Jeżeli nie masz doświadczenia na pewno tu nic się nie nauczysz. Samozwańcze Kierowniki technologii zero podstawowej wiedzy obróbki. Najniższa krajowa. Bez premi. Bez socjala. Dno. No ale wybór należy do was.
Muszę zapytać w sprawie pracy w Instal Ostrowiec Sp. z o.o.. Czy pracodawca daje dodatki poza podstawą wynagrodzenia? Dzięki.
Tylko pensja Żadnych premii Premia to taka jak sobie w sobotę przyjdziesz???? Poza tym na nic nie licz ani na uznanie za pracowitość i pomysłowość
Czy pracodawca zapewnia bhp na wysokim poziomie? Jestem zainteresowany praca na wypalarce gazowej. 1. Czy jest zapewniona maska z filtrami wymiennymi? 2. Czy powietrzne z hali jest filtrowane? Wracam z Szwecji, gdzie w pracy zdrowie pracownika i jego bezpieczenstwo jest na 1 miejscu .Nie chcę się zatrudnic w kołchozie gdzie co wdychne to moje, a co wysmarkam to już nie. Dlatego pytam. Poza tym czy są jakies imprezy integracyjne ?Karta multisport, obiad w pracy? Czy jestem niepowazny, bo nic sie nie zmienilo u lokalnych biznesmenow na przestrzeni lat i robol to robol i " jak sie nie podoba won, sa chetni na twoje miejsce". Jak jest ??
Jak się pracuje w Instal Ostrowiec Sp. z o.o.?
Zobacz opinie na temat firmy Instal Ostrowiec Sp. z o.o. tutaj. Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy oraz kandydaci do pracy to 2.
Jakie są opinie pracowników o pracy w Instal Ostrowiec Sp. z o.o.?
Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy to 1, z czego 0 to opinie pozytywne, 1 to opinie negatywne, a 0 to opinie neutralne. Sprawdź tutaj!