Jesteśmy wiodącym producentem mięsa drobiowego oraz gotowych produktów drobiowych. Nasze zakłady znajdują się na pięknych terenach polskich Kaszub. Na rynku działamy już trzydzieści lat. Wciąż prężnie się rozwijamy i wprowadzamy nowatorskie rozwiązania, a liczne technologie, którymi dysponujemy, czynią nas liderem na rynku.
Mielewczyk Sp. z o.o. funkcjonuje na rynku od 30 lat i dynamicznie się rozwija. Obsługujemy klientów Polsce, Europie i Azji. Ciągle umacniamy swoją pozycję w podstawowym zakresie działalności, podejmujemy nowe inwestycje i poszerzamy swoją działalność.
Poszukujemy kandydatów na stanowisko: Młodszy Technolog żywności
Miejsce pracy: Gowidlino (gmina Sierakowice)
ZAKRES OBOWIĄZKÓW:
- opracowywania i wdrażania receptur na produkty convenience food z drobiu
- opracowywanie kalkulacji produkcyjnych
- kontrolowanie przebiegu procesów produkcyjno - technologicznych,
- opracowywanie dokumentacji technologicznej, specyfikacji produktu,
- wykonywanie prób technologicznych,
- samodzielne generowanie pomysłów na nowe produkty oraz aktywne poszukiwanie inspiracji
WYMAGANIA:
- nie wymagamy doświadczenia w pracy na stanowisku technologa żywności,
- otwartość na nowe wyzwania i doświadczenia,
- absolwent lub student ostatniego roku studiów na kierunku: nauk o żywności, biotechnologii, towaroznawstwa lub pokrewne,
- znajomość języka angielskiego w stopniu komunikatywnym,
- umiejętność wykazania się wiedzą merytoryczną.
OFERUJEMY:
- formę zatrudnienia dopasujemy do Twoich potrzeb (umowa o pracę, umowa cywilno-prawna) na atrakcyjnych warunkach,
- perspektywy rozwoju zawodowego,
- podnoszenie kwalifikacji,
- ciekawą, pełną wyzwań pracę
Zapraszamy do kontaktu!
tel. Aplikuj