Nie polecam Carrefour Łódź Kolumny. Przychodzisz się zatrudnić na WYKŁADANIE TOWARU, a oni przed świętami rzucali mnie po 15 minutach na ważenie kapusty i ogórków kiszonych, po kolejnych pół godzinach zostałem BEZ PRZESZKOLENIA( nigdy nie pracowałem na kasie) wrzucony na dział ryb. "Szkolenie" trwało 2 minuty i jeszcze mnie straszył człowiek z tego stanowiska, że jak odejdę to nie zapłaci mi za przepracowany dzień. Podziękowałem. Uważajcie na tę firmę. Nie dość, że śmieszna umowa zlecenie, jak kierownictwo ma umowy o pracę i socjal. Nigdy w życiu nie zatrudnię się w Carrefour. Pracowałem w 3 w sumie i wszędzie było tak samo. Pomiatanie pracownika. Ale nigdy nie spotkał się z takim przerzucaniem pracownika.
Jestem codzienną klientką Carrefour od początku jego istnienia. Znam z racji codziennych wizyt wiele pracowników tego sklepu którzy są niezwykle mili i uprzejmi, szczególnie Panie kasjerki, obsługa serów, warzywniaka i nabiału. Również chciałabym pochwalić cukierników którzy na moją sugestię dotyczącą omletów zareagowali bardzo pozytywnie stosując się do mojej sugestii. Bardzo sobie cenię fakt zakupów pod jednym dachem oraz szerokiego wyboru poszczególnego rodzaju asortymentu, Także podoba mi się ekspozycyjność na różne okazje hali oraz gustowne reklamy. Przemiła obsługa na stanowisku drobiowym, mięsnym raz w kasach samoobsługowym. Chętnie korzystam z waszej aplikacji a także z karty seniora. Dużą dla mnie pomocą są panie z obsługi klienta . 100 lat Carrefour. Ala
cena 2 szt omletów z bitą śmietaną na stoisku cukierniczym wzrosła o 50 procent a jakość gorsza.
kupiłam wczoraj 1 kg mandarynek tak suchych że nie dało się ich zjeść.Z kilograma wyciągnęłam z wielkim trudem niecałe pół szklanki soku
Witajcie, widzę tutaj dużo rozdrażnionych klientów i ich opinii, ale czy jest ktoś, kto może mi powiedzieć, jaka atmosfera panuje wśród pracowników i kierownictwa? Mam doświadczenie na kasie oraz stoisku mięsnym. Jest tu ktoś, kto może obiektywnie powiedzieć, jak warunki w tym sklepie w czasie pandemii? Z góry dziękuję!
.. powiem tak jeszcze nigdy nie pracowałem w firmie gdzie pracownicy byli by tak nie mieli...jak nie musisz to nie pracuj tu na kolumny
Hahaha.. jesteś osoba, która tu pracowała a teraz boisz się, że kolejni ludzie potwierdza jakie jest twoje prawdziwe oblicze...
Nie powie, nareszcie już pod tym szyldem nie pracuje ale sporo ludzi wykończyła stara sucha.
20- letnie doświadczenie w firmie i wielozadaniowość wzięła sobie do serca- hurt machina.
Nie, ponieważ zostały jeszcze jej wyrachowanie "przyjaciółki" ;
Na facebooku moda na prezentacje paragonów z kurortów wypoczynkowych. Szanowni państwo "kierownictwo", skąd pomysł, że to wina Polskiego Ładu??. To wasza wina. Macie niskie zarobki, bo pracujecie w takiej firmie. Nie jest to wina takiego, czy innego polityka. Zarobki macie niskie, bo macie, wy kierownicy z Carrefoura, wykształcenie zawodowe a często i podstawowe. Napisali wam w umwie kierownik i nagle wydaje się wam, że macie jakąś niesamowitą wiedzę. Ludzie wykształceni mają normalne zarobki, więc rachunek na 149,00 za wizytę w restauracji przez 4 osobową rodzinę nie jest dla nich niczym nadzwyczajnym. To tylko wasza wina, że was nie stać na podstawowe dobra konsumpcyjne, waszego lenistwa i niedouctwa. Jak każdy nieudacznik szukacie winy swoich niepowodzeń w innych.
jestem codziennym wieloletnim klientem Waszego sklepu i nie rozumiem dlaczego zlikwidowano małe koszyczki. Jest to dla mnie duże utrudnienie w dokonywaniu zakupów których ilość z powodzeniem zmieści się w małym koszu. Pobieranie dużego wózka na 5 do 10 artykułów jest bez sensu i stanowi dla mnie osoby 70 letniej dużą niewygodę i kłopot. proszę o rozpatrzenie w/w treści. Alina Swirog
Rozczarowanie ostatnia niedzielą. Stacja do dezynfekcji rąk pusta na wejściu, brak kontroli ilości wpuszczalych ludzi. Chęć zarobku większą niż bezpieczeństwo. Buraki robiące zakupy nie kontrolują odległości między innymi mimo ogłoszeń w megafonach. Niektórzy bezczelnie wchodzą w Ciebie jak gbury mając w nosie innych. Po zwróceniu uwagi jeszcze Ci ubliżają. Przez to nie mam zamiaru odwiedzić Carrefoura przez dłuższy czas. Szkoda, bo często bywałam.
W godzinach 10-12 są wpuszczani oprócz ludzi starszych również młodzi
Jak się pracuje w Carrefour?
Zobacz opinie na temat firmy Carrefour tutaj. Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy oraz kandydaci do pracy to 2.
Jakie są opinie pracowników o pracy w Carrefour?
Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy to 2, z czego 0 to opinie pozytywne, 2 to opinie negatywne, a 0 to opinie neutralne. Sprawdź tutaj!