Ile zarabia się w tym hotelu na recepcji?
to prawda jeśli przy funkcjonowaniu takiej knajpy nie szukają przez rok, to naprawde dobrze o nich świadczy
GOLONKO W TEJ RESTAURACJI PIERWSZA KLASA. NA PEWNO JESZCZE DO WAS ZAWITAM..... POZDROWIENIA DLA PRZESYMPATYCZNEJ PANI KELNERKI.
KARCZMA CZARDASZ, BARDZO UROKLIWE MIEJSCE. NA OBIAD ZJEDLIŚMY Z MĘŻEM KACZKĘ Z KOPYTKAMI I BURACZKAMI CZERWONYMI, I STEK Z ANTRYKOTU. COŚ PYSZNEGO. POLECAM WSZYSTKIM OSOBOM PODRÓŻUJĄCYM MIĘDZY CZĘSTOCHOWĄ A KATOWICAMI PRZYSTANEK W TEJ RESTAURACJI. KUCHARZ OBSŁUGUJĄCY GRILL JEST FANTASTYCZNY. POLECAM
Byliśmy na obiedzie raz i wystarczy. Kwaśnica zbyt słona z rozgotowaną kapustą - znak że z tydzień co najmniej była odgrzewana. Do tego dziwnie smakujący niedomytą lodówką kawałek żeberka. Golonka z kawałem skóry porośniętym gęstą szczeciną - kucharz widać nie lubi się przemęczać. Pierogi dostałam jednocześnie z zupą. Kelner postawił na stole talerz i na mój protest dosłownie uciekł truchcikiem :)) W porcji pierogów (smacznych ale już zimnych) był jeden inny mocno obeschnięty i twardy co niestety może świadczyć, że kuchnia niekoniecznie wyrzuca niedojedzone przez gości porcje lecz wykorzystuje je po raz kolejny...brrrr. Widziałam ogłoszenie na stronie restauracji. Myślę, że nowy menager na pewno przyda się restauracji. Na moje oko dzieją się tam dziwne rzeczy. Pozdrawiam właścicieli. Magda G2 Zostaw swoją opinię Powiadomienia o nowych wpisach Obserwuj ten wątek! Akceptuję Regulamin Nick: Treść opinii:* Przepisz tekst z obrazka:* captcha Akceptuję regulamin:* UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Hotel Czardasz Hotel Czardasz - Koziegłowy 1 2 3 4 5 6 Oceniono 9 razy Autoryzuj profil firmy Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach! Regulamin FAQ dla użytkowników FAQ dla pracodawców Praca w okolicy Praca Kraków Praca Katowice Praca Gliwice Praca Bielsko-Biała Praca Opole Praca Częstochowa Praca Warszawa Praca Wrocław Praca Poznań Kursy gastronomiczne Kursy księgowości Szkolenia kadry Kursy masażu Kursy stylizacji Szkolenia informatyczne Kursy architektura Szkolenia sprzedażowe Szkolenia dla managerów Kursy językowe Kursy fotograficzne Kursy krawieckie Kursy marketing Kursy medyczne Kursy sportowe Kursy turystyczne Kursy z dotacji europejskich Kursy zawodowe Kursy zdrowie Szkolenia dla oświaty Szkolenia dla urzędników Szkolenia HR Szkolenia logistyka Szkolenia nieruchomości Szkolenia ochrona środowiska Szkolenia PR Szkolenia prawo Szkolenia rozwój osobisty Szkolenia sek
to co dzisiaj dostałam na talerz to jakaś porażka...coś co nazywało się modrą kapustą to była przegotowana kapusta polana maggi, rolada nie była duszona w sosie a jedynie na talerzu polana sosem, wszystko ozdobione plasterkiem zmarzniętego ogórka. Na drugim talerzu był schab przez który było widać Warszawę i do tego surowe frytki. Rozumiem że płatność dokonuje się przed jedzeniem z obawy aby goście "zafascynowani " jedzenie nie pokusili się o nie zapłacenie za to coś im podane na talerzu.Aby tego było mało myślę że dzisiejszą noc spędzę w szpitalu z powodu zatrucia.