Informacje podstawowe
Miejsce pracy: Ułanów 43, 31-450 Kraków, powiat: m. Kraków, woj: małopolskie
Zakres obowiązków: Kuchnia i stołówka Grupa Zabezpieczenia Nr 1.
Rodzaj zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
Wymiar etatu: 1
Zmianowość: inna
Liczba godzin w tygodniu: 40
Liczba godzin w miesiącu: 160
Wynagrodzenie brutto: od 4 242 PLN
Opis wynagrodzenia: zasadnicza 4183 zł + 10% premii (tj. 418,30 zł) + wysługa liczona od 5 lat pracy (udokumentowane świadectwami pracy) suma kwota brutto
System wynagrodzenia: Czasowy ze stawką miesięczną
Zapewnienie wyżywienia: NIE
Zapewnienie zakwaterowania:: NIE
Zatrudnienie od zaraz: NIE
Data rozpoczęcia: 06.05.2024
Data zakończenia: 06.08.2024
Wymagania konieczne
Zawody: Kucharz* (wymagany staż - lata: 2)
Uprawnienia: umiejętność pracy w zespole, znajomość procedury HACCP, badania sanepidu
Wymagania pożądne
Wykształcenie: zasadnicze branżowe, gastronomiczne, kierunek: kucharz
Pozostałe wymagania
Staż pracy ogółem: lata: 2
Inne wymagania: doświadczenie na stanowisku kucharz
Pracodawca
Nazwa: 35 WOJSKOWY ODDZIAŁ GOSPODARCZY
Adres: Krakowska 2, 30-901 Rząska, powiat: krakowski, woj: małopolskie
Nazwa Urzędu Pracy: Grodzki Urząd Pracy w Krakowie
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Język aplikacji: polski
Wymagane dokumenty: -życiorys curriculum vitae -list motywacyjny (wniosek o zatrudnienie, we wniosku proszę wskazać numer ogłoszenia, na które się aplikuje) -oświadczenie o niekaralności (wg wzoru) -podpisana zgoda na przetwarzanie danych osobowych w celach rekrutacyjnych (wg wzoru) -poświadczenie bezpieczeństwa (w przypadku jego posiadania) -kwestionariusz osobowy dla osób ubiegających się o zatrudnienie (wg wzoru) -kserokopie świadectw pracy -kserokopie dokumentów potwierdzających wykształcenie -kserokopie zaświadczeń o ukończonych kursach, szkoleniach w Kancelarii 35 Wojskowego Oddziału Gospodarczego w Rząsce, ul. Krakowska 1. Dokumenty aplikacyjne winny być opatrzone aktualną datą i własnoręcznym podpisem kandydata. Więcej informacji dostępnych pod numerem: tel. 261 135 575, 261 135 084 od poniedziałku do piątku, w godz. 8.00- 14.00.