Opinie o Dolci Sapori Sp. z o.o.
Pracuję w Dolci Sapori od ponad roku i mogę śmiało napisać, że atmosfera w firmie jest super! Zarząd firmy jest ok. Młodzi, ambitni ludzie z którymi mogę poruszyć każdy temat. Podchodzą do pracowników w sposób ludzki. Firma dynamicznie się rozwija, co dodatkowo motywuje. Dostęp do wielu benefitów, w tym darmowego multisportu. Zespół jest pelen energii, każdy dzień to nowe wyzwanie, które przynosi ogromną satysfakcję. Rotacja pracowników jest niska. Generalnie fajne miejsce w którym można się wiele nauczyć i nabrać praktyki
Podzielę się pozytywnymi wrażeniami dotyczącymi przychodów na punkcie Am Am Kebab. Spełnione obietnice i nawet przewyższone oczekiwania. Duży ruch na punkcie potwierdza sukces. Polecam!
Trwa teraz proces rekrutacyjny i chodzi o stanowisko Specjalista / Specjalistka ds. kontroli. Fajnie, że dają pracę hybrydową. A wiecie, ile dni pracuje się z domu? I jakie wyposażenie bierze się do domu do pracy?
Dzień dobry, praca hybrydowa w tym przypadku oznacza podział na pracę stacjonarną w siedzibie Dolci Sapori w Babicach Nowych oraz pracę w terenie w naszych punktach franczyzowych na terenie całej Polski. Zapewniamy wszelkie narzędzia niezbędne do pracy takie jak komputer, telefon czy samochód służbowy. Zapraszamy do udziału w rekrutacji! Pozdrawiamy!
Ile dni w miesiącu pracuje się na terenie kraju, te wyjazdy są jakoś wcześniej zaplanowane? Wyjazdy są jednodniowe czy takie, że trzeba ogarniać nocleg? Jeśli chodzi o auta służbowe to dostaje się również kartę paliwową?
Dzień dobry, dziękujemy za pytanie! Nasza siedziba i punkty franczyzowe mieszczą się na terenie kraju i praca odbywa się w pełnym wymiarze godzin. Zazwyczaj są to wyjazdy jednodniowe, jeśli trwają dłużej, firma zapewnia nocleg. Tak, osoby korzystające z aut służbowych, otrzymują także kartę paliwową.
Współpraca z firmą Dolci Sapori przynosi wiele korzyści dla mojego punktu Am Am Kebab (punkt funkcjonuje od listopada 2023). Po pierwsze, firma zapewnia solidne wsparcie operacyjne, co ułatwia codzienne zarządzanie biznesem. Dodatkowo firma bardzo się rozwija i oferuje atrakcyjne materiały marketingowe, co przyciąga większą liczbę klientów. Szkolenia organizowane przez firmę w zupełności wystarczą by zacząć samodzielnie pracować na własnym punkcie. Obecność opiekuna w dniu otwarcia jest bardzo pomocna. Polecam każdemu, kto ceni sobie na współpracę opartą na wzajemnym zaufaniu i wspólnym dążeniu do osiągnięcia sukcesu w branży gastronomicznej.
Jakie godziny pracy obowiązują w Dolci Sapori Sp. z o.o.?
(usunięte przez administratora)
Dzień dobry, wspieramy naszych Franczyzobiorców na każdym etapie biznesu, także w takiej sytuacji proponujemy rożne rozwiązania. Zapraszamy do rozmowy z naszym doradcą biznesowym, który dokładnie omówi wszystkie etapy biznesu. Kontakt na franczyza@dolcisapori.pl
Jeszcze w 2021 były jakieś oferty pracy tutaj a konkretnie to na franczyzobiorcę. Chciałabym poznać aktualne opcje, jeśli jest coś na umowę o pracę normalnie, to też będę chętna. No i w sumie to bym chciała wiedzieć, jak na franczyzie się zarabia teraz, można mówić o jakiejś pewnej stawce? Pozdrawiam serdecznie.
