Widziałem w okresie 3 miesięcy dużą ilość ofert pracy. Czym są one spowodowane ? Duża rotacją, zwolnieniami czy powiększaniem się firmy ?
Witam.Pracowalem w firmie 9 miesięcy I Nikomu nie polecam gdyż.. Dogadywanie się przy podpisywaniu umowy na PREMIE które mają być wypłacane co 45 dni nigdy nie było terminowe mało tego nawet Szewostwo nie raczyło o tym powiadomić tylko trzeba się samemu upominać co jest żenujące Druga sprawa ustalenie progów % premii zmieniane jest przy wypłacie po 10 dniach od ustalonego terminu bo szefowa stwierdza która sama wysłała jakie progi że ona się z tym nie zapoznała wcześniej I nie zgodzi się na tyle % także rozumiejąc Szewostwo wysyła Progi % nie zapoznając się A później liczy że to za duzo:) Firmy z którymi się współpracuje od lat szefostwo uważa że jak pracownik u nich pracował I odchodzi to firmy zostają w Fiermie I na Maxa się wybijają wędrując pracowników za plecami żeby dzwoni I umawiali spotkanie .Zero taktu I rozumowania w tej branży zdecydowanie nie polecam nikomu !!
Firma Kluczyk Transport Service Paweł Kluczyk prowadziła rekrutację na poniższe stanowiska:
- Specjalista ds. sprzedaży usług transportowych - ruchome podłogi, Białystok - Październik 2024
- Spedytor - Logistyk - Przedstawiciel Handlowy, Białystok - Sierpień 2024
- Spedytor - Dyspozytor w Transporcie Krajowym i Międzynarodowym, Białystok - Styczeń 2024
- Dyrektor Transportu i Rozwoju Biznesu, Białystok - Grudzień 2023
Czy pracujesz w firmie Kluczyk Transport Service Paweł Kluczyk lub pracowałeś/aś? Zostaw raport z rozmowy rekrutacyjnej i powiedz jak Ci się pracuje .
Jak się pracuje w Kluczyk Transport Service Paweł Kluczyk?
Zobacz opinie na temat firmy Kluczyk Transport Service Paweł Kluczyk tutaj. Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy oraz kandydaci do pracy to 1.