Oferta opublikowana02.05.2024
Rodzaj umowyumowa o pracę
Tryb rekrutacjirekrutacja stacjonarna
Wymiar etatupełny etat
Branżahotelarstwo / gastronomia / turystyka

Informacje podstawowe

Miejsce pracy: ., 41-902 Bytom, powiat: m. Bytom, woj: śląskie

Zakres obowiązków: obróbka wstępna, obróbka właściwa, przygotowanie stanowiska, wydawanie posiłków, gotowanie, smażenie, duszenie

Rodzaj zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony

Wymiar etatu: 1

Zmianowość: dwie zmiany

Liczba godzin w tygodniu: 40

Liczba godzin w miesiącu: 160

Wynagrodzenie brutto: od 4 242 PLN

Opis wynagrodzenia: Praca w systemie zmianowym w godzinach: 06.00 - 14.00, 08.00 - 16.00.

System wynagrodzenia: Czasowy ze stawką miesięczną

Zapewnienie wyżywienia: NIE

Zapewnienie zakwaterowania:: NIE

Zatrudnienie od zaraz: TAK

Data rozpoczęcia: 03.05.2024

Wymagania konieczne

Wykształcenie: zasadnicze zawodowe

Pozostałe wymagania

Inne wymagania: Wymagania: wykształcenie zawodowe gastronomiczne, doświadczenie zawodowe, umiejętności kulinarne, umiejętność pracy w zespole, skrupulatność.

Pracodawca

Nazwa: SZPITAL SPECJALISTYCZNY NR 2 W BYTOMIU

Adres: ., 41-902 Bytom, powiat: m. Bytom, woj: śląskie

Nazwa Urzędu Pracy: Powiatowy Urząd Pracy w Bytomiu

Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy

Język aplikacji: polski

Wymagane dokumenty: dok. aplikacyjne

Zainteresowała Cię ta oferta?Aplikuj na to stanowisko!

Oferty wybrane dla Ciebie

Oferty wybrane dla Ciebie