Dzień dobry, Franczyzobiorcy nie są naszymi pracownikami, a partnerami w biznesie, dlatego nigdy nie są u nas zatrudnieni. Zachęcamy do kontaktu na franczyza@dolcisapori.pl, nasi doradcy powiedzą na jakich zasadach można otworzyć własny punkt franczyzowy. Pozdrawiamy!
Byłem na spotkaniu. Miła obsługa. Czekam na informacje leasingowe i mam nadzieję, że już niedługo będę mógł cieszyć się nową przyczepą kebabową, gdyż ma to potencjał. Zauważyłem, że jest tu dużo różnych komentarzy, także dam znać za jakiś czas co nadal sądzę o tej firmie. Pozdrawiam, Konrad
Witam, poproszę więcej informacji o franczyzie ,rozliczaniu się z franczyzodawca oraz o prowadzeniu przyczepy,
Dzień dobry, zapraszamy do kontaktu pod numerem telefonu 536 856 768, nasz opiekun biznesowy odpowie na wszystkie Pana pytania. Pozdrawiamy!
Witam . I jak poszło ? Ja myślę nad otwarciem . Mógłbym prosić więcej informacji co i jak ?
Jaka atmosfera panuje w firmie Dolci Sapori Sp. z o.o.? Są ogłoszenia na Pracuj.pl z 5 grudnia. Czy jest rotacja?
Od jesieni zeszłego roku prowadzimy punkt Kebab i jesteśmy zadowoleni. Pracy jest sporo, bo wiadomo, że trzeba się angażować w biznes, ale dzięki temu jesteśmy naprawdę zadowoleni z zysków. Zdecydowaliśmy się otworzyć punkt z lodami, lokalizację mamy sprawdzoną, czekamy tylko na pogodę. Serwis działa sprawnie, jesteśmy cały czas w kontakcie z firmą z Dolci Sapori i dostajemy pomoc, gdy jest potrzebna. Polecamy współpracę z firmą jako franczyzobiorcy.
Cześć Proszę o informacje gdzie masz punktu bo nikt nie może znaleść tych punktów w realnym świecie. Może ty nam pomożesz ??? Mniami było w mojej okolicy: Atrium Głecocka- już nie ma M1 marki- już nie ma Kaufland Birżańska- już nie ma Gdzie ci zadowoleni? Chyba jednak coś jest nie tak
Kurcze a nie masz może kontaktu do tamtych właścicieli? Ciekawa jestem jakie warunki tej franczyzy. I czy faktycznie zamykali przez brak rentowności czy może z innego powodu?
Z tego co wiem, zmieniła się koncepcja - punkty Mniami będą teraz do wynajęcia na sezon wiosna-lato, głównie z lodami, więc teraz pewnie będą wracać. My zdecydowaliśmy się na kebab i to był strzał w 10
Te wynajmy to aby zasadzie jakiejś franczyzy? Na czym dokładnie to polega? Dobrze można zarobić?
Dzień dobry :) W celu otrzymania pakietu informacji prosimy o bezpośredni kontakt telefoniczny z naszą firmą +48 536 856 768. Do usłyszenia.
Dzień dobry :) Z chęcią udzielimy wszystkich informacji, prosimy o telefon pod numer: +48 536 856 768. Do usłyszenia.
Witam. Od jakiegoś czasu na małą skalę robię pyszne sorbety, w tym jabłkowo - miętowy :) W każdym bądź razie potrzebowałbym wiedzieć, jakie są koszta na wejście w taki model biznesowy - bo nie mam w tym praktyki - i czy jest jakaś gwarancja dochodu, zawarta w umowie? Będę wdzięczny za odpisanie. Pozdrawiam.
