Informacje podstawowe
Miejsce pracy: Ostrów Wielkopolski, powiat: ostrowski, woj: wielkopolskie
Zakres obowiązków: - przeszkolenie BHP i ppoż, - zapoznanie z całokształtem funkcjonowania przedsiębiorstwa/instytucji, - zapoznanie sie z produktami bezglutenowymi uzywanymi do produkcji ciast i deserów, - wykonywanie ciast i deserów wyłacznie bez cukru i bez gluteny, - dbanie o jakość wykonywanych produktów pod katem technologicznym, - zapobieganie powstawaniu wad jakości przy produkcji, - utrzymywanie porządku i czystości na stanowiskach pracy oraz przestrzeganie zasad BHP i ppoż, - regulowanie maszyn i urządzeń w zakresie utrzymania właściwych parametrów technologicznych.
Rodzaj zatrudnienia: Nie dotyczy
Wymiar etatu: 1
Zmianowość: dwie zmiany
Liczba godzin w tygodniu: 40
Liczba godzin w miesiącu: 160
Stypendium brutto: 1 790,3 PLN
Zapewnienie wyżywienia: NIE
Zapewnienie zakwaterowania:: NIE
Zatrudnienie od zaraz: NIE
Data rozpoczęcia: 15.05.2024
Data zakończenia: 14.10.2024
Wymagania konieczne
Wykształcenie: zasadnicze branżowe, kierunek: cukiernik, średnie zawodowe, kierunek: cukiernik
Pracodawca
Nazwa: kontakt przez PUP
Adres: Wolności 29a, 63-400 Ostrów Wielkopolski, powiat: ostrowski, woj: wielkopolskie
Nazwa Urzędu Pracy: Powiatowy Urząd Pracy w Ostrowie Wielkopolskim
Sposób aplikowania: za pośrednictwem urzędu
Język aplikacji: polski
Wymagane dokumenty: skierowanie