Fantastyczni ludzie, wspaniała atmosfera i czujesz że należysz do tego miejsca. Każdy służy radą, jak trzeba to pomocą. Wypłaty zawsze na czas. Jedzonko pycha. Jeśli należysz do osób lojalnych i pracowitych, to na pewno odnajdziesz się w tym miejscu. Z ręką na serduchu mogę polecić.
Ojej, a powiesz jaką miałaś sytuację, która im się nie spodobała i Cię zwolnili? Chciałabym wiedzieć jaka to jest skala nietolerancji ze strony przełożonych...czy Twoją pracę doceniali dobrymi zarobkami, czy tylko dobrym słowem?
Mam tylko informację z oferty Kucharza sprzed 4 lat niestety, a chciałabym informacji, które są aktualne bardziej, czy kobiety również na taką pozycję mogą się zatrudnić? O ile zdarza sie, że kucharzy jeszcze w ogóle poszukują. Żadnego znaczka przy tytule oferty odnośnie płci nie widziałam.
Polecam, bo firma rozwija się i inwestuje w ludzi i w nowe maszyny. Ludzie awansują z niskich stanowisk . Zarząd ma strategie i jest w porządku. Firma zapewnia środku do pracy i tez jedzenie pracownikom w ilości jakiej chcesz i to jest plus ze nie muszę do pracy brać jedzenia kawa herbata tez. Kierownictwo kuchni i pakowalni troche do poprawy bo zle się odnoszą do pracowników, brak w nich kultury, pokory i są butni ale nie wszyscy bo niektórzy są w porządku i się starają. Produkty bardzo dobre, receptury dobrze są dobrane kucharze się starają i maja pojęcie o gotowaniu. Dużo pracy ale to dobrze akurat świadczy o kondycji firmy. Trochę chaos i lekki brak organizacji pracy. Mimo to ludzie się starają i do pracy chetnie przychodzą. Nie ma idealnych miejsc pracy ale tu ogólnie mnie się dobrze pracuje i szczerze polecam
Fantastyczni ludzie, wspaniała atmosfera i czujesz że należysz do tego miejsca. Każdy służy radą, jak trzeba to pomocą. Wypłaty zawsze na czas. Jedzonko pycha. Jeśli należysz do osób lojalnych i pracowitych, to na pewno odnajdziesz się w tym miejscu. Z ręką na serduchu mogę polecić.
To możesz jeść w pracy czy masz zniżkę na firmowe dania? Co do wypłat to że terminowe fajnie ale wysokość też ok? Napiszesz ile zarabiasz?
O to fajnie a ile tej zniżki, faktycznie się opłaca bardziej niż samemu gotować? A co do stawek to czemu nikt nie chce zdradzić? Każdy ma ugadane inaczej?
Muszę się nie zgodzić. Pracowałam w tym miejscu wiele miesięcy. Ceniłam to miejsce i ludzi którzy tam pracowali. Moją pracę też ceniono do momentu,gdy znalazłam się w trudnym położeniu. Pozbyto się mnie jak śmiecia. To smutne,ale prawdziwe.
Ojej, a powiesz jaką miałaś sytuację, która im się nie spodobała i Cię zwolnili? Chciałabym wiedzieć jaka to jest skala nietolerancji ze strony przełożonych...czy Twoją pracę doceniali dobrymi zarobkami, czy tylko dobrym słowem?
Czy w Gastro Serwis Damian Komor zatrudniani są obcokrajowcy?
Praca, jak praca, sama w sobie może być, jak to komisjoner. Ale atmosfera w pracy tragiczna, ciężko cokolwiek dogadać z przełożonymi, bo uważają że jak są wyżej na stanowiskach to już wszystkie rozumy pozjadali, kompletny brak kultury, zarówno przełożnych, jak osób z którymi się pracuje. Taka chamówa i mobbing.
Dzień dobry Chcę dostać pracę. Mieć doświadczenie w kuchni Proszę o kontakt pod numerem telefonu +48508620309
Podano tu, że rok temu stawki wynosiły od 17 zł netto dla pomocy kuchennej i od 20 zł netto dla kucharza. Proszę o info, czy coś tu się zmieniło i przede wszystkim jak wygląda rekrutacja? Bo nie widać ogłoszeń w necie...
Prosze o podzielenie sie rzetelnymi opiniami o pracodawcy i warunków jakie panują na kuchni. My klienci też to czytamy, nie chcę kupować od firmy ktora bedzie nie w porządku do pracownikow.Każdą staram sie sprawdzać
@Cxx i co nie macie extra płacone za te nadgodziny?
A Pani pracuje? Bo ja pracuję i polecam, warunki pracy są jak najbardziej w porządku.
A co konkretnie składa się na wspomniane warunki? Praca według Twojej opinii pozbawiona jest wszelkich wad?
Bo słuchają co ktoś o mnie powiedział A nie znają ale mam już o wiele lepsza pracę gdzie mnie szanują
Hejo. Mam iść pracowac do firmy Gastro Serwis proponują 17 na rękę. I zmiany od 6-14 14-22 . Jest tak jak mówią czy zachęcają po prostu. ?
A dlaczego mieliby brać wszystkich? Na tym polega rekrutacja że ktoś decyduje kogo zatrudnić.
Czy poszukujecie państwo do pracy na stanowisku pakowacz?
Zarobki 4.000-7.000 PLN - w zeszłym roku tyle proponowali dla kucharza w Gastro Serwisie. A czy teraz potrzeba do firmy podkuchennych do krojenia, mycia, obsługi maszyn? Ciekawe, za jakie stawki. Ktoś tu jest z Redy i wie? Z góry dziękuję za info.
Pomoc kuchenna od 17zł netto za godzinę, kucharz od 20 zł netto za godzinę. Wynagrodzenie łączne zależy od dyspozycyjności / ilości godzin przepracowanych wg wskazanych stawek.
Czy pomoc kuchenna może liczyć na podwyżki stawki po osiągnięciu jakiegoś stażu pracy? Lub może można awansować? Jak wygląda ścieżka kariery w Gastro Serwisie? Co trzeba zrobić (jak się wykazać) by mieć szansę na awans?
To powiem Ci, że nawet niezłe są te stawki, w sumie to się opłaca. Łączne, tzn. z premią czy masz tutaj na myśli nadgodziny?
Stawka bazowa :) Od 17 zł netto (jak uczeń/ student lub osoba do 26 roku życia więcej) dla pomocy kuchennej. Od 20 zł netto (jak uczeń/ student lub osoba do 26 roku życia więcej) dla kucharza.
Czy w firmie Gastro Serwis Damian Komor są regularne szkolenia pracownicze?
Tak, szkolenia dzielimy na okresowe oraz wprowadzające na stanowisko. Szkolenia w zakresie obsługi sprzętu odbywają się w momencie rozpoczęcia zatrudnienia przy wprowadzeniu pracownika na stanowisko (lub w przypadku zmiany stanowiska) bądź w sytuacji zmiany sprzętu np. maszyn krojących, pieców itp. Okresowe szkolenia BHP odbywają się według rozkładu, zgodnie z przepisami.
Firma zajmuje się niemal tylko cateringiem w postaci diet pudełkowych. Ogłoszenia wystawiane są głównie na OLX, rzadziej na portalu Pracuj.pl w miarę wzrostu zapotrzebowania na dodatkowe miejsca pracy dla poszczególnych działów. Firma się rozwija, przemyślana strategia i dywersyfikacja marek pozwoliła na zminimalizowanie skutków pandemii.
Zastanawiam się jak firma radzi sobie w czasie pandemii? Czy robicie catering żeby się utrzymać? A są w ogóle szanse na pracę?
Wynagrodzenia różnie wypłacane: umowy o pracę na konto, zlecenia w gotówce - zawsze na czas. Zaliczki można wypłacać co tydzień. Stawka wyższa od minimalnej na każdym dziale (umowy o pracę, zlecenia, rzadko występują B2B). Grafiki ustalane w oparciu o dyspozycyjność pracownika (standardowo po 6 lub 8 godzin). Duże zmiany w działaniu zakładu w 2020 roku, rzadko kiedy pracę wykonuje się po 22 (w sumie dotyczy to tylko dostarczycieli paczek na nocną zmianę) Dla pracowników pełen socjal typu kawa czy herbata, posiłek pracowniczy, odzież ochronna, paczki na święta i upominki np. na Dzień Kobiet. Rabaty dla pracowników na zakup diet marek: FITKALOWIE, DIETY TRENINGOWE, MINUTA OSIEM, GASTRO PACZKA
Wyzysk, wyzysk jeszcze raz wyzysk! Nie polecam nikomu. Atmosfera na kuchni straszna. Szefostwo nieslowne. Omijajcie!
Wykorzystywanie pracowników do granic możliwości . Praca po 10, 12 a nawet 16 godzin bez dodatkowego wynagrodzenia. Lekceważenie problemów w pracy. Obrażenie ludzi i mobbing akceptowany przez szefostwo.
Często zadawane pytania
-
Jak się pracuje w Gastro Serwis Damian Komor?
Zobacz opinie na temat firmy Gastro Serwis Damian Komor tutaj. Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy oraz kandydaci do pracy to 9.
-
Jakie są opinie pracowników o pracy w Gastro Serwis Damian Komor?
Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy to 6, z czego 3 to opinie pozytywne, 2 to opinie negatywne, a 1 to opinie neutralne. Sprawdź tutaj!