Młodszy kucharz / samodzielny kucharz/- Reda

Reda
39-42 złnetto / godz.
Umowa zlecenie28-31 złbrutto / godz.
Oferta opublikowana21.05.2024
Oferta wygasa20.08.2024
Rodzaj umowyumowa zlecenie
Tryb rekrutacjirekrutacja stacjonarna
Wymiar etatupełny etat
Branżahotelarstwo / gastronomia / turystyka

Opis oferty pracy

OPIS
Nasza firma mieści się w Redzie i zajmujemy się produkcją diet pudełkowych.

Robimy to już od ponad 6 lat i mamy ugruntowaną pozycję na rynku.

W związku z dynamicznym rozwojem i uruchomieniem nowych obiektów poszukujemy energicznych osób, które dołączą do Działu Produkcji - aktualnie do Zespołu poszukujemy młodszych kucharzy i doświadczonych, samodzielnych kucharzy i kucharki

Opis stanowiska:

Przygotowanie dań i potraw zgodnie z opracowanymi recepturami

Dbanie o porządek na stanowisku i w miejscu pracy

Przestrzeganie systemów HACCAP i BHP

Praca w oparciu o standardy firmy

Obsługa maszyn i urządzeń produkcyjnych

Oczekiwania:

Doświadczenie w gastronomii lub przemyśle spożywczym – wymagane

Mile widziane doświadczenie w kuchni cateringowej

Dokładność i umiejętność organizacji czasu pracy

Umiejętność pracy w zespole

Dyspozycyjności również w weekendy, gotowość i chęć do podjęcia pracy w systemie zmianowym

Czystości, staranności, rzetelności

Książeczka sanepidowska bądź chęć do jej wyrobienia

Oferujemy:

Atrakcyjne i pewne wynagrodzenie uzależnione od doświadczenia i zaangażowania, wynagrodzenie wypłacane raz w miesiącu

Stałą pracę, niezależną od sezonu i kolejnych fal pandemii

Umowa zlecenie : 28,60-31,00 lub kontrakt B2B: 39,00-42,00

Zatrudnienie w wymiarze pełnego etatu

Odzież pracowniczą i wyżywienie

Komfortowe warunki pracy w zgranym zespole

Pewne, stałe wynagrodzenie, wypłacane raz w miesiącu

Możliwość awansu wewnątrz struktury firmy, w różnych działach przedsiębiorstwa

Ciepły posiłek

Kontakt od 8-16 na numery telefonów: j.polski 533 - pokaż numer telefonu - oraz j.ukraiński 883 - pokaż numer telefonu - lub przez o przesłanie CV przez platformę olx
  • Przygotowanie dań i potraw zgodnie z opracowanymi recepturami
  • Dbanie o porządek na stanowisku i w miejscu pracy
  • Przestrzeganie systemów HACCAP i BHP
  • Praca w oparciu o standardy firmy
  • Obsługa maszyn i urządzeń produkcyjnych
  • Doświadczenie w gastronomii lub przemyśle spożywczym – wymagane
  • Mile widziane doświadczenie w kuchni cateringowej
  • Dokładność i umiejętność organizacji czasu pracy
  • Umiejętność pracy w zespole
  • Dyspozycyjności również w weekendy, gotowość i chęć do podjęcia pracy w systemie zmianowym
  • Czystości, staranności, rzetelności
  • Książeczka sanepidowska bądź chęć do jej wyrobienia
  • Atrakcyjne i pewne wynagrodzenie uzależnione od doświadczenia i zaangażowania, wynagrodzenie wypłacane raz w miesiącu
  • Stałą pracę, niezależną od sezonu i kolejnych fal pandemii
  • Umowa zlecenie : 28,60-31,00 lub kontrakt B2B: 39,00-42,00
  • Zatrudnienie w wymiarze pełnego etatu
  • Odzież pracowniczą i wyżywienie
  • Komfortowe warunki pracy w zgranym zespole
  • Pewne, stałe wynagrodzenie, wypłacane raz w miesiącu
  • Możliwość awansu wewnątrz struktury firmy, w różnych działach przedsiębiorstwa
  • Ciepły posiłek
Zainteresowała Cię ta oferta?Aplikuj na to stanowisko!
  • Kontakt od 8-16 na numery telefonów: j.polski 533-133-453 oraz j.ukraiński 883-933-503
Klauzula informacyjna
Bez nazwy-1
39-42 złnetto / godz.
Umowa zlecenie28-31 złbrutto / godz.

Oferty wybrane dla Ciebie

Oferty wybrane dla Ciebie