Informacje podstawowe
Miejsce pracy: Gewerbestr. 10, 03172 Guben, Niemcy
Zakres obowiązków: Do Twoich zadań należy: - kontrola dostarczanego mięsa; - ewidencja dostarczanych zasobów wędzarniczych oraz ich transport; - kontrola procesu produkcji, optymalizcja oraz dokumentacja; - ustawianie, obsługa, konserwacja oraz czyszczenie maszyn; - wędzenie zgodnie ze specyfikacjami.
Rodzaj zatrudnienia: Umowa o pracę na czas nieokreślony
Liczba godzin w tygodniu: 40
Wynagrodzenie brutto: od 37 000 EUR
System wynagrodzenia: Czasowy ze stawką roczną
Typ propozycji: praca stała
Zapewnienie wyżywienia: NIE
Zapewnienie zakwaterowania:: NIE
Data rozpoczęcia: 29.01.2024
Wymagania konieczne
Języki: niemiecki, w mowie - B1 - średnio zaawansowany, w piśmie - B1 - średnio zaawansowany
Pozostałe wymagania
Inne wymagania: Szkolenie jako rzeźnik, technika żywnoścli lub podobne. Doświadczenie zawodowe jako rzeźnik, technik żywności lub podobne. Znajomość języka niemieckiego w stopniu co najmniej komunikatywnym (B1). Znajomość procesu produkcyjnego w wędzarstwie. Wsparcie zespołu. Umiejętność zrozumienia interface produkcji, planowania oraz pakowania. Praca zespołowa, dokladność, motywacja.
Pracodawca
Nazwa: JACK LINK'S - LSI - Germany GmbH
Adres: Jack Link´s, LSI – Germany GmbH Eyber Straße 81 91522 Ansbach Deutschland E-mail: Aplikuj
Nazwa Urzędu Pracy: Wojewódzki Urząd Pracy w Zielonej Górze
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Język aplikacji: niemiecki
Wymagane dokumenty: CV, certyfikaty