nie piastowała takiego stanowiska.Do pracowników żadnego szacunku do siebie każe się zwracać per pani Monika a do wszystkich pracowników bez pardonu sama zwraca się na ty kompletny brak profesjonalizmu aż mi ją żal.Zarzadzac zespołem trzeba umieć pani Monika jest na poziomie niższym niż 0 a nie wspomnę o układaniu grafika którego nie potrafi zrobić nawet z jednym daniem wyprzedzenia tylko o 1 w nocy wysyła wiadomość na którą jutro trzeba przyjść do pracy o reszcie jak ona zarządza nie chce mi się pisać firma działa tylko dzięki mamie i tacie
Firma Hotel-Restauracja Timberland Holecki Ryszard prowadziła rekrutację na poniższe stanowiska:
- KELNER/KELNERKA, Orzesze - Maj 2024
- RECEPCJONISTA/KA, Orzesze - Maj 2024
- KELNER/KA, Orzesze - Wrzesień 2021
Czy pracujesz w firmie Hotel-Restauracja Timberland Holecki Ryszard lub pracowałeś/aś? Zostaw raport z rozmowy rekrutacyjnej i powiedz jak Ci się pracuje .
Często zadawane pytania
-
Jak się pracuje w Hotel-Restauracja Timberland Holecki Ryszard?
Zobacz opinie na temat firmy Hotel-Restauracja Timberland Holecki Ryszard tutaj. Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy oraz kandydaci do pracy to 1.