Opiszcie aktualną atmosferę. źle to wygląda na pierwszy rzut oka skoro ktoś jakieś okłamywanie sugeruje. Moze nie jest tak zle?
A czemu omijać? jeśli płacą na czas i co najważniejsze na umowie o pracę to bym sie nie wahal
Pracowałem tam i nikomu nie polecam. Właściciel karze kłamać klientom odnośnie zwrotów oraz jakości ubrań. Wyplata to oczywiście najniższa możliwa
(usunięte przez administratora). Zamówiona odzież przyszła zniszczona, wyglądała jak z odzysku, zwróciłam przedmiot po czym nie otrzymałam pieniędzy, patrząc na opinie to typowa zagrywka nieuczciwego sprzedawcy, nie polecam
Nie polecam. Towar to tragedia, nie dość, że niezgodny z zamówieniem to jakość katstrofa. Brak możliwości zwrotu, chamskie zachowanie właściciela. Firma nie wystawia paragonów oraz faktur. NIE POLECAM!!!!!
Kiepska jakość towaru, krzywo uszyte towary - skupują odpady producenta i próbują sprzedać jako pełnowartościowe. Po zwróceniu towaru zero kontaktu i oczywiście pieniędzy też nie przelali!
Zakupione buty zupełnie nie spełniają tego co sprzedawca oferuje w opisie. Buty miały być tylko z wystawy skelpowej a mają liczne slady uzytkowania sprzedawca nawet nie pofatygował się zeby wyczyscic wkładki w srodku maja odbite stopy.
Jak się pracuje w Piczman Marcin Polopolo.Pl?
Zobacz opinie na temat firmy Piczman Marcin Polopolo.Pl tutaj. Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy oraz kandydaci do pracy to 3.