Bardzo miło wspominam pracę zawsze fajny zespół pieniążki wedle ustaleń niestety życie zmusiło mnie do wyjazdu gdyby nie to pewnie nadal bym tam pracował
Hmmm widze, że są już tu pytania o prace kucharza, a mnie interesuje praca jakakolwiek w gastronomii. Chodzi mi o jak najszybsze zatrudnienie. Czy wiecie, obecnie firma szuka pracowników, a jak tak, to gdzie wysłać cv? Albo znacie maila do firmy, by tam wysłać cv bez ogłoszenia?
Witam serdecznie jestem kucharzem z dużym doświadczeniem chodź z krótkim stażem słyszałem że praca jest ok około 150 obiadów dziennie jaka stawka godzinowa czy ktoś coś wie i czy nadgodziny są płatne czy tak jak wszędzie dni wolne w następnym miesiącu dzięki pozdrawiam
Ta firma to kpina. Właściciel to perfidny kłamca,który jedyne co potrafi to pięknie mydlić oczy swoim pracownikom. Wynagrodzenie nigdy nie jest na czas. Umowa jest od najniższej krajowej a pracuje się po 11,5godziny dziennie . Często też pracodawca kłóci ze sobą pracowników przez co jest bardzo nerwowa atmosfera. Jeśli zastanawiasz się nad pracą w tej firmie to zastanów się dziesięć razy zanim podejmiesz decyzję. Takich ludzi trzeba omijać szerokim łukiem!!!!
Ile dni zwykle wypłata jest po terminie? Może coś się zmieniło od tamtej pory, bo upłynęło kilka miesięcy? Skoro pracuje się po tyle godzin to dają dni wolne żeby wyrównać godziny?
Czasem 2 dni, czasem 2 tygodnie, to że są zatory w płatnościach nie oznacza, że pracodawca nie ma obowiazku płacić w terminie. Za nadgodziny nigdy nie było dodatków, cały ten system to farsa, oparta na jak największych zarobkach właściciela, kosztem pracowników, pomijając jakikolwiek szacunek do pracownika. A Pracownik mający odwagę wziąć kilka dni L4 to przecież też szczyt bezczelności. Na prawdę najlepiej omijac takich (usunięte przez administratora)pracodawców szerokim łukiem.
Pięć dni w tygodniu po 11,5 godziny średnio robi się tam po 220 godzin w miesiącu . A co do opóźnienia z wypłatą to jest w granicach dwóch tygodni
W sensie nadgodziny trzeba było chodzić i nic za to nie płacili ? To ile tak mniej więcej ich wychodziło w miesiącu ?
I to pięć dni z rzędu, czy jakoś między tymi maratonami w pracy dają wolne? Jeśli chodzi o te opóźnienia, to zdarzają się one każdego miesiąca?
Witam serdecznie mam zapytanie odnośnie stanowiska kucharza, mam ogromne doświadczenie i wiedzę którą chciał bym się podzielić z klientami waszego bistro, czy ktoś orientuje się czy firma poszukuje kogoś odnośnie tego stanowiska . Słyszałem o mojego znajomego co był tam szefem kuchni same pozytywne opinie.
Czy są dostępne dwa wakaty, też bym był zainteresowany moje zainteresowania to filety, oraz owoce morza. Moim atutem są szybkie ręce i mówią na mnie mistrz patelni. Pozdrawiam.
Witam szukam właśnie pracy z ostatnie niestety mnie zwolnili po tym jak dodałam sosu sojowego do kapusty śmiali się że to kimczi po czym sie posrali a ja zostałam zwolniona teraz szukam pracy
hmmm ta firma działa jeszcze? żadnych aktualnych opinii, a internety również milczą? czyżby kłopoty finansowe, o których wcześniej napominano, okazały się prawdą?
"Mikołaju"nie wiem skąd posiadasz takie informacje ale pamiętaj że twoje urządzenie posiada numer IP do zobaczenia wkrótce
Jako pracodawca nie uczciwy.Nie szanuje pracowników.Nie interesuje się firmą. Niewyplacalny na czas.
Informuję że osoby które to napisały pociągnę do odpowiedzialności cywilno prawnych po zgłoszeniu na policję udostępnione zostaną nr IP oraz dane osobowe .Proszę na drugi raz przemyśleć dodawanie opinii niezgodnych z prawdą i nie podpisane imieniem i nazwiskiem do zobaczenia .Ps Proszę czytać regulamin strony
Tragedia jako pracodawca.Brak relacji szef-pracownik.Brak szacunku.Nie zapewnianie podstawowych potrzeb pracownika.Nie polecam.
Często zadawane pytania
-
Jak się pracuje w Gastro Marysieńka Tomasz Tomczak?
Zobacz opinie na temat firmy Gastro Marysieńka Tomasz Tomczak tutaj. Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy oraz kandydaci do pracy to 4.