Dzień dobry, nasz opiekun biznesowy odpowie na wszystkie Pana pytania, prosimy o kontakt bezpośrednio na +48 536 856 768. Pozdrawiamy! :)
Postanowiłam napisać tą opinie, ponieważ jestem od 7 miesięcy Franczyzobiorcą, sezon letni oceniam za udany. Efektem jest kolejna przyczepa uzupełniona o słone produkty lokalizacja: Łódź ul. Piotrkowska. Zapraszam Klientów jak i osoby które chcą więcej się dowiedzieć o współpracy. Chętnie odpowiem.
Ja chętnie bym się dowiedziała coś więcej,czy można się z Panią skontaktować na priv?
Dzień dobry "przyszły franczyzobiorco" :) Chcielibyśmy zweryfikować Pańskie zdanie i zapytań, kiedy Pan był u nas na spotkaniu? Z tego co wiemy, co wszystkie wyżej wymienione tematy są omawiane. Prosimy o kontakt i pozdrawiamy serdecznie. Tutaj zostawiam nasz mail: franczyza@dolcisapori.pl i numer telefonu ???? +48 530 377 527
Dzień dobry :) Na wstępie chętnie poprosimy do Pana/Pani namiary i wyjaśnimy temat, ponieważ konkrety są przekazywane już na pierwszym spotkaniu. Dalszy przebieg zakupu/ najmu przyczepy zależny jest już od samego zainteresowanego.
Poczekam , aż równie szybko jak Pracodawca , namiary zostawi do siebie tajemnicza Magdalena Franczyzobiorczyni tak zadowolona z obrotów. Chciałbym zweryfikować jej fantastyczne wyniki finansowe oraz dopytać o opiekę franczyzodawcy po podpisaniu umowy. Od kolegi z Radomia wiem , że nie wygląda to różowo. Na spotkaniu byłem w sierpniu bo od wakacji rozglądam się za rozpoczęciem biznesu. Tomasz Grójec.
Zastanawiam się nad współpracą z DS. Ktoś się orientuje, ile obecnie działa budek Mniami lub AM AM Kebab? Wchodziłem na Fan Page różnych budek Mniami i cisza, ktoś coś wie? :(
Dzień dobry! W sprawie działających punktów i adresów zapraszamy do kontaktu z działem handlowym pod numerem telefonu: +48 530 377 527. Już w przyszłym tygodniu otwieramy aż 3 nowe punkty AM AM Kebab, na marzec tylko na ten moment planujemy 7. Jeśli chodzi o MNIAMI i MNIAMI Ice Cream, planujemy otwarcie aż 33 punktów na przełomie kwietnia i maja, gdy wystartuje sezon lodowy. Pozdrawiamy, zespół Dolci Sapori :)
Witam, a czy macie już pracowników do tych nowych punktów, o których piszecie? Jeśli nie, to chciałabym wiedzieć, czy nie szukacie kogoś do pomocy. Szukam pracy dorywczej.
Dzień dobry Pani Wando, poszukiwaniem pracowników zajmują się poszczególni franczyzobiorcy, którzy prowadzą/ będą prowadzić swoje punkty. Prosimy zatem o bezpośredni kontakt z punktem franczyzowym w dogodnej dla Pani lokalizacji, najlepiej przez ich kanały społecznościowe. :)
Dzień dobry, chciałem dać znać, że 2 dni temu otworzyłem biznes AM AM KEBAB w Rembertowie i na ten moment jestem zadowolony z obrotów. Zobaczymy jak będzie dalej, ale teraz jest bardzo obiecująco. Spore zainteresowanie smacznym produktem. Plus fakt taki, że współpraca z Opiekunem Klienta Dolci Sapori przebiega bez zarzutów. Otrzymuje odpowiedź na każde zapytanie i pomoc w każdym aspekcie. Polecam
Przecież dwa dni to za mało czasu, by ocenić, czy biznes dobrze prosperuje. Trzymam kciuki, by kebab był lepszym planem na biznes niż pączki.
Dostanę odpowiedź na swoje pytanie?
Witam,poprosił bym więcej informacji na temat inwestycji,ponieważ w google widnieje jako zamknięte na stałe . krystian.stepski12@interia.pl p
Dzień dobry. Chcę się umówić na spotkanie. Mniami . Nikomu nie otwiera telefon
Dzień dobry, nasz Opiekun Klienta czuwa przy telefonie cały czas, ale oczywiście jeśli nie mógł się Pan/Pani skontaktować z nieznanych nam przyczyn, to prosimy o podanie do siebie namiaru, bądź ponowny kontakt w godzinach 8-16. Pozdrawiamy, zespół Dolci Sapori :)
Bardzo mi jest ciekawie kędy warto startować sezonu na lody w Kwietniu albo w Maju ? Czy w Kwietniu francyzobiorcy sa zadowolony?
Prosimy o kontakt: +48 530 377 527 / franczyza@dolcisapori.pl O wszystkim opowiemy i wszystko przedstawimy. :)
Prowadzę biznes Mniami od końca 2021 roku, otrzymałem profesjonalny pakiet szkoleniowy włącznie z podręcznikiem służącym do odpowiedniego prowadzenia punktu. Okres zimowy okazał się lepszy niż się spodziewałem, w moim mieście pączki zrobiły furorę i bardzo szybko rozniosła się informacja o nowym słodkim punkcie na mapie miasta. Sezon lodowy to super wyniki zgodnie z moimi oczekiwaniami. Chciałbym podkreślić że mocno angażuję się w prowadzenie punktu i jestem przekonany że jest to filar sukcesu mojego punktu Mniami. Dodam od siebie ku przestrodze że nie jest to biznes dla osób które chcą zarobić łatwe pieniądze nie dając nic od siebie! Planuję niebawem zakup drugiej przyczepy a w przyszłości kolejnych.
W jakim mieście i lokalizacji punkt okazał się strzałem w 10 nawet w okresie zimowym? Jakieś centrum handlowe gdzie zawsze są ludzie? Mam wrażenie, że zimą ciężko jest utrzymać ten biznes tylko ze sprzedaży pączków? Nie znam dobrze asortymentu, czy zimą są sprzedawane jeszcze inne produkty czy tylko pączki? Patrząc na klimat i na lato w naszym kraju... myślę, że w większości budek "kokosów" nie ma, kiedy przez połowę lata pada deszcz. Jak to jest?
Biznes prowadzę w jednej z podwarszawskich miejscowości, nazwy nie będę podawał bo konkurencja nie śpi :) Pączki są produktem wymagającym większej uwagi oraz dodatkowego promowania natomiast klienci są bardzo wdzięczni i z chęcią wracają, gdyż doceniają smak i jakość produktów, cały czas pracuję nad dotarciem do coraz to większej grupy odbiorców i tym bardziej sprawia mi przyjemność jak widzę zadowolonych klientów którzy wracają i polecają pączki swoim znajomym. Sezon letni to już duży napływ klientów z obiektu handlowego, dodatkowo młodzież i całe rodziny które przyjeżdżają do punktu na rowerach oraz spacerowicze. Biznes jest odpowiedni dla świadomych ludzi którzy chcą rozwijać biznes i mają pomysł na jego prowadzenie, takim osobom serdecznie polecam Mniami.
Totalna KOPIA innej franczyzy - byłem na spotkaniu i jestem totalnie ZAWIEDZIONY!. Jak można prowadzić spotkanie i nie znać odpowiedzi na większość moich pytań........ Przyczepa za takie pieniądze a zrobione po kosztach....
Dzień dobry, prosimy o podanie informacji kiedy był Pan u nas na spotkaniu (data oraz godzina) oraz kto je prowadził. Pozdrawiamy
Czy mogę prosić o informację ile jest obecnie otwartych punktów Mniami w Warszawie?
Warszawa i miejscowości podwarszawskie wliczają się do jednego okręgu. Ale jeśli oczywiście, ktoś chce to wyodrębnić, to w "samej Warszawie" znajduje się 6 punktów otwartych w tym momencie do których serdecznie zapraszamy. :) Kolejne punktu czekają na finalizację.
Jestem po spotkaniu z Sales Managerką. Spotkanie merytoryczne oraz konstruktywne. Został przedstawiony cały CORE biznesu, dodatkowo przerobiliśmy cały P&L.( Profit & Lost). Wygląda to sensownie. Wierzę w to, że teoria sprawdzi się w praktyce oraz , że estymacje przejdą w zyski, czego sobie i innym życzę.
Dzień dobry, Jak jak wygląda teraz przystąpienie do franczyzy? Wiem, że w tym przypadku na pewno lokalizacja jest bardzo ważna, no i pracownik. Zastanawiam się na tą franczyzą i zbieram informacje.
Dzień dobry, w celu uzyskania szczegółowych informacji - zapraszamy do kontaktu telefonicznego pod numerem: +48 530 377 527 :) Nie ukrywamy, że MNIAMI to nie jest franczyza dla każdego. Poszukujemy osób przedsiębiorczych i zdolnych do zaangażowania w pierwszych miesiącach działalności, które dopilnują wykonywania produktów zgodnie z naszą recepturą. I tak jak Pan napisał lokalizacja i personel są ważne i w tym aspekcie można liczyć na naszą pomoc. Najlepsze wyniki osiąga się wtedy, kiedy połączymy nasze wszystkie działania wraz z zaangażowaniem franczyzobiorcy i dobrym marketingiem. Wtedy osiąga się sukces. :)
Dzień Dobry Pracodawco, dlaczego usunięto moja neutralną opinię? pytałem między innymi o efektywność franczyzy gdy inflacja obecnie 16,1%, wojna na ukrainie oraz podwyżki energii elektrycznej, DLACZEGO NIE ODPOWIADACIE PAŃSTWO NA NURTUJĄCE PRZYSZŁYCH FRANCZYZOBIORCÓW PYTANIA TYLKO JE USUWACIE? wczoraj wyraziłem swoją neutralną opinię oraz zadałem pytanie o faktycznym stanie oraz możliwościach dochodu ,,na franczyzie"' Dolci Sapori, moja opinia została usunięta przez ,,administratora'' tj. pracownika Dolce Sapori, teraz wiem , że opinie nie są obiektywne i prawdziwe , a pisane przez pracowników oraz administratora. Czyli służy to do napędzania kasy dla właściciela ,,sieci'' i ,,wciskaniu'' franczyzy, będę baczniej przyglądał się stronie i opiniom.
Dzień dobry Panie Mateuszu. Z przyjemnością zaprosimy Pana do nas na spotkanie i odpowiemy na wszystkie nurtujące pytania. :) Zapraszamy również do kontaktu telefonicznego: +48 530 377 527. Pozdrawiamy
Po 1,5 roku zakończyłem współprace z Dolci Sapori jako kierownik produkcji przyczep, z powodu otworzenia własnej działalności. Dla przyszłych kandydatów: - swietna atmosfera - szacunek do pracownika - bardzo duzy rozwój firmy wpływa na rozwoj pracownika - nauczyłem sie w 1,5 roku bardzo duzo - jedyny minus to duzo nadgodzin z racji duzej ilości nowych klientów = produkcji kolejnych przyczep POLECAM !!
Często zadawane pytania
-
Jak się pracuje w Dolci Sapori Sp. z o.o.?
Zobacz opinie na temat firmy Dolci Sapori Sp. z o.o. tutaj. Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy oraz kandydaci do pracy to 28.
-
Jakie są opinie pracowników o pracy w Dolci Sapori Sp. z o.o.?
Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy to 14, z czego 11 to opinie pozytywne, 0 to opinie negatywne, a 3 to opinie neutralne. Sprawdź tutaj!