Że też opieka społeczna nim się nie zainteresuje. Dziecko w jednej bluzce i spodniach kilka dni. Jedzenie jakieś śmieciowe mu daje. Wychodzi rano zostawiając to dziecko śpiące samo. Gdzie jest matka tego dziecka, dlaczego na to pozwala ?
Bacuś jakie masz te pizze. Masz już zamontowany ten piec który już dojeżdża. Baneru z firmy z Świętochłowice też jakoś nie widać o graffiti już nie wspomnę . Kiedy robisz te twoje osobiście stejki . Kupiłeś już łopatę do zakopania fajków. Otwarleś się już w Bytomiu Zakopanym i na morzem. Kiedy będzie zlot dla tych co wpłacił 300 zł za 1 kartkę A 4 twojej wielkiej diety kiedy ten wielki zlot . Co z ludźmi z patronite morze kiedyś będą mieli coś taniej . sosy fanex to już twoje autorskie bo mówiłeś że tych sosów tylko używasz . Doszłeś już do czego służą te krążki do burgerów . Kiedy się w końcu ożenisz z Sylwunia ty nie masz nic nie jest twoje mieszkanie nie jest twoja firma nic nie masz nawijasz ludzią makaron na uszy a ludzie jadą na burgery za 90 zł z gotowców placki mrożone mięsa gotowiec z Selgros . Kiedy będziesz znów na ul. Kasprowicza w centrum Prac Społecznej w Chorzowie dużo jeszcze godzin do odrobienia?
Bo dużo w tym prawdy. Chłop nie stety robi z siebie znawce w każdej dziedzinie. (usunięte przez administratora) Niestety jedzenie straszne, na pewno nie jest świeże. Sosy kwaśne. A on z pewnością nie ma nic wspólnego z góralam. Personel też wiecznie naburmuszony. Jakby za karę tam siedziały. Ale przy takim pseudo szefie nie ma się co dziwic. Ludzie wiedzą jaki to (usunięte przez administratora) A na fb czy Google usuwa niewygodne opinie.
Nie ma w menu tego kurczako burgera którego tak chwaliłeś z tym szarpanum mięsem? Zwykły burger za mocno przypalony i to nie wino jak mówisz bo wina to nie widziało bacusiu .Ruszaj się i rób to ci nie będzie bęben wisiał a w filmach dla dorosłych grać nie będziesz ! Przeszkadza mu skóra bo 8 kg schudł. Ćwicz a nie sztuczne zamieszanie do filmów robisz .A filmik że niby do kogos mówisz i cie słucha zasługuje na złota malinę! Zakłamany typ x cenami z kosmosu
(usunięte przez administratora)
On wyraża swoją jak on twierdzi AUTENTYCZNOŚĆ ????i jest lepszą wersją siebie. Paca jest sobą i przeciera ścieżki o których inni mogą tylko marzyć. Jego unikalnosc jest jego siłą i kłamstwa właśnie są jego siła. Tak kłamie i (usunięte przez administratora) ludzi i siebie że już sam wierzy w te bzdety.
Witam , tak obserwuje tego człowieka i zastanawiam się czy ten kucharz ukończył szkołę gastronomiczną Ja rozumiem , że są różne smaki , ale te zupy są bardzo zagęszczone , makaron raczej obok aldente nie stał , hamburgery ociekają tłuszczem , przecież to nie lata 80 i gastronomia się zmieniła , czy w barach się gotuje w ten sposób ? To takie moje spostrzeżenie podczas oglądanie relacji i zdjęć Być może się mylę , ale mnie te obrazki nie zachęcają , wyglada to okropnie
Czy w Cyprysek Urszula Śladczyk poza podstawowym wynagrodzeniem obowiązują jeszcze jakieś świadczenia dodatkowe?
