Informacje podstawowe
Miejsce pracy: Zygmunta Starego 19, 44-100 Gliwice, powiat: m. Gliwice, woj: śląskie
Zakres obowiązków: Wykształcenie: zawodowe; półroczne doświadczenie zawodowe; umiejętność pracy w zespole; zakres obowiązków: przygotowywaniu posiłków, przy użyciu wszystkich artykułów spożywczych wydanych do kuchni, przyrządzanie posiłków według procedur, dbanie o najwyższą jakość i smak przygotowywanych posiłków zgodnie z jadłospisem i zaleceniami dietetyka, porcjowanie i wydawanie posiłków w ustalonych godzinach, właściwa gospodarka odpadów spożywczych i innych, utrzymanie należytej czystości i porządku naczyń, sprzętu i pomieszczeń kuchennych; dwie zmiany; miejsce pracy: Gliwice
Rodzaj zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
Wymiar etatu: 1
Zmianowość: dwie zmiany
Liczba godzin w tygodniu: 40
Wynagrodzenie brutto: od 4 652 do 4 652 PLN
Opis wynagrodzenia: brutto
System wynagrodzenia: Czasowy ze stawką miesięczną
Typ propozycji: praca stała, praca w wolne dni
Zapewnienie wyżywienia: NIE
Zapewnienie zakwaterowania:: NIE
Zatrudnienie od zaraz: NIE
Data rozpoczęcia: 02.12.2024
Wymagania konieczne
Wykształcenie: zasadnicze zawodowe
Uprawnienia: doświadczenie w pracy w zespole, aktualna książeczka zdrowia dla celów sanitarno-epidemiologicznych, dokładność, sumienność, umiejętność współpracy z innym pracownikami
Pozostałe wymagania
Staż pracy ogółem: lata: 0, miesiące: 6
Pracodawca
Nazwa: OŚRODEK POD WEZWANIEM ŚWIĘTEGO JÓZEFA W GLIWICACH
Adres: Zygmunta Starego 19, 44-100 Gliwice, powiat: m. Gliwice, woj: śląskie
Nazwa Urzędu Pracy: Powiatowy Urząd Pracy w Gliwicach
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Język aplikacji: polski
Wymagane dokumenty: Kontakt osobisty z pracodawcą po uzg. telefonicznym lub dokumenty aplikacyjne wysłać na adres e-mail pracodawcy