Potwierdzam opinie powyżej, za mojej kadencji było nawet 5 managerów gastronomii JEDNEGO DNIA! UWAŻAJCIE! Szkoda waszego czasu nic co jest ustalane na rozmowie kwalifikacyjnej nie odzwierciedla się w rzeczywistości. Najpierw są problemy z zatrudnieniem, później dziwne umowy zlecenia na miesiąc czasu następnie są przeciągane tak z miesiąca na miesiąc. Najlepsze jednak zostawiają na koniec! Wymyślają absurdalny powód aby zwolnić pracownika/ lub nawet kilku z dnia na dzień i mają problem z wypłaceniem WYPRACOWANYCH pieniędzy. Nie zawracajcie sobie nimi głowy, klapki na oczach to mało powiedziane. Wystarczy spojrzeć na relacje żona-mąż-córka a już dużo wywnioskujemy. Nie potrafią się dogadać każdy z nich ma inną KOMENDĘ jeden mówi tak a drugi mówi, że absolutnie tak być nie może. Szkoda czasu nerwów poszukujecie sobie czegoś lepszego.
Nie zgadzam się całkowicie. Kierownicy gastronomii co prawda często się zmieniają ale to nie z winny pracodawcy tylko dlatego ze nie ogarniają nic no ale tak już jest w tej branży. Atmosfera jest dobra a jak ktoś docenia prace i zależy mu na niej to ma i umowę o prace i dobre wynagrodzenie. Zamiast oceniać relacje rodzinne proponuje spojrzeć na swoją idealna rodzinne ;) bo w internecie każdy może pisać :)
Niestety albo nawet stety, nie podzielam zdania poprzedników. W hotelu jest dużo pracy dla obslugi jeżeli chodzi o przyjęcia weselne, atmosfera wśród pracowników to bardzo duży atut tego miejsca, widać że mają zgrana paczkę. Właściciele hmm muszą nabrać zaufania do swoich pracownikow, nie odnotowalem żadnej krzywdy. Kadra kelnerska podzielona jeżeli chodzi o umiejętności, duży zastrzyk dla tego miejsca to Panowie z jednej z topowej restauracji w warszawie, moja przygoda co prawda dosc krótka ale napewno będę miło wspominać to miejsce.
Popracuj dluzej to zobaczysz, co z tego ze sa ludzie z najlepszuch restauracji w warszawie skoro wlasciciele i tak wiedza wszystko najlepiej i zatrudniają 1 kelnera na 35-40 osob do obslugi i wymagaja do tego standartu ktory sie robi przy 20 osobach. Poza tym 2 krotnie bylem swiadkiem jak wlasciciel byl agresywny co do pracownkow. Popracuj dluzej niz miesiac to sie przekonasz.
Nie szanują pracowników.
Radze uwazac na to miejsce, 25 managerow w ciagu 1,5 roku do tego klapki na oczach i wszysyko zrobione ala świński babkiet. Do tego wlasciciel miewa napady agresji i potrafi rzucic sie z rekami na pracowników. Miejsce bardzo toksyczne i niewarte uwagi.
Często zadawane pytania
-
Jak się pracuje w Hotel Mansor Monika Stala?
Zobacz opinie na temat firmy Hotel Mansor Monika Stala tutaj. Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy oraz kandydaci do pracy to 3.
-
Jakie są opinie pracowników o pracy w Hotel Mansor Monika Stala?
Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy to 3, z czego 0 to opinie pozytywne, 2 to opinie negatywne, a 1 to opinie neutralne. Sprawdź tutaj!