Nie polecam tej firmy, w marcu zamontowali drzwi, w kwietniu chciałam złożyć reklamację, kazali mi 6 maja napisać smsa z reklamacja,napisałam. Cisza. Dzwoniłam do nich ,kazali czekać ktoś się odezwie , mamy 30 września, cisza. Szpara w drzwiach , próg odpadł.
Tak jak Pani mówi załatwić coś na gwarancji graniczy z cudem opisana sytuacja wygląda tak właśnie dzwonisz odezwiemy się mija czas dzwonisz Pan słysząc w tel o co chodzi rozłącza się
Czytam tu że firma ma własnych montażystów ale opinie o ich pracy są różne jedni chwalą inni wręcz przeciwnie. Stać ich na zatrudnianie doświadczonych specjalistów? Płacą lepiej od konkurencji?
Montaż solidny, duży plus za szeroki wybór drzwi pokojowych. Usługa wykonana terminowo. Wszystko zgodnie z umową. Fachowa pomoc. Polecam.
Usługa wykonana profesjonalnie. Drzwi pokojowe zrealizowane bardzo szybko w porównaniu do innych firm. Jestem zadowolona i polecam.
Polecam firmę, drzwi w porządku, montaż szybki, bezproblemowy.
Bardzo dobra ekipa Szybki montaż dobra obsługa
Nie polecam tej firmy - podczas montażu drzwi monterzy pokaleczyli ościeżnicę poprzez niewłaściwe rozwiercenie otworów, oba zamki się nie zamykały, nie przymocowali progu, krzywo przykręcili śruby bez zaślepek, a w niektórych miejscach w ogóle ich brak. Pomimo złożonej reklamacji i jej uwzględnienia przez firmę od ponad roku nie można się doprosić właściciela o wymianę ościeżnicy i ponownego prawidłowego montażu drzwi, firma zaprzestała odbierać telefony i ignoruje e-maile. Drzwi kosztowały prawie 2.500 zł. Od takiej firmy najlepiej trzymać się z daleka, aby nie narobić sobie kłopotu.
Dobra Organizacja pracy Montaż również fachowo wykonany Myślę Panowie godni polecenia Pozdrawiam
W piątek miałem montowane drzwi z obudową wnęki. Czas oczekiwania to tydzień, czas montażu, również myślę że jest okej. Jak dla mnie za te pieniądze naprawdę bardzo fajna robota. Polecam
Firma Gama System Krzystof Kuśmierek ta firma to zwykli (usunięte przez administratora) syn właściciela przedstawiciel obiecuje solidną robotę, później monter który nie ma pojęcia co robi, przyjeżdża z kompletnie innymi drzwiami przy tym partacząc robotę, obiecują przez telefon wymianę i poprawkę błedów i cisza. Nie odpowiadają na reklamację, listy kompletnie na nic. Co lepsze co jakiś czas zakładają nową wizytówkę firmy, poprzednia z wyłącznie negatywnymi opiniami została usunięta. Wystarczy na facebooku lub innych miejscach poszukać informacji o firmie Gama System Kuśmierek to opinie są wyłącznie negatywne. Wywalone 3 tysiące w błoto, lepsze drzwi można kupić w castoramie za 700 zł
Odpowiadając na Pana zarzuty chciałbym poinformować, że nie wpłynęła do nas reklamacja pod nazwiskiem "Sikorski"(chyba, że jest to Pana pseudonim) więc prosimy w tej sprawie skontaktować się telefonicznie z właścicielem firmy Krzysztofem Kuśmierek (numer dostępny na stronie internetowej). Pozdrawiam i oczekujemy na szybki kontakt.
Chciałabym poinformować, że ta strona jest przeznaczona do wyrażenia opinii przez byłych lub pracujących pracowników w Gamie System a nie do wystawienia pozytywnych czy negatywnych ocen, klienci firmy pomylili adresy. Proszę nie zaśmiecać forum opiniami na temat zrealizowanych zleceń firmy, ponieważ do tego przeznaczone są inne adresy stron internetowych. A tak na marginesie firma 5 lat temu montowała mi drzwi i jestem zadowolona do dnia dzisiejszego. Pozdrawiam firmę Gama System
Dwa lata temu firma Gama System wymieniała mi drzwi wejściowe teraz 3 sztuki pokojowe. Zarówno z tamtej usługi jak i tej jestem bardzo zadowolona. Profesjonalne doradztwo i montaż również. Do tego szybka realizacja.
rzwi zamontowane profesjonalnie, fachowa porada, super kontakt. Super firma wszystko bardzo profesjonalnie. Polecam, SOLIDNA firma znajaca się na swojej pracy. Montaż drzwi wejściowych , bez żadnych zastrzeżeń.
Solidna firma. Bezproblemowa realizacja i świetny kontakt z klientem. Wielkie dzięki za dokładny montaż, który przy nierównościach ścian w mieszkaniu mógł stanowić problem. Pan monter mega sympatyczny człowiek, któremu zależy na zadowoleniu klienta. Pozdrawiam Natalia Nowakowska
Rzetelna,profesjonalna firma. Zamówiłam drzwi pokojowe 3x i wejściowe.Urzekła mnie fachowość,przestrzeganie ustalonych terminów i miła obsługa.Z pełną odpowiedzialnością polecam firmę
FIRMA GMA SYSTEM WYKONAŁA MOJE ZAMÓWIENIE DOT, WYMIANY DRZWI 8 SZTUK. W BLOKU BEZ OŚCIERZNIC . MOJA OPINIA JEST POZYTYWNA . CZAS OCZEKIWANIA PO SPIANIU UMOWY TRWAŁ PONAD M-C . MONTAŻ WYKONANY PRZEZ JEDNEGO PRACOWNIKA BYŁ SZYBKI , PROIFESJONALNY . DRZWI ŁADNE . NIE MAM ZASTRZERZEŃ
Źle zamontowane drzwi, po dwóch miesiącach przyjęli reklamację, mieli przyjść i poprawić, nie idzie się dodzwonić, zignorowali maile Nie polecam, nierzetelna, nieuczciwa firma
Firma Gama System wymieniała mi drzwi wejściowe wraz z ościeżnicą.Montaż bez problemów, Usługa wykonana szybko, sprawnie i profesjonalnie. Jestem bardzo zadowolona. Monterzy posprzątali po sobie. Polecam.
Wszystkie pozytywne opinie o tej firmie są pisane przez Gama System. Nic się nie zgadza z tym co mają w swojej ofercie. Mało kompetentny przedstawiciel firmy na terenie Śląska i okolic. Uważajcie na ta firmę, drzwi bardzo słabej jakości oraz montaż na marnym poziomie. (usunięte przez administratora) i jeszcze raz (usunięte przez administratora)
Bardzo profesjonalne podejście do klienta, drzwi zamontowane wzorowo, pełna ościeżnica, próg i uszczelka, wygłuszenie prawie całkowite o co mi najbardziej chodziło, jestem bardzo zadowolona ????
Jak się pracuje w Gama System Krzysztof Kuśmierek?
Zobacz opinie na temat firmy Gama System Krzysztof Kuśmierek tutaj. Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy oraz kandydaci do pracy to 4.
Jakie są opinie pracowników o pracy w Gama System Krzysztof Kuśmierek?
Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy to 4, z czego 1 to opinie pozytywne, 3 to opinie negatywne, a 0 to opinie neutralne. Sprawdź tutaj!