Oferta opublikowana16.05.2024
Rodzaj umowyumowa o pracę
Tryb rekrutacjirekrutacja stacjonarna
Wymiar etatupełny etat
Branżahotelarstwo / gastronomia / turystyka

Informacje podstawowe

Miejsce pracy: ALEJA KRAŚNICKA 100, 20-718 Lublin, powiat: m. Lublin, woj: lubelskie

Zakres obowiązków: - przygotowywanie posiłków zgodnie z ustalonym jadłospisem; - obróbka warzyw; - obróbka mięs, ryb i drobiu; - utrzymanie czystości na stanowisku pracy i w jego obrębie;

Rodzaj zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony

Wymiar etatu: 1

Zmianowość: jedna zmiana

Liczba godzin w tygodniu: 40

Liczba godzin w miesiącu: 160

Wynagrodzenie brutto: od 4 570 PLN

Opis wynagrodzenia: + dodatek stażowy

System wynagrodzenia: Czasowy ze stawką miesięczną

Zapewnienie wyżywienia: NIE

Zapewnienie zakwaterowania:: NIE

Zatrudnienie od zaraz: NIE

Data rozpoczęcia: 01.06.2024

Data zakończenia: 31.08.2024

Wymagania konieczne

Zawody: Pozostali kucharze

Wykształcenie: zasadnicze zawodowe

Pozostałe wymagania

Staż pracy ogółem: lata: 3

Inne wymagania: przygotowywanie potraw, udokumentowane doświadczenie; min. 3 lata;

Pracodawca

Nazwa: WOJEWÓDZKI SZPITAL SPECJALISTYCZNY IM. STEFANA KARDYNAŁA WYSZYŃSKIEGO SAMODZIELNY PUBLICZNY ZAKŁAD OPIEKI ZDROWOTNEJ W LUBLINIE

Adres: ALEJA KRAŚNICKA 100, 20-718 Lublin, powiat: m. Lublin, woj: lubelskie

Nazwa Urzędu Pracy: Miejski Urząd Pracy w Lublinie

Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy

Język aplikacji: polski

Wymagane dokumenty: CV

Zainteresowała Cię ta oferta?Aplikuj na to stanowisko!

Oferty wybrane dla Ciebie

Oferty wybrane dla Ciebie