Informacje podstawowe
Miejsce pracy: Szczecin, powiat: m. Szczecin, woj: zachodniopomorskie
Zakres obowiązków: przygotowywanie posiłków dla gości hotelowych(kuchnia polska), dbałość o czystość pomieszczeń kuchennych
Rodzaj zatrudnienia: Umowa o pracę na czas nieokreślony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość: dwie zmiany
Liczba godzin w tygodniu: 40
Wynagrodzenie brutto: od 6 000
System wynagrodzenia: Czasowy ze stawką miesięczną
Typ propozycji: praca stała, praca w wolne dni
Zapewnienie wyżywienia: NIE
Zapewnienie zakwaterowania:: NIE
Zatrudnienie od zaraz: TAK
Wymagania konieczne
Zawody: Kucharz* (wymagany staż - lata: 1)
Wykształcenie: pomaturalne/policealne, gastronomiczne
Pozostałe wymagania
Inne wymagania: książeczka zdrowia, mile widziane doświadczenie w zawodzie
Pracodawca
Nazwa: kontakt przez OHP
Adres: Dworcowa 19, 70-206 Szczecin, powiat: m. Szczecin, woj: zachodniopomorskie
Sposób aplikowania: kontakt przez OHP
Język aplikacji: polski
Wymagane dokumenty: CV, rozmowa tel.