Witam , chciałabym podzielić się swoją opinia na temat serwowanego tam jedzenia Otóż nie miałem okazji być w tej restauracji , raczej tam nigdy nie będę , uważam że jedzenie jest dość słabej jakości z obserwacji Z tego co widzę na filmach , czy załączonych zdjęciach to bułki są gotowe , nie są wypiekane na miejscu , ser (nie każdy) ale ten w plastrach to raczej ser z foliowanych plasterków , dziwi mnie to , że zraz serwowany jest na ostatnim z filmików prosto na czerwona kapustę i na to polewają sosem , czegoś takiego się raczej nie robi , kapusta zmiesza się sosem ( moim skromnym zdaniem to mega wpadka ), dlaczego nie obok ?! , na kotlet schabowy lub z kurczaka , nie jestem w stanie określić wrzucona została surowa czerwona cebula , to mięso przesiąknie tym smakiem i będzie kiepsko smakowało - to nie surówka , zastanawia mnie dlaczego na mięsie do hamburgera kiedy się piecze jest tyle dodatków - między innymi świeży i kiszony ogórek i pomidor , rączej powinny być świeże i chrupiące jako dodatek , po co do wszystkiego ładować tyle kiełek ?! Frytki zapewne nie są ze świeżych ziemniaków Nie jestem zawodowym kucharzem , nie smakowałem , ale te rażące błędy świadczą o braku podstawowych umiejętności kulinarnych Jeżeli się mylę - zwracam honor
Jeżeli oglądasz jego filmiki to wiesz, że pseudo restaurator nie mieli mięsa tylko nawet dla własnej rodziny kupuje najtańsze zrzuty z marketu (widać po paczkowanej porcji) czyli maszynka do mięsa wśród tyłu gadżetów nie istnieje. Dwa surowe pseudo mięso wyrabia w farbowanej misie dekoracyjnej z brokatowymi dodatkami, która absolutnie się do tego nie nadaje. Szok, że taki geniusz kulinarny nie ma w domu misek z nierdzewki. Obieranie warzyw do zlewu, sam sposób obierania słabo, wsypywanie wszystkich przypraw np do kurczaka gratuluję wyczucia smaku. No tak wszystkie opakowania przypraw nowe... Trzeba pokazać. Mówić nasze wędliny gdy ich się nie produkuje to kłamstwo w czystej postaci. Umiejętność krojenia nożem poziom pierwszej kasy zawodówki branżowej. Tłuczki do mięsa niezgodne z instrukcją HACCAP. Deski używane nie zgodnie z przeznaczeniem. Ubiór - kapelusz na którym jest tona bakterii nad garami przy zbiorowym żywieniu to jest nieznajomość zasad higieny. Bransoletki na nadgarstku. Cóż da rękawica gdy w WC podcierasz się ręka na której masz bransoletki, na których po kilku godzinach masz zbiór bakterii, które rozrzuca nad jedzeniem. Dla własnego bezpieczeństwa należy poważnie przemyśleć obiad w takim miejscu hucznie zwanym restauracja. O osobowości pana z nadmuchanym ego i bardzo prymitywnym rozumem oraz zerowa kultura osobista można by dużo napisać. Nadzieja, że pycha kroczy przed upadkiem i tym razem też sprawiedliwie los rozliczy.
(usunięte przez administratora)
Skazany czy nie , rozumiem Czasami różnie się w życiu układa Ale w tym wypadku ten cały kucharz nie powinien osadzać innych , a czasami się to zdarza Czasami oglądam te filmiki na FB , ale mam wrażenie , że ten człowiek nie potrafi przyjąć krytyki , może lepiej byłoby zrezygnować z pokazywania swojego życia innym Dzieci super , sama jestem mamą i moje każde dziecko jest pocieszne Co do kuchni i gotowania , nie smakowałam , ale nie wyglada to na wykwintne jedzenie z dobrych produktów , ja bym nie zapłaciła za to , ale o gustach się nie dyskutuje Co mnie zdziwiło , to ostatnie straszenie ludzi , aby nie dodawali negatywnych opinii , przecież tak się nie powinno zachowywać A z tego co pamietam , ten pan sam nie raz oceniał innych i nie zawsze to są pozytywne oceny Czasami nie panuje nad sobą obrażając innych - rząd , grupy zawodowe , celebryci …. No cóż , bardzo szkoda , że ten człowiek tak nerwowo reaguje na wszystko co nie jest różowe w stosunku do jego osoby Trzeba się ogarnąć i zaakceptować świat taki jakim jest , nie zmieni go ten człowiek , lub zająć się barem i nie będzie kłopotu Trzeba być samemu ideałem , aby pouczać i ostrzegać innych , bo równie dobrze celebryci i inne obrażane osoby mogą złożyć pozew przeciw temu panu Tak czy inaczej , życzę sukcesów bo jeszcze daleka droga
Jaki dress code obowiązuje w Cyprysek Urszula Śladczyk?
Witam. Byłem tam 3 razy. Pierwszy raz wypadł bardzo średnio. Drogo i bez szalu. Na dodatek mega zimno, trzeba siedzieć w kurtkach. Z czasem wydaje się że na dworze jest cieplej. Nie było dużo ludzi czekaliśmy ok 45 min. Drugi raz super. Było pusto l, kominek się palił. Jedzenie szybko podano ciepło i smakowało.. Było super. Nowe burgery lepsze ceny. Trzeci raz dramat. Mnóstwo ludzi, zimno bo na dworze mróz i knajpa duża, ciężko ją ogrzać samym kominkiem. Czekaliśmy ponad dwie godziny na zamówienie. Smakowało ale Panie Baco jak Pan nie masz ludzi do pracy to może trzeba by było zakasać rękawy i być od otwarcia do zamkniecia?? A nie liczyć że ta jedna Pani lub dwie to wszystko ogarnąć same. Ogólnie obsługa miła i komunikatywna z lekka nutka sklerozy. Jedzenie bardzo dobre tylko zimno i czas czekania to wszystko psują. Panie Baco wyciągnij Pan wnioski
Opinia będzie nie zbyt przyjemna ale jestem zmuszony: Ja i moja dziewczyna zamówiliśmy burgera, zapiekankę i napoje. Czas oczekiwania 1 godzina 47 minut !!!! Tak ! Skandalem jest nieorganizacja, była tylko jedna kelnerka. Miła i przepraszała za opóźnienie „ale jest sama” Było ponad 10 stolików i duża kolejka czekających a ona sama … ale … kochani, moja dziewczyna robiła jako kelnerka w gastronomii i czas zrobienia burgera nie powinien przekraczać 15 minut i podobnie zapiekanki. Jeżeli robi się dłużej to nie dostajesz jedzenia tylko (usunięte przez administratora) . Wiem jak się smaży mięso. Wiec pytanie …. Skoro taki czas oczekiwania , jedna kelnerka, to ile osób jest na kuchni ? Jedna ? Albo 10 ale bez wiedzy do pracy w restauracji ! Skandal tyle czekać ! To nie jest jakaś prestiżowa restauracja by taki długi czas był konieczny poza tym w dobrych restauracjach otrzymujesz czekadełko, napoje darmowe jeżeli czekasz dłużej niż godzinę ! A tu masz wrażenie że mają Ciebie w (usunięte przez administratora) tylko nie twoje pieniądze … bo np cena za colę 8 złotych to przesada ! Jedzenie przeciętne, nie robi niesamowitego wrażenia, wiec cena też nie jest adekwatna. Nie mam zamiaru tam przychodzić a was ostrzegam o ile nie chcecie stracić pieniędzy na takie sobie jedzenie a co za tym idzie prawie 2 godzin oczekiwania to nie polecam. Zapłaciłem i awantury nie robiłem …. Ale na Boga …. Za taka cenę, za tyle czekania powinno wyglądać to inaczej. Ja bym tego restauracją nie nazwał ….. restauracja ma styl, klasę, klimat, zapach, urok, smak, kolor, atmosferę … … a tu był tylko Pan Baca.
Nie polecam. Zimno ! Nie smacznie ! Wchodząc do restauracji na pierwszy rzut oka widać taki „ nieład „ totalnie bez prawdziwego klimatu góralskiego. Stoły z zabawkami, chodź nie zauważyłam tam dzieci…. A wiec nie sprzątnięto z jakiejś imprezy ?? Burger.. Jadałam lepsze burgery w budkach na dworcach. Niechlujnie przygotowane. Na popękanych i wyszczerbionych talerzach. Sztućce .. każdy z innej parafii. Liczyłam po tym co widziałam w internecie na jakiś większy poziom, a tylko się rozczarowałam.