Oferta opublikowana25.04.2024
Rodzaj umowyumowa o pracę
Tryb rekrutacjirekrutacja stacjonarna
Wymiar etatupełny etat
Branżahotelarstwo / gastronomia / turystyka

Informacje podstawowe

Miejsce pracy: 3-go Maja 4, 37-100 Łańcut, powiat: łańcucki, woj: podkarpackie

Zakres obowiązków: Przygotowywanie dań kuchnii polskiej i pizzy. Sporządzanie dań zgodnie z normami jakościowymi określonymi przez HACCAP

Rodzaj zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny

Wymiar etatu: 1

Zmianowość: jedna zmiana

Liczba godzin w tygodniu: 40

Liczba godzin w miesiącu: 160

Wynagrodzenie brutto: od 4 242 PLN

Opis wynagrodzenia: od 4242,00 zł brutto do uzgodnienia

System wynagrodzenia: Czasowy ze stawką miesięczną

Zapewnienie wyżywienia: NIE

Zapewnienie zakwaterowania:: NIE

Zatrudnienie od zaraz: TAK

Data rozpoczęcia: 06.05.2024

Wymagania konieczne

Wykształcenie: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne

Pozostałe wymagania

Inne wymagania: Wykształcenie zawodowe gastronomiczne, wymagane 3 lata stażu na stanowisku kucharz. Przygotowywanie dań kuchnii polskiej i pizzy. Sporządzanie dań zgodnie z normami jakościowymi określonymi przez HACCAP.Wynagodzenie od 4242,00 zł. brutto do uzgodnienia.Praca na jedną zmianę od 10.00 do 18.00.

Pracodawca

Nazwa: MARBI MARLENA BIENIASZ-BARTMAN

Adres: 3-go Maja 4, 37-100 Łańcut, powiat: łańcucki, woj: podkarpackie

Nazwa Urzędu Pracy: Powiatowy Urząd Pracy w Łańcucie

Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy

Język aplikacji: polski

Wymagane dokumenty: CV

Zainteresowała Cię ta oferta?Aplikuj na to stanowisko!

Oferty wybrane dla Ciebie

Oferty wybrane dla Ciebie