Bardzo nie polecam, duża ilość pracowników została zwolniona podczas trwania remontu z dnia na dzień , po którym mieliśmy wrócić do pracy, odradzam każdemu, nie traktuje się tak pracowników, żałuję że w ogóle tam pracowałem.
Przy umowie o pracę na pełen etat masz godziny zapewnione urlop platny i l4 składki zus a przy zlecenie wiadomo dziś jestes jutro ciebie nie ma
Czy Brovaria Jacek Woźniak organizuje staże dla studentów?
Jest dużo takich osób :) Aktualnie Brovaria prowadzi rekrutacje na kelnerów i kucharzy, śmiało można wysłać cv na maila. Po okresie próbnym jest możliwa umowa o pracę i dobre warunki
Mimo wpisu o zwolnieniach podczas remontu chciałabym spróbować swoich sił na stanowisku kelnerskim. Jak to praca w takim miejscu, dni pracy określone są jako od poniedziałku do niedzieli, a same godziny pracy, zmiany po 8 czy 12 godzin?
Bardzo nie polecam, duża ilość pracowników została zwolniona podczas trwania remontu z dnia na dzień , po którym mieliśmy wrócić do pracy, odradzam każdemu, nie traktuje się tak pracowników, żałuję że w ogóle tam pracowałem.
Przyczyna zwolnień jest komuś znana, albo to czym się kierowali, kogo zwolnić? I jak z umową oraz okresem wypowiedzenia, ile jest czasu na szukanie sobie innej roboty?
Jak masz umowę zlecenie to mogą cię zwolnić z dnia na dzień i jest duży jestes problem jestes pionkiem Inaczej jest jak w przypadku umowy o pracę wtedy jest większe bezpieczeństwo. Jak był duży ruch to jest ciężko o wolne a jak nie ma to c'est la vie. Covid i remont rynku masakra i z admo też było różnie.
A jakie umowy preferuje firma? Bo teraz się zastanawiam czy dużo osób pracuje na zleceniu właśnie. Może ktoś powie od czego jest zależny rodzaj umowy.
Przy umowie o pracę na pełen etat masz godziny zapewnione urlop platny i l4 składki zus a przy zlecenie wiadomo dziś jestes jutro ciebie nie ma
Z jakich powodów pracownicy kończą współpracę z Brovaria Jacek Woźniak? Czy sami rezygnują ze współpracy, czy są zwalniani?
(usunięte przez administratora)
Dlatego też zapytam, kto pokusi się o nakreślenie sytuacji w których miałby wychodzić rzekomy brak szacunku ze strony kierownictwa? I czy pracuje tu się również na podstawie umowy o pracę? Zdaje się, że pisano wcześniej o zleceniu, a to nie jest to, do czego dążę. No i co z zarobkami, jakie to kwoty wchodzą w grę?
Przebyłam najbardziej profesjonalnolm rozmowę kwalifikacyjną w moim życiu w tej firmie. Nie wypytywano mnie o "pierdu-pierdu" np. 3 zalety i wady, zamiast tego Pani Kierownik recepcji profesjonalnie omówiła strukturę firmy, obowiązki na zamianach i dosłownie wszystkie niezbędne kwestie. Wielki plus dla firmy za to że w 100 % stosuje się do Kodeksu Pracy co niesety w dzisiejszych czasach jest rzadkością. Odniosłam wrażenie, że zespół pracowników jest zgrany i koleżeński co wg mnie jest jedną z najwazniejszych cech w mijscach pracy. Ponadto jak dla mnie zaproponowane mi wynagrodzenie było całkiem dobre. Nie wybrałam pracy, ponieważ otrzymałam ciekawszą ofertę pracy (bez nocek) Jedynym minusem pracy była duża ilość obowiązków tzn rzeczy dziejących się zaraz po sobie co nie każdy jest w stanie ogarniać i spory ruch klientów. Myślę że ze spokojem mogę polecić pracę w firmie Brovaria :)
O doświadczenie, o możliwy czas rozpoczęcia pracy :)
-
Poziom rozmowy:
- Rezultat: Dostałem pracę, ale nie przyjąłem
(usunięte przez administratora)
Mega korpo i atmosfera bardzo napieta wyścig szczurów nie.ma żadnych relacji.
O co chodzi z tym brakiem premii, co tu ktoś zarzucał firmie? Ja tu przyszłam, bo znalazłam ogłoszenie do pracy. Chcę się przyjąć na kucharkę, ale zależy mi, żeby dostać to, na co się umawiają, to chyba jasne. I jeszcze, o co chodzi z tą "możliwością umowy o pracę"? To jest czy nie ma tej umowy, na 100%?
Czy może ktoś podzielić się wrażeniami z pracy w Brovaria Jacek Woźniak?
Czy Brovaria Jacek Woźniak organizuje staże dla studentów?
Minus jest aki tej pracy że jeden kierownik powie ci tak że masz coś zrobić na sali q drugi że tak a potem jeszcze że mają pretensjie.....czeski film
To ilu jest tych kierowników? Każdy rządzi tak samo, czy jest jakiś podział? Zgłaszałeś gdzieś te problemy z kierowaniem zadań?
Dla studentów to najlepsza praca. Pracujesz trochę uczysz się i spadasz do swojego wyuczonego zawodu .
Te staże to są jakoś płatne? Jak wielu praktykantów dostaje potem propozycje pracy? Zdarzają się takie sytuacje?
A są zatrudniani tu ludzie, którzy nie są studentami? Jakie jest wtedy podejście do takiego pracownika, bo ja szukam czegoś na stałe?
Jest dużo takich osób :) Aktualnie Brovaria prowadzi rekrutacje na kelnerów i kucharzy, śmiało można wysłać cv na maila. Po okresie próbnym jest możliwa umowa o pracę i dobre warunki
Czy mozna liczyć na umowę o prace czy tylko zlecenie lub o dzieło. Po jakim czasie można dostać ewentualnie umowę o pracę. Jak wyglada egzamin z kary? Jaka panuje obecnie atmosfera w pracy Po ile godzin pracuje się w miesiącu i na dzień? Jak jest stawka? Napiwki są dla kelnerów i kelnerek?
Co to takiego egzamin z kary? Skąd wiesz, że akurat tutaj takie coś jest? Podpisałaś się jako kelnerka, chciałaś aplikować na ten etat czy widziałaś ogłoszenie o pracę?
W okresie świąteczny dobrze pracuje ponieważ jest piękny świąteczny klimat
Mam nadzieję ze w ciągu roku poza świętami też się dobrze pracuje? Powiesz coś więcej o tym jaką umowę się tu zawiera i czy zarobki są na dobrym poziomie? Bo nie wiem czy aplikować
Najlepsze były takie akcje jak sms czy telefony że masz dziś wolne a tu jedziesz do pracy już samochodem autobusem trawajem czy rowerem albo jesteś w domu haha ale w brovari to standard i to nie był jeden dzień...
Najlepszy w Brovarii jest egzamin z menu dla nowych pracowników modlych kotów. Odbywa się w formie pisemnej nie ustniej i ma dużo pytań tak żeby zdajacy czasami nie przystąpił do egzaminu zbyt szybko albo żeby zdjął w późniejszym terminie co się wiąże z gorszą stawką i umową nie jest to żadna tajemnica i każdy o tym wie z pracowników. Pytania są wybierane przez kierownika i są różne wersje pytań no kabaret. Proste sprawy a kierownicy czy tam menago jak kto woli robią takie ceregiele że mozna się posikać ze śmiechu hahaha.
Co ty jak.masz układy wystarczy że będzie obsługiwała,,ważnych gości "i nie musisz zdawać egzaminu z karty pisemnego ustnego i manualnego hahaha ale poważnie jak przysadziesz i poświęcisz trochę czasu to można zdać ten j....egzamin nauki jest sporo to fakt ale można
No to ciekawie, pierwszy raz coś takiego widzę. Niby to uzasadnione, bo co jak gość się o coś spyta a Ty nie będziesz wiedzieć? To jakich przykładowych pytań można się spodziewać?
Na sali piwnej, a dużo leci piosenek Michale Jacksona kadzy wie o co chodzi....
(usunięte przez administratora)
Ogólnie Brovaria zawsze byla mocno korpo ludzie są zupełnie inni niz kiedyś dużo młodych którzy nie pyskują i można łatwo kierować. Warunków pracy się zmieniły ale zawsze jakieś zgrzyty były z górą i nie tylko. Kto tam długo pracowal to wie co i jak. Za dużo jest ploteczek i i kierasów a nie.ma.kto robić itp
Czyli w sumie według Ciebie nawet warto czy lepiej wyminąć? Bo skoro jednak ludzie dłużej pracują to jakoś się odnajdują w tym?
(usunięte przez administratora) ze dostaniesz umowę o pracę a potem zostaję tylko zleceniówka.
Aha? I każdy na to idzie niby?
(usunięte przez administratora)
Jestem tu przypadkowo,chciałam skorzystać z usług .Jednym słowem (usunięte przez administratora),(usunięte przez administratora), niewolnictwo.Dramat!!!!!
GASTROLUDEK idź sobie do nowego miejsca i psuj tam atmosferę, nas zostaw w spokoju. Nam się tu dobrze pracuje. W Brovarii są jasne reguły które znamy od początku, kasa zawsze na czas, wszystko mamy na papierze. Godzin jest ostatnio mniej, ale jak jesteś taki doświadczony to powinieneś wiedzieć że końcówka roku zawsze słabsza. Szkoda, że nie pamiętasz jak Cię główka bolała i odwołałeś w ostatniej chwili zmianę, to musieliśmy za ciebie pracować. Pomyśl o osobach, które chcą tu zostać i przestań wylewać swoje żale. Nie każdy się z tobą zgadza.
Można znaleźć spokojnie lepsza pracę zarobkami i warunki umowę itp
Pomyłki były i będą się zdarzać ponieważ jesteśmy tylko ludźmi a Brovaria chce na tym zarabiać. Pomyłki zdarzają się bardzo rzadko.Bywalo że jesteś dużo godzin w pracy i jeszcze kasowanie za obiad to już przesada. Ciekawe że nie dają np dodatek za pranie ubrań jak kasują za obiady jakoś tego nie widzimy prawda?
Właśnie! Jak można być tak zaślepionym? Powiedzcie ile zarabiacie a jakie macie przy tym koszta żeby wyprać ubrania do pracy, dojechać tam, zapłacić za kawę, obiad (chociaż ja bym wolała już coś z domu przynieść, niż płacić za stare mięso) itp?! Obudźcie się, w wielu miejscach jest o wiele lepiej niż tam!!
Przyjdzie sezon to będą potrzebowali do pracy i będą dla wszystkich tacy mili ...przyjdź do pracy jest ruch rezerwacje itp. Pracownicy dla nich to piąki. Jutro jesteś albo ciebie nie ma. Nie ma osób do nie do zastąpienia.
Nie wiem jak jest teraz ale jak pracowałem kiedyś w Brovarii to wszystko było ok.
A kiedy pracowałeś? I jak tak to czytasz to jak myślisz czemu tak się pozmieniało, gdy robiłeś nie spodziewałeś się czegoś takiego?
Więcej szacunku do ciężkiej pracy kelnerów i kelnerek . Dajemy 100 proc od siebie !!! chodzi o kierowników....
I kuszą czymś ciekawym? Jakieś fajne stawki proponują na sezon?
Jak wygląda sprawa grafiku w Brovaria Jacek Woźniak. Czy pracodawca idzie na rękę?
Różnie z tym bywa....ale teraz szukają kelnerów i kelnerki więc będą mili ponieważ potrzebują gorzej z pracą jesienią i i zimą z pracą .
Nie rozumiem dlaczego na portalu, którego celem jest dowiedzenie się czegoś o być może przyszłym pracodawcy są opinie pracowników firmy, ktore zaprzeczają opinii innych. Po to właśnie jest ta strona, aby się czegoś dowiedzieć, nawet jeśli jest to najgorsza prawda. Ma to ułatwić decyzję przyszłemu pracownikowi. Zamiast tego wyczuwa się złość, może nawet hejt ze strony pracowników usiłujących ocieplić wizerunek firmy. Pracowałam w brovarii kilka miesięcy temu i niestety muszę się zgodzić ze wszystkimi negatywnymi komentarzami. Kierownictwo brovarii musi zmienić nastawienie, bo czasy się zmieniły. Teraz rynek na korzyść jest dla pracowników, nie dla pracodawców. Widocznie nie do wszystkich to dociera. Oby nie dotarło za późno.
Kwasy w Brovarii są głównie są z kierownikami o podejście do pracowanika kwestie finansowe czas pracy czy śmieciowki itp
Ktoś tutaj pracował w restauracji? Jak się pracuje ? Atmosfera Ok, dużo pracy?
Jak pracowałam ciężka była pani na recepcji i kelner Krzysztof który miał prostackie zachowanie i był nie miły arogacki szyderczy dla innych pracowników wszystko wierzący zarozumiały typ. Praca ciężka po kilkanaście godzin np 13 jednego dnia z motorkiem w .... nie polecam.
Moze w Amazonie Bedziesz miec lepiej...hihi...kelnerki bez doświadczenia potrafią sypać takie opinie...!!!!!ogolnie porażka i wielki niesmak po takich komentarzach....zacznij od odbicia w lustrze...potem zobaczymy....polecam Brovarie w 100 %szkoła życia!!!!nara!!!Victor 80
Krzysztof zawsze miał żarty na poziomie zero mysli chłopiec że śmieszny jest ale proponuję olać typa tym bardziej że ma plecy u innych kierowników. Ręką rękę myje wiadomo. Na układy się nic nie poradzisz..
Często zadawane pytania
-
Jak się pracuje w Brovaria Jacek Woźniak?
Zobacz opinie na temat firmy Brovaria Jacek Woźniak tutaj. Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy oraz kandydaci do pracy to 14.
-
Jakie są opinie pracowników o pracy w Brovaria Jacek Woźniak?
Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy to 12, z czego 2 to opinie pozytywne, 8 to opinie negatywne, a 2 to opinie neutralne. Sprawdź tutaj!
-
Jak wygląda rekrutacja do firmy Brovaria Jacek Woźniak?
Kandydaci do pracy w Brovaria Jacek Woźniak napisali 1 opinii na temat procesu rekrutacyjnego. Zobacz szczegóły tutaj.