Sukces franczyzobiorców, to również nasz sukces!
Dlatego za priorytet stawiamy sobie budowanie trwałych relacji, oferując stały kontakt i wsparcie ze strony dedykowanego opiekuna na każdym etapie rozwoju Twojego własnego biznesu i dostarczanie Ci kompleksowych rozwiązań. Zapewniamy pełne szkolenia biznesowe: managerskie, marketingowe i sprzedażowe oraz gastronomiczne – ucząc powtarzalności przygotowywanych potraw wedle naszej receptury. W celu redukcji kosztów utrzymania biznesu przez naszych franczyzobiorców, zbudowaliśmy własne zaplecze logistyczne i nawiązaliśmy współpracę z polskimi dostawcami żywności – zapewniając franczyzobiorcom oszczędność dzięki zamówieniom hurtowym i zarządzanym przez nas łańcuchu dostaw.
Posiadamy dwa magazyny centralne:
- Magazyn produkcyjny o powierzchni 500m2 w Nowych Babicach (7 min od obwodnicy Warszawy), gdzie budujemy i serwisujemy przyczepy
- Magazyn w Pruszkowie o powierzchni 1.000m2