Informacje podstawowe
Miejsce pracy: TRAUGUTTA 90, 62-400 Słupca, powiat: słupecki, woj: wielkopolskie
Zakres obowiązków: Wypiekanie pizzy. Obsługa urzadzeń do produkcji pieczywa. Przygotowywanie surowców. Wyrabianie ciasta.
Rodzaj zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
Wymiar etatu: 1
Zmianowość: inna
Liczba godzin w tygodniu: 40
Liczba godzin w miesiącu: 160
Wynagrodzenie brutto: od 4 242 do 5 300 PLN
Opis wynagrodzenia: Wynagrodzenie do ustalenia podczas rozmowy kwalifikacyjnej.
System wynagrodzenia: Czasowy ze stawką miesięczną
Typ propozycji: praca w wolne dni
Zapewnienie wyżywienia: NIE
Zapewnienie zakwaterowania:: NIE
Zatrudnienie od zaraz: TAK
Data rozpoczęcia: 08.04.2024
Data zakończenia: 08.07.2024
Wymagania pożądne
Wykształcenie: zasadnicze branżowe, gastronomiczne, zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
Uprawnienia: Orzeczenie lekarskie dla celów sanitarno – epidemiologicznych
Pozostałe wymagania
Inne wymagania: Chęc wyrobienia książeczki do celów sanitarno - epidemiologicznych. Mile widziane doświadczenie w gastronomii. Możliwość przyuczenia do zadań na stanowisku. Praca w weekendy do uzgodnienia.
Pracodawca
Nazwa: PHU "L-S GASTRO" Robert Siankiewicz , Leszek Leśnik s.c.
Adres: TRAUGUTTA 90, 62-400 Słupca, powiat: słupecki, woj: wielkopolskie
Nazwa Urzędu Pracy: Powiatowy Urząd Pracy w Słupcy
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Język aplikacji: polski
Wymagane dokumenty: CV Oferta skierowana również do osób z Ulrainy.