Informacje podstawowe
Miejsce pracy: Wólczańska 191/195, 90-531 Łódź, powiat: m. Łódź, woj: łódzkie
Zakres obowiązków: - Przygotowanie posiłków z podziałem na diety - dbałość o czystość i estetykę miejsc pracy -organizowanie pracy osobom podległym - pomoc kuchni - obsługa stołówki - prowadzenie dokumentacji - wydawanie posiłków na oddziały szpitalne ( w tym catering na inny szpital) - zachowanie odpowiednich gramatur i receptur - współpraca z dietetykiem - odpowiedzialność za wykonanie czynności
Rodzaj zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
Wymiar etatu: 1
Zmianowość: jedna zmiana
Liczba godzin w tygodniu: 40
Wynagrodzenie brutto: od 4 275 PLN
System wynagrodzenia: Czasowy ze stawką miesięczną
Typ propozycji: praca stała, praca w wolne dni
Zapewnienie wyżywienia: NIE
Zapewnienie zakwaterowania:: NIE
Zatrudnienie od zaraz: NIE
Data rozpoczęcia: 07.05.2024
Wymagania konieczne
Wykształcenie: średnie zawodowe
Uprawnienia: Kurs Kucharski
Pozostałe wymagania
Inne wymagania: Książeczkę do celów epidemiologiczno-sanitarnych Osoba posiadająca wykształcenie gastronomiczne lub kurs Kucharz/Kucharki. Wymagamy również aktualną książeczkę epidemiologiczno-sanitarnych. Umiejętność pracy pod nadzorem czasu pracy w zespole, organizowanie pracę sobie i innym, kreatywność znajomość podstawowych zasad HACCP
Pracodawca
Nazwa: Wojewódzki Specjalistyczny Szpital im. M. Pirogowa w Łodzi
Adres: Wólczańska 191/195, 90-531 Łódź, powiat: m. Łódź, woj: łódzkie
Nazwa Urzędu Pracy: Powiatowy Urząd Pracy w Łodzi
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Język aplikacji: polski
Wymagane dokumenty: CV