Informacje podstawowe
Miejsce pracy: Jana Pawła II 1, 44-300 Wodzisław Śląski, powiat: wodzisławski, woj: śląskie
Zakres obowiązków: Obliczanie wartości odżywczej i energetycznej potraw; pobieranie surowców i półproduktów do produkcji kulinarnych; zabezpieczanie przed zepsuciem surowców, półproduktów i wyrobów gotowych; ocena surowców, półproduktów i wyrobów gotowych i właściwe gospodarowanie nimi; obróbka wstępna surowców (ręczna, mechaniczna, termiczna); gastronomiczny rozbiór mięsa różnych zwierząt; wykonywanie różnymi technikami i metodami - zgodnie z normami surowcowymi - różnych asortymentów potraw z warzyw, owoców i grzybów, mleka i przetworów, jaj, mięsa zwierząt rzeźnych i przetworów mięsnych, dziczyzny, drobiu, ryb oraz potraw z podrobów, potraw półmięsnych i jarskich, wyrobów garmażeryjnych; posługiwanie się narzędziami, maszynami i urządzeniami przy przygotowywaniu potraw i napojów.
Rodzaj zatrudnienia: Umowa zlecenie / Umowa o świadczenie usług
Zmianowość: nie dotyczy
Liczba godzin w tygodniu: 40
Wynagrodzenie brutto: od 4 242 PLN
Opis wynagrodzenia: /miesiąc
Zapewnienie wyżywienia: NIE
Zapewnienie zakwaterowania:: NIE
Zatrudnienie od zaraz: TAK
Data rozpoczęcia: 23.04.2024
Wymagania konieczne
Wykształcenie: zasadnicze zawodowe
Pracodawca
Nazwa: UNITED COMPANY POLAND SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Adres: CEGIELNIANA 4A/15, 30-404 Kraków, powiat: m. Kraków, woj: małopolskie
Nazwa Urzędu Pracy: Powiatowy Urząd Pracy w Wodzisławiu Śląskim
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Język aplikacji: polski
Wymagane dokumenty: CV