Opinie o Hydro Extrusion Poland sp. z o.o.
Moze porozmawiajmy o tym co sie dzieje w zakladzie. Dopiero czytalem opinie ze jest dobrze dobre wyplaty i dodatki plusy -wyplata nie jest najgorsza ale mogla byc lepsza -praca nie jest zla ale zalezy od dzialu -pracownicy sa dla siebie mili -liderzy sa w porzadku minusy -ostatnio brak premii miiesiecznych -malo nadgodzin albo do odbioru daja -brak owocow -brak akcji integracji -brak upominki jak kubki termosy czapki jak kiedys -duzo obcokrajowcow ktorzy nie mowia nic po polsku -braki w ludziach na wielu dzialach -jedzenie w automatach i przez aplikacje drogie powinna byc stolowka z daniami na miejscu Ja nie mowie ze ludziom sie zle pracuje. Jednym pasuje bardziej innym mniej. Ludzi przychodza i odchodza jak wszedzie. Ale atmosfera robi sie coraz bardziej napieta i jak to wpywa na pracownikow? Zblizaja sie swieta i jestem ciekawy co bedzie dalej. Ludzie mowia roznie. Brak informacji co sie zmienilo i jak dlugo to potrwa. Kiedys było lepiej. Co panstwo o tym mysla? Wypowiedzcie sie inny ludzie.
Witam. Jestem zainteresowany pracą. Czy zarobki zależne od doświadczenia? Czy hala jest klimatyzowana? Czy praca polega na staniu przy linii w jednym miejscu czy bardziej ruchowa? Jakieś oferty na operatora technicznego? Z góry dziękuję za informację
Witam, Odpowiadając na Twoje pytania; - zarobki to kwestia indywidualna - hale nie są klimatyzowane (wiatrak to wszystko co dostaniesz) - rodzaj pracy zależy od działu ( Polernia to ruch przy akompaniamencie pyłu, montaże praca przy stanowisku (uszczelki, naklejki itp), lakiernia - chemikalia)
Jeśli planujesz pracować w tym zakładzie max rok, to będziesz zadowolony z zarobków i regularnych podwyżek. Później rosną tylko normy
To nie linia produkcyjna,stac w jednym miejscu nie bedziesz,ale norme wysoka musisz zrobic,bo inaczej nie dostaniesz premi.Nikt nie zmusi cie do pracy w wekendy ani na urlopie tj sie zdarza w malych zakladach.Brdziesz w mniejszosci bo wiekszosc pracownikow na zakladzie to Ukraincy a ostatnio Azjaci
Pracuję w tej firmie jako operator produkcji i muszę przyznać że jest super i nie rozumiem opinii które są na tej stronie... Na start dostałem stawkę 5700 zł, co jest naprawdę świetną ofertą w łodzi. Dodatkowo na dziale co miesiąc dostaję premię za nadgodziny co jest dużym plusem. Atmosfera w zespole jest rewelacyjna wszyscy są pomocni. Gorąco polecam tę firmę każdemu kto szuka stabilnego i dobrze płatnego zatrudnienia
Pewnie pracujesz na polerni gdzie jest system czterobrygadowy tz swiatek i piatek.Tam zawsze byly duze zarobki.Przyjdz na fabrykacje,na gietarnie albo na montaz to zobaczysz.Po miesiacu uciekniesz
Pracuje w firmie Hydro w Łodzi prawie 2 lata. Praca jak OK, nie zgadzam się z opinią, że jest tutaj źle. Uważam, że pieniądze też nie są złe. Atmosfera jest w porządku. Ludzie zawsze będą narzekać a najbardziej ci, którzy chcą "zarobić a się nie narobić". Oczywiście są działy na których jest praca cięższa, ale z mojego doświadczenia to zawsze można zmienić dział i dogadać się z kierownikiem.
Jak wygląda praca? Czy pracuje się przy linii czy bardziej w ruchu? Hala klimatyzowana?
Czy są stanowiska dla kobiet?
Oczywiście, jak najbardziej. Praca jest lekka - są halę w których pracuje ponad 90% kobiet.
Czy w Hydro Extrusion Poland sp. z o.o. wypłacają dodatkowe nagrody dla pracowników?
jak widać ludziom nie dogodzisz... szkoda, że wyśmiewamy torcik, który był podziękowaniem... a nie pamiętasz jak Hydro wypłaciło nam premię od CEO 1000 dolarów za pracę w czasie covid, albo w zeszłym roku za transfery projektów z UK?
Pracownicy coraz częściej oczekują od pracodawców zapewnienia benefitów pozapłacowych. Jak wygląda ten aspekt w Hydro Extrusion Poland sp. z o.o.? Chodzi o pracę jako Magazynier, takie ogłoszenie jest na GoWork.pl 16 grudnia.
Niestety coraz czesciej dochodzi w firmie Hydro w Łodzi do zachowan agresywnych,szczegolnie pomiedzy pracownikami polskimi i ukrainskimi.Problem niestety narasta a kierownictwo nie reaguje.Zachowuje sie tak jakby juz bylo zastraszone,nie reagujac na to.Jest to razace naruszanie regulaminu pracy i kiedys skonczy sie to bardzo fatalnie,rowniez dla kierownictwa.Problem ten trwa i sie pogarsza z dnia na dzien.Pracuje tam to widze
Pracuje w tym zakładzie nie pierwszy rok. Nigdy nie słuchałem i nie widziałem coś takiego. W pracy między pracownikami zawsze było wszystko ok. Myślę że komentarz Pana nie jest prawdziwym.
Zgodnie z Kodeksem Postępowania Hydro nie akceptujemy braku tolerancji, braku szacunku, dyskryminacji i nierównego traktowania. I właśnie dlatego w naszej firmie nie ma miejsca na opisane zachowania. Obowiązkiem każdego Pracownika zatrudnionego w Hydro jest otwarcie mówić o kwestiach etycznych i przypadkach naruszenia zasad. Wszelkie problemy i zastrzeżenia powinny być niezwłocznie zgłaszane do bezpośredniego przełożonego. Jeżeli jest to bezskuteczne , to należy skontaktować się z pracownikami Działu HR , Działu BHP lub Dyrektorem Zakładu, którzy podejmą odpowiednie działania wynikające z procedur wewnętrznych. Drogi Pracowniku w takich sytuacjach reaguj, abyśmy mogli podejmować działania. Z poważaniem Dział HR
Co za bzdura... Nigdy nie spotkałem się z takimi zachowaniami jak opisujesz. Atmosfera jest naprawdę OK.
Czy planujecie powiększyć parking przed zakładem ?? Ludzi zatrudnionych jest coraz więcej a przyjeżdżając na drugą zmianę nie ma już miejsca do stania ludzie parkują po kątach albo czekają aż pierwsza zmiana odjedzie Proszę o odpowiedź co z tym planujecie zrobić ??
W hydro robi się teraz na 4 zmiany
Jakie obowiązki ma magazynier w ciągu 8 godzinnego dnia pracy a jakie pracownik produkcji?
Również jestem ciekawy co do wynagrodzenia a głównie na stanowisku operatora wózka widłowego Może ktoś z firmy mógł by zdradzić jak to wychodzi z miesiąca na miesiąc Pozdrawiam
Jak wygląda podstawa wynagrodzenia w Hydro Extrusion Poland sp. z o.o.?
Witam, czy możecie polecić pracę w tej firmie i na jakie zarobki można liczyć na stanowisku operator maszyn?
Czy możesz opisać cały proces rekrutacyjny i ocenić poziom rozmowy kwalifikacyjnej w Hydro Extrusion Poland sp. z o.o.? Dodali nowe ogłoszenia 16 grudnia na GoWork.pl.
Jakie zarobki na stanowisku spawacz? Bo pomocnik mnie nie interesuje
Czy można dowiedzieć się czy są przyjęcia do pracy,i do której agencji pracy tymczasowej,oraz czy agencja pracy znajduje się w siedzibie Hydro
Dzien dobry ,jestem zainteresowa praca u Was . Czy są jakies oferty ?
Dzień dobry, W Hydro Extrusion zakład w Łodzi są otwarte oferty pracy na różnego rodzaju stanowiska. Zachęcamy do zapoznania się z nimi na naszym profilu na portalu pracuj.pl Z poważaniem Dział HR Łódź
W firmie Hydro pracuje się na 3 zmiany?
Dzień dobry, Zakład produkcyjny pracuje w systemie trzy zmianowym. W związku z czym działy produkcyjne, magazynowe także pracują w takim systemie. Jeśli byłaby Pani zainteresowana poznaniem szczegółów współpracy- zapraszamy do kontaktu pod adresem: rekrutacja.polska@hydro.com bądź osobiście w siedzibie firmy. Pozdrawiamy Dział HR
Zależy od działu ponieważ na Montaż Trim jak na obecną chwilę pracuje się na dwie zmiany 1i 2
Witam czy w hydro...potrzebują ludzi z uprawnieniami spawalniczymi??
Dzień dobry PAW, Aktualnie uruchomiliśmy rekrutację na stanowisko Pomocnika Spawacza, jeśli byłbyś zainteresowany pracą w Hydro wyślij nam swoje CV w odpowiedzi na ogłoszenie, lub na adres rekrutacja.polska@hydro.com Z poważaniem Dział HR
Jak się pracuje w Hydro Extrusion Poland sp. z o.o.?
Zobacz opinie na temat firmy Hydro Extrusion Poland sp. z o.o. tutaj. Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy oraz kandydaci do pracy to 32.
Jakie są opinie pracowników o pracy w Hydro Extrusion Poland sp. z o.o.?
Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy to 13, z czego 6 to opinie pozytywne, 3 to opinie negatywne, a 4 to opinie neutralne. Sprawdź tutaj!
Jak wygląda rekrutacja do firmy Hydro Extrusion Poland sp. z o.o.?
Kandydaci do pracy w Hydro Extrusion Poland sp. z o.o. napisali 8 opinii na temat procesu rekrutacyjnego. Zobacz szczegóły tutaj.