Informacje podstawowe
Miejsce pracy: Wólczańska 191/195, 90-531 Łódź, powiat: m. Łódź, woj: łódzkie
Zakres obowiązków: - umiejętność planowania jadłospisów ze zgłoszeniami wszystkich diet obowiązujących w Szpitalu, - kontrola jakości produktów żywnościowych oraz nadzór nad ich przechowywaniem i przydatnością do spożycia - nadzór nad dokładnością sporządzania potraw wg zasad dietetyki, diet specjalnych oraz diet wymagających dokładności wagowej, kalorycznej, jakościowej oraz zgodnie z wskazówkami lekarza - nadzór nad stanem sanitarno-epidemiologicznym pomieszczeń Kuchni, kuchenek oddziałowych oraz lodówek dla pacjentów zgodnie z zasadami Dobrej Praktyki Higienicznej , Dobrej Praktyki Produkcyjnej , HACCP oraz wydawaniem potraw na oddziały szpitalne - umiejętność analizy zagrożeń przy produkcji posiłków - opracowywanie wskazówek dietetycznych chorym oraz organizowanie dla nich szkoleń
Rodzaj zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość: jedna zmiana
Liczba godzin w tygodniu: 40
Wynagrodzenie brutto: od 6 347 PLN
System wynagrodzenia: Czasowy ze stawką miesięczną
Typ propozycji: praca stała
Zapewnienie wyżywienia: NIE
Zapewnienie zakwaterowania:: NIE
Zatrudnienie od zaraz: NIE
Data rozpoczęcia: 13.05.2024
Wymagania konieczne
Wykształcenie: wyższe (w tym licencjat)
Uprawnienia: Dietetyk
Pozostałe wymagania
Staż pracy ogółem: lata: 1
Inne wymagania: Studia w zakresie dietetyki na kierunku przyporządkowanym do dyscypliny nauki medyczne, nauki farmaceutyczne, nauki o zdrowiu lub nauki o kulturze fizycznej w zakresie dietetyki, i uzyskanie co najmniej tytułu zawodowego licencjata
Pracodawca
Nazwa: Wojewódzki Specjalistyczny Szpital im. M. Pirogowa w Łodzi
Adres: Wólczańska 191/195, 90-531 Łódź, powiat: m. Łódź, woj: łódzkie
Nazwa Urzędu Pracy: Powiatowy Urząd Pracy w Łodzi
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Język aplikacji: polski
Wymagane dokumenty